Nigdy wcześniej jakoś specjalnie za nim nie szalałam. Nawet nie lubiłam go oglądać po jakimś dokumentalnym programie, gdzie to przewozili motory z Rosji do Stanów. Gruby, brodaty, zapuszczony Evan na motorze. na początku nawet go nie poznałam. Potem obejrzałam "Do diabła z miłością" i "Wyspę" i zakochałam się w nim po uszy. MA tak specyficzny sposób grania, że nie można nie zwrócić na to uwagi. Taki uroczy i czarujący. Jedyny film z tych ważniejszych w jakim go jeszcze nie widziałam to "Moulin Rouge". Ale głos ma cudowny. Uwielbiam piosenki z filmu w jego wykonaniu.
Pierwszy raz zobaczyłam go w ostrym dyżurze. Grał tam chłopaka który napadł na sklep, ale jak można było się spodziewać, odstrzelili go. A szkoda, bo nawet całkiem fajnie wyglądał.
No to w "Molin Rouge" wpadniesz po uszy. Co do tego programu to nie przewozili motorów z Rosji do USA tylko to była ich podróż dookoła świata.
Tak, Long Way Round, podróż z Londynu, do Nowego Yorku. Podróżował wraz ze swoją ekipą i najlepszym kumplem Charliem Boorman`em. Potem powtórzyli wyczyn tylko, że tym razem w dół, LONG WAY DOWN.
Ja po raz pierwszy zobaczyłem go w filmie Trainspotting. Później posypała się reszta i tak stał się jednym z moich najbardziej ulubionych aktorów. :)
Ja narazie obejrzałam tylko parę filmów: "Moulin Rouge", "Wyspę" i "Miss Potter". Pierwszym filmem z Ewanem, jaki zobaczyłam, była właśnie "Wyspa" - zakochałam się jak nie wiem! I żeby nie być aż taką ignorantką, zamierzam obejrzeć jeszcze parę produkcji z jego udziałem. Za niedługo w telewizji leci "Trainspotting" i "Sen Kasandry", muszę też znaleźć gdzieś "Gwiezdne wojny", "Do diabła z miłością", "Helikopter w ogniu", "O mały głos", "Oko obserwatora", "Scenes of Sexual Nature", "Alex Rider", "Młody Adam"... Iść do kina na "Anioły i Demony"... Zainteresowałam się też "Idolem", nie wiecie może, gdzie mogę go znaleźć? Lub inne filmy McGregora? Będę wyjątkowo wdzięczna!
Pozdrawiam wszytkich, fanów lub też nie! xDD
Obejrzyj 'Trainspotting'. Ciekawe jak tam Ci się spodoba. Nie jest tam uroczym, śpiewającym chłoptasiem. To po prostu świetny aktor, który może śpiewać i tańczyć, chodzić w sutannie i odlatywać po kolejnej dawce heroiny. Kim by nie był w filmie wygląda to cholernie prawdziwie.