fajna młoda dupa,przypomina mi trochę z wyglądu i zachowania kingę z rancza.powodzenia w karierze życzę
Młoda.Fakt.Ale fajna dupa??Sorry,ale ile Ty masz lat?Chyba fajnej dupy nie widziales.Do tego,same kosci,nawet nie byloby do czego sie przytulic.Poza tym,moim zdaniem w "Pierwszej milosci"ma tragiczny makijaz.Jakas krzyzowka emo z punkiem.Widzialem jej zdjecia bez tapety i wygladała o niebo lepiej.Troche Ją obgadalem,ale nic do Niej nie mam i zyczę jej powodzenia i sukcesow itd...ale nie przesadzajmy,że taka ładna.Marcin.Pozdrawiam
weź ty mnie nie obrazaj z tym wiekiem co?! ktoś ma inne zdanie i od razu z tym się wychodzi...masz swój punkt widzenia ok.ale to nie oznacza ze inni mogą patrzeć na to inaczej :p Ps.nie twierdze ze to jakąś super laska widziałem fajniejsze owszem ale przynajmniej na poczatku jak grała w tym serialu miała cos w SB co mnie zaintrygowalo jeżeli to CB interesuje choć nwm wogle czemu ci to pisze. Tyle miałem do powiedzenia i narka :p
W obecnych odcinkach Pierwszej Miłości nie ma już makijażu. Jak dla mnie w obu wersjach jest jej dobrze. Nietuzinkowa dziewczyna. Warto posłuchać jej wykonań na festiwalu "Pamiętajmy o Osieckiej". Fajnie jak by załapała się do jakieś bardziej wymagającej roli niż ta z Pierwszej Miłości.
Fak powinna trochę przytyć jest płaska jak 10 latka ale co do urody nawet nawet w czarnych włosach jej lepiej.