Eva Longoria

Eva Jacqueline Longoria

7,8
4 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eva Longoria

Nic specjalnego

użytkownik usunięty

Słaba ona jest ,jej role powinna zagrać inna atrakcyjniesza aktorka .Longoria w tej roli jest po prostu żałosna .Brzydka jak noc a gra sexbombe hehe .

Gusta gustami ... Typy typami ale z "Brzydka jak noc" to palnąłeś jako chory w czajnik.
Mozna sie czepiac wielu innych aspektów jej urody ze za chuda , za niska itd itd ale napewno nie ze jest brzydka...Niemniej jednak idac tym torem domyslam sie ze Eva Mendez ,Jeniffer Lopez sa tez brzydkie ?

użytkownik usunięty
InsanE_RabbiT

Zwariowany króliku ,przyznaje że może troche mnie poniosło ,brzydka jak noc może i nie jest ale i tak nadal uważam że ona wygląda jak 13 letnie dziecko z 0.5 cm tapetą na twarzy .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

słaba? wogole ty ją widziałaś no chyba nie...widac ze sie nie znasz..napsiałaś ze wygląda jak 13letnie dziecko.,..?<lol2> mozna się smiac? boshe!! Śmieszna jestes..ciekawe jak ty wyglądasz...mhm...no włąsnie..chyba lepiej nie mówic cooo?....a ty napewno sie znasz na aktorstwie <hahahahaha>buahahahahaha...

użytkownik usunięty
Luke_18

Jest piękna kobietą, gusta gustami, ale to wg mnie niezaprzeczalny fakt. Jeśli chodzi o jej aktorstwo, to myślę, że w DH wielokrotnie udowodniła, że go posiada, mogę nawet wymienić poszczególne sytuacje, ale z racji na panującą manię spoilerów rezygnuję z tego. Poza tym, nominacja do Złotego Globu nie mogła być dziełem przypadku, tym bardziej, że urodę wykluczasz.

użytkownik usunięty

"Jeśli chodzi o jej aktorstwo, to myślę, że w DH wielokrotnie udowodniła, że go posiada". "Go", to znaczy talent aktorski naturalnie.

Jest piękna i utalentowana i taka jest prawda. jak inni jej zazdroszczą to już ich problem, anty zajmijcie się czym innym jak macie tego typu problemy a nie internetem

Ona jest piękna, aczkolwiek wczoraj nadknoąłem się w sieci na zdjęcia Evy bez makijażu. Jeśli ktoś to widział to na pewno wie o czym mówię, jeśli nie widzieliście poszukajcie w google naprawdę odrzuca. Tu od razu rodzi się pytanie czy te zdjęcia to nie czasem jakaś marna prowokacja, bo nie wierze ze kobieta tak piękna na ekranie może być ohydną zmorą w rzeczywistości, której ja osobiście bym nie tknął. Pozdrawiam

Jarecki_K

Bo to się nazywa magia kina :)

zgadza się, zwykły gryzoń, są lepsze i dużo lepsze. ale widac ma charakter
femme fatal :)

zap

montana ma racje ta Longoria jest cienka gra jak rasiak ...i juz wszystko jasne

on a jest świetna! jesli ona gra słabo to polowa polskich aktorow jest...nawet nie wiem jak to nazwac! a urody rowniez jej mozna pozazdroscic!

se zważaj troche!!!!to dobra aktorka i jest sex bombą w przeciwieństwie do ciebie niedorzwoju!!gusta gustami przyznaje racje "InsanE RabbiT" ale to największa głupota jaką widziałam!!!!!weź się lecz!!!:)