Jeżeli posiadacie e-mail tego naj cudowniejszego aktora, wyślijcie go do mnie. Będę bardzo wdzięczna=)
Eeeee... zonk?
O ile wiem, nie ma on adresu e-mailowego, udostępnionego dla fanów (i bardzo słusznie!). Jeśli jednak chcesz napisać do Ewana, możesz wysłać swój list na adres:
Ewan McGregor
PFD
Drury House
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA
United Kingdom (UK) - czyli do Wielkiej Brytanii ;)
To adres jego agenta. Większość fanów, którzy piszą do niego, dostają odpowiedzi (czasem nawet podpisane zdjęcie - ale wtedy powinno się dołączyć dużą, zaadresowaną do siebie kopertę z odpowiednim międzynarodowym znaczkiem zwrotnym - nie wiem czy są one dostępne w Polsce). Nie od Ewana oczywiście (nie dałby rady odpisywać osobiście na wszystkie listy) - jego korespondencją zajmuje się w większości jego mama. Najwierniejsze fanki od niej właśnie dostały odpowiedzi - bardzo sympatyczne. :))) Wspaniała kobieta!
Część społeczności wyraża też swoje uznanie wspierając jego inicjatywy charytatywne - np. organizację CHAS i wysyła na każde jego urodziny informację ile zebrano pieniędzy wraz z wydrukowanymi listami z życzeniami od wszytkich, którzy biorą udział.
Po co Ci jego e-mail???
Własnie po co mail? Jesli go lubisz to wysylasz list wlasnorecznie napisany(troche szacunku dla Ewanka:D) A ty napisalas do niego list? ODpisał :D
Jeszcze nie napisałam do niego listu, ponieważ próbuję skombinować brytyjskie znaczki - postanowiłam to jednak uczynić i poprosić o pomoc jedną z przyjaciółek z Wielkiej Brytanii (członkinię forum Ewanspotting) o wysłanie mi znaczków. Na razie jest bardzo zajęta i ja również ale wkrótce do niej napiszę. Po prostu wyślę jej pieniądze na znaczki PayPalem - tak będzie najprościej.
Do tej pory po prostu wysyłałyśmy e-mailami życzenia urodzinowe dla Ewana do jednej z sióstr wraz z pieniędzmi na dotacje dla CHAS, a ona drukowała i przekazywała Ewanowi wraz z informacją ile zebrano kasy. Zawsze za to dziękuje - porządny facet. :) Co do autografu - kiedy tylko będę mogła, wybiorę się do UK i poproszę osobiście Ewana o podpis - duża część moich psiapsiółek już to zrobiła przy okazji wizyty w Londynie (w celu pbejrzenia "Guys&Dolls" oczywiście). Nie jest to jednak celem mego życia - zdobyć jego autograf! A szacunek zamierzam wyrazić też w inny sposób - w wakacje powstanie strona (fansite) Ewana - dopiero wtedy będę miała odpowiednio dużo czasu aby stworzyć naprawdę dobrą stronę (nie jakiś badziew).
Lol Widze ze go bardzo lubisz :D To fajny facio i mily bo jak sama mowisz dziekuje :D A ja jade na wakacje do angli moze go spotkam, ale jaka jest szansa ze to sie stanie? Mała, ale coz zyjmy nadzieja :D
Jeśli jedziesz do Londynu to szansa istnieje (jest niezerowa :)) - większość moich znajomych, które wybrały się na "Guys and Dolls" spotkała go, dostały autografy, niektóre pogadały z nim, jedna się z nim kawałek przespacerowała londyńską ulicą, część porobiła sobie fotki. A ja niestety kasiorka nie mam teraz, by tam jechać. :(((( Ale "Guys&Dolls" bym zobaczyła - do tej pory tylko słyszałam nagranie i widziałam trochę clipów z TV.
Oczywiście, że lubię - pewnie to widać. :))) Taka mała, niegroźna obsesja... LOL
O ile wiem, wszystkie osoby, które pisały na ten adres (a było ich mnóstwo), dostały odpowiedź, więc TAK!