nigdzie nie mogę znaleźć;/ pomocy!!!szukam i szukam..chce zobaczyć ten film bardzo bardzo...ahm..i nie mam telewizora(nie ma się co śmiać:P))dzięki z góry za pomoc:)
O ile wiem "Nora" nigdy nie została wydana w polskiej wersji. Była emitowana w polskiej TV, ale skoro nie masz telewizorni (nikt się nie śmieje - nic zaskakującego - kilku moich znajomych nie ma, a ja mam ale nie oglądam ze względów hmmm... ideologicznych? ;)))) to nic z tego.
Jak więc możesz obejrzeć ten film??? Masz komputer z odtwarzaczem DVD? A może u znajomych? Jeśli mogłabyś odtworzyć DVD (ale nie będzie chyba polskiej wersji językowej) - można kupić za granicą (trochę kosztuje ale znośnie - jak polskie DVD) - tu mogłabym w sumie pomóc.
akurat polska wersja językowa to zbędny szczegół...;) a co do kupna za granicą to niegłupi pomysł;)) w sumie znajomy siedzi w uroczym UK więc może go "przekonam" do przysługi ]:-) dzięki za odzew dobra kobieto:)))hmm no właśnie..może jest szansa ,że się jeszcze kiedyś pojawi w TV...to się pozwole komuś zaprosić na niego:)..a właśnie wiem że canal + emitowało ten film..tylko on czy jeszcze jakiś inny kanał:)??