Co jest nie moge wejsc na wlasna strone, caly czas widze kolo loga filmweb zdjecia innyc hurzytkownikow np: Ćmy lub KUBUSIA, co jest!!!??
Rzeczywiście coś złego się tu dzieje. Ja się już zalogowałam jako padme i jakiś-tam-piotrek!!!! Mam nadzieję, że to tylko przejściowe kłopoty serwisu...
Nie wiem, może by założyć własne forum tylko o Ewanie??? Może nie byłoby takich kwiatków... I takiego bałaganu na forum - tutaj najwyraźniej nie ma adminów dla forów.
No nie - coś zupełnie złego się stało - nie ma tła, jakieś dziwne kolory, wielka czcionka - ktoś spaskudził sprawę? Coś się tu dzieje? Dobrze, że jeszcze pisać można.
czy ewan jest z kimś?...
ma jakąś dziewczyne ale coś w tym rodzaju ?
( sorki ale jestem nie poinformowana )
:(
A żona jest śliczna - zobacz zdjęcie w głównym wątku, wrzuciłam tam jedno takie słodkie zdjątko! - tzn. tym wątku co ma 600 ileś odpowiedzi. Ma na imię Eve (czytane Ew).
Tak żona jest piękna (Ewan ma dobry gust) i wcale nie widać, że jest 5 lat starsza - w ogóle ładna z nich para, taka naturalna jakaś a nie jak reszta hollywoodzkich małżeństw:)
A czemu ktoś miałby Cię zabijać? To wolny kraj - każdy mówi co myśli a nie to czego oczekuje reszta:) W sumie to ona nie musi się Tobie podobać ważne, że się podoba Ewanowi;D A poza tym jest taki oklepany frazes, że o gustach sie nie dyskutuje:)
śWIETNIE :d Na innych forach o np: Bradzie Picie, Orlando Bloomie,Angelinie Jolie jestem wrecz obrazana za to ze ich nie lubie :D
Wiecie co? Ewan jak na moj gust powinien byc gdzies na 30 miejscu bo ma duzo pozytywnych glosow, wyglada na to ze nikt tego nie sprawdza :(