Idealna może dla ciebie, ale jak zobaczyłbyś ją bez makijażu to byś zmienił zdanie <wpisz w googlach "bez makijażu" to się przekonasz, tam wygląda koszmarnie>
http://spiner.pl/2006/07/11/uwaga-eva-longoria-bez-makijazu/
HEHE ZWRACAM HONOR, FAKTYCZNIE JEST FATALNA , ALE W ZSADZIE WIEKSZOSC KOBIET TAK MA,MALO JEST TAKICH KTORE BEZ MAKIJAZU WYGLADAJA ŁADNIE
A LONGORIA TROCHE MI JUZ CHYBA ZBRZYDŁA HEHE
POZDRO
nie wiem czy widzisz idioto ze to nie ona
na tym zdjęciu ta pani ma wąsa gdyby eva miała wąsa napewno by go goliła ;> jeśli robi sobie makijaże swiadczy to o tym ze o siebie dba a jeśli o siebie dba to goliła by sie jeśli to była by ona... pomysl jeśli postrafisz!
Nie wiem co ty chcesz sobie wmuwić, ale TO JEST ONA. Uwierz w gorzką prawdę, że ona tak właśnie wygląda bez makijażu. Ty myślisz,że jak sobie robi sesję zdjęciową to wstaje z łóżka i idzie prosto pod obiektyw...nie...ona zanim zacznie być fotografowana to koło niej kreci sie masa stylistów...a nawet po udanych zdjęciach jeszcze robią poprawki przed monitorem. To nie jest tylko sprawa jednej Ewki, ale każda gwiazda tak ma i nie tylko <http://worldwidepablo.blogs.com/worldwide_pablo/files/the_power_of_make_up_part _2.jpg>
ALBO
<http://worldwidepablo.blogs.com/worldwide_pablo/files/the_power_of_make_up_part _1.jpg>
CZy widzisz ogromną rożnice pomiędzy tymi kobietami z i bez makijażu??
A TY CO SIE TAK BULWERSUJESZ?? A MOZE TWOJA STARA NOSI WĄSY I DLATEGO TAK ZAREAGOWALES??
ALE BEKA HANSA STARA NOSI WASY , TRZEBA TEZ JA SFOTOGRAFOWAC, BEDZIE POROWNANIE DO LONGORII HEHE
po pierwsze nie jestem facetem, a po drugie nie mam starej...widać jaki z ciebie wieśniak i nie bulwesuje się na longorie tylko chodzi mi ogolnie o wymalowane pindy, ktore pokazuja coś czego nie ma...takie gwiazdy promuja "piękny wygląd" i nastolatki chcąc tak wyglądać mocno się malują---przez to niszcza swoją prawdziwa urodę...wiele osób, które na codzień się widzi w makijażu i nagle przyjda bez, to można się ich przestraszyć...
PIB2 - NIE DO CIEBIE PISALEM WYZEJ, LECZ DO HANSA:) JESLI POMYSLALES ZE TO DO CIEBIE PISALEM TO SORKA.
HANS- ALE MI DOJEBALES:) A TERAZ LEC DO POKOJU SFOTOGRAFOWAC WĄSY SWOJEJ STAREJ I WRZUC SZYBKO TU NA FORUM .TERAZ WIDAC ZE TAK PISZESZ O TYCH WASACH-SAM PEWNIE JESZCZE ICH NIE MASZ I ZAZDROSCISZ SWOJE STAREJ ZE TAKIE MA:))
HANS A JAK TY SIE FARBUJESZ?NA BLOND? AHA I SLYSZALEM ZE TWOJA STARA TEZ FARBUJE SWOJE WĄSY:) WRZUC JAKIES FOTKI NA FORUM:)
i tak jest piekna a to zdjęcie to może byc nie ona albo poporstu jest zbyt przepracowana;/ jezuuu ludzie jestescie dziecinni;/
Te wasze zdjecia "bez makijażu" są śmieszne. Po pierwsze skad wiecie ze są autentyczne?? Po drugie to, że tak wyszła na tym zdjeciu jest wynikiem światła z jakiejś lampy błyskowej. Widzielem zdjecie Evy, zrobione przez paparaziego, jak wychodzi z wody, napewno nie miała makijażu. Wyglądała normalnie, może nie tak idealnie jak na sesjach zdjeciowych, ani teledyskach ale wyglądała moim daniem ok, przypominała znaną nam dobrze Eve Longorie.
Też kiedyś myślałam, że te wszystkie gwiazdy są piękne ( w tym Eva), ale to poprostu normalne, przeciętne osoby i tyle. Ładniejsze łażą po ulicach. Wpisz w google "bez makijażu" i poprzerzucaj parę stron to zobaczysz parę zdjęć aktorek w prawdziwej okazałości.
P.S. Wpisz też "Without Makeup", to jest dopiero gorzka prawda...