Ewa Stankiewicz

3,4
155 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Ewa Stankiewicz

Szanowni Forumowicze, wybaczcie, ale tymi wypowiedziami dajecie o sobie marne
świadectwo. Pytam się, kto Wam tak sformatował myślenie?! Kto Wam zrobił taką krzywdę?
Ludzie, ale przecież, czy Wy nie potraficie samodzielnie, krytycznie myśleć?! Co Wy tak
naprawdę wiecie o Ewie Stankiewicz??? Pozdrawiam.

waldi_15

Wylazły larwy forumowe. Zobacz że oni wszedzie piszą to samo. Klucz podany "prowokatorka" . I jadą z tym po całym necie.

zmoorka

Obejrzyjcie sobie jedna z drugą jej wspaniałe dzieła filmowe, poczytajcie sobie jej wspaniałe felietony w prestiżowych gazetach typu GPC, potem zapoznajcie się z jej wspaniałą organizacją Solidarni 2010. PiSowska menda, wykorzystująca Smoleńską tragedię do swoich celów, i jest prowokatorką, a jeśli tego nie widzicie to znaczy że nie widzicie nic.

funkyman

Oglądałam, bardzo emocjonalne produkcje. Widać sympatię reżyserki. Jeżeli gdzieś kłamie, to proszę odnajdź te "kłamstwa" i zaprezentuj je. Chętnie wówczas przyznam Ci rację.
Brałam udział w Marszu Niepodległości 11.11.11 , tego co pokazywała TVN, osobiście nie widziałam, jednak nie zarzucam TVN kłamstwa. Każdy ma prawo do swojej wizji świata.

funkyman

Dlaczego menda? Może od razu "pisowskie ścierwo", "dorżnąć watahę" i "szkoda, że nie była w tupolewie"? Po co się ograniczać w "polityce miłości"?

To takie straszne, że część społeczeństwa ma maleńką przestrzeń drugiego obiegu, w której funkcjonują filmy Ewy Stankiewicz i innych reżyserów pokazujących inną rzeczywistość niż wyznaczona przez media pookrągłostołowe?

wiktoratgmail

Ta przestrzeń nie jest już taka "maleńka". I ciągle się zwiększa. Dlatego coraz bardziej zajadłe ataki, często przy użyciu państwowych środków. Takich jak Krajowa Rada czy sądy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
waldi_15

Pomyślcie, ile razy służby tu zaglądają :()
A jak myślicie, czemu?
Bo dla kogoś ta osoba jest niewygodna...
Pomyślcie dla kogo. Nie piszcie, sami zrozumcie...

Pozdrawiam

waldi_15

Mój boziu! Pisowska propaganda jest wszędzie...

NIEZALEŻNA ORAZ GPC to GAZETY PARTYJNE ! finansowane z pieniędzy PIS. Wystarczy wpisać to w guglu i będziecie mieli na tacy, jaka ona jest niezależna...

rexxx

waldi_15, wiktoratgmail & zmoorka :)

a tego rexxxa zapytam: dowody gdzie? Coś takiego twierdzisz to udowodnij tutaj. Czy zdajesz sobie sprawę, że to co mówisz to potencjalne pomówienia i spółka będąca właścicielem GP mogłaby cię za to po sądach ścigać, podobnie jak robią to media głównego nurtu i ich ikony (np.: Michnik)? Nie żebym cię straszył, bo jak mniemam środowisku GP nie zależy na sprawiedliwości wymuszanej siłą. Ciężar dowodu spoczywa na tobie, więc udowodnij, iż Niezależne Wydawnictwo Polskie jest, bądź było finansowane przez PiS. Jeżeli tego nie zrobisz to znaczy, że jesteś kłamcą i internetowym trolem, którego jedyną ambicją jest opluć tego i owego w sieci.

tomek2123

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=kto%20finansuje%20gazet%C4%99%20polsk%C4%8 5&source=web&cd=8&cad=rja&ved=0CF0QFjAH&url=http%3A%2F%2Fwiadomosci.dziennik.pl% 2Fmedia%2Fartykuly%2F402162%2Cpis-inwestuje-w-gazete-polska-codziennie.html&ei=d 27pUNe7O9OWhQeOsYGAAQ&usg=AFQjCNFuDFlL3Me_gEdTw5d-_VG1qYRZGg&bvm=bv.1355534169,d .d2k
A teraz przeproś!

rexxx

nie finansuje a inwestuje ;) A teraz... wróć na lekcję polskiego i się doucz :) I doczytaj "Podpisaliśmy umowę, w której Geranium zobowiązało się do nieingerowania w sprawy redakcyjne. "

tomek2123

Jedno zdanie do osoby o opisie "rexx". Proszę, poczytaj sobie trochę informacji na: http://niezalezna.pl/

tomek2123

Prawdę mówiąc, odechciało mi się po tym wpisie dyskutować. "Nikt nas nie przekona, że białe jest białe a czarne jest czarne" jak mawiał klasyk.
BTW: kilka razy czytałem niezalezna.pl - kupa śmiechu.

rexxx

"odechciało mi się po tym wpisie dyskutować", i tak chłopie trzymaj. To porządny portal.