Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 688 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Ewan jest fenomenalny w tym filmie! Sam film również polecam bo będąc wielbicielem Ewan'a wstyd go nie znać! Podobał mi się też w płytkim grobie (film tego samego reżysera), dvd z tym filmem było dodawane kilka miesięcy temu do FILMU. Polecam. Pozdrawiam!

tmv3

TAK! Jest świetny jako Rent-boy!!! :))) Film jest ciężki - robi wrażenie! To po prostu bardzo poważny temat, a i reżyser Danny Boyle jest znany z tego, że jego filmy są czasem trudne w odbiorze, ale ważne i ciekawe. Wart obejrzenia, podobnie "Shallow Grave" (Płytki grób") - sorki, ale przywyczaiłam się do oryginalnych tytułów - wszystko oglądałam w wersji anglojęzycznej.... Poza tym oba filmy są tego samego reżysera!!! Trzeci jego film z Ewanem to "Life Less Ordinary" (Życie mniej zwyczajne) - też godny polecenia, ale to raczej lekki film - dziwne, jak na niego... Ale czego się spodziewać po filmie z Cameron Diaz. :)))))

Znasz książkę, na podstwie której nakręcono "Trainspotting"? Irvine Welsh "Trainspotting" (polski tytuł - Ślepe tory). Warto znać - ale ciężko czytać w oryginale - napisane jest szkockim slangiem z okolic Edynburga, jeśli nie znasz świetnie języka (angielskiego) - weź tłumaczenie, nie jest złe. Choć ja wolę oryginał - można tam znaleźć takie zabawne słówka jak "bevvies" na napoje wyskokowe, itp. :)))