Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 690 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Co jest nie moge wejsc na wlasna strone, caly czas widze kolo loga filmweb zdjecia innyc hurzytkownikow np: Ćmy lub KUBUSIA, co jest!!!??

Mona

Rzeczywiście coś złego się tu dzieje. Ja się już zalogowałam jako padme i jakiś-tam-piotrek!!!! Mam nadzieję, że to tylko przejściowe kłopoty serwisu...

Nie wiem, może by założyć własne forum tylko o Ewanie??? Może nie byłoby takich kwiatków... I takiego bałaganu na forum - tutaj najwyraźniej nie ma adminów dla forów.

Mona

Nie ty jedena masz ten problem :/

Dreamerin

Własne forum byłoby o niebo lepsze... heh, marzenia...

zinah

No nie - coś zupełnie złego się stało - nie ma tła, jakieś dziwne kolory, wielka czcionka - ktoś spaskudził sprawę? Coś się tu dzieje? Dobrze, że jeszcze pisać można.

zinah

O kurde!!! Mam nadzieję, że ktoś to naprawi bo wygląda to fatalnie:(

gosik_6

ja mam tak że nie widzie swojich komentarzy :( pomocy !!!!!

NaShI

czy ewan jest z kimś?...
ma jakąś dziewczyne ale coś w tym rodzaju ?
( sorki ale jestem nie poinformowana )
:(

NaShI

Ewan ma żonę i 2 córki i tworzą szczęśliwą rodzinkę od ładnych paru lat :P

May_morning

A żona jest śliczna - zobacz zdjęcie w głównym wątku, wrzuciłam tam jedno takie słodkie zdjątko! - tzn. tym wątku co ma 600 ileś odpowiedzi. Ma na imię Eve (czytane Ew).

zinah

Tak żona jest piękna (Ewan ma dobry gust) i wcale nie widać, że jest 5 lat starsza - w ogóle ładna z nich para, taka naturalna jakaś a nie jak reszta hollywoodzkich małżeństw:)

gosik_6

Tylko mnie nie zabijcie!! Mi nie podoba się jego żona ;(
...

Mona

A czemu ktoś miałby Cię zabijać? To wolny kraj - każdy mówi co myśli a nie to czego oczekuje reszta:) W sumie to ona nie musi się Tobie podobać ważne, że się podoba Ewanowi;D A poza tym jest taki oklepany frazes, że o gustach sie nie dyskutuje:)

gosik_6

śWIETNIE :d Na innych forach o np: Bradzie Picie, Orlando Bloomie,Angelinie Jolie jestem wrecz obrazana za to ze ich nie lubie :D
Wiecie co? Ewan jak na moj gust powinien byc gdzies na 30 miejscu bo ma duzo pozytywnych glosow, wyglada na to ze nikt tego nie sprawdza :(

Mona

zgadzam si ę Mona :)
chociaz może troche wyżej niż tylko na 30 miejscu ?
a ja sama nie wiem bo co wyjdzei do góry tozaraz znów spada :(