FergieI

Stacy Ann Ferguson

6,7
880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Fergie

A wg mnie jest brzydka i nie potrafi śpiewać, ale to jest tylko moje zdanie.

melody0111

uważam tak samo!

użytkownik usunięty
Tynka19

brzydka jest to fakt
ale jak śpiewała z slashem to jej nawet wyszło

użytkownik usunięty
Tynka19

brzydka??? hahah.... żart dobry, nie pogrążaj się.

Czy ja sie pogrążam? Juz własnego zdania nie można mieć? Nie każdy uważa tak samo.

użytkownik usunięty
Tynka19

tak, pogrążasz się.... jak ona może być brzydka? chyba widziałeś w całym swoim życiu z 10 kobiet, że piszesz takie herezje.
Jak masz 10 lat, to ok.

widziałaś*.
Gadaj, gadaj więcej ja posłucham. Żałosne jest to, że nie można mieć swojego zdania, bo zaraz się ktoś przyczepi "jak to, dlaczego tak uważasz, żal, pewnie masz kompleksy" bla, bla, bla.. Nazwij mnie do tego GIMBUSEM, bo wyraziłam swoje zdanie.
A więc jest to moje zdanie, nie Twoje więc z łaski swojej odbij.

użytkownik usunięty
Tynka19

to na 100% masz kompleks urody... skoro twierdzisz, że fergie jest brzydka... ahaha ... ah te dziewczyny, zazdrośnice urody...

tak, tak oczywiście. Wiesz lepiej niż ja. WOW, jasnowidz!

użytkownik usunięty
Tynka19

żebyś wiedziała...... to prawda.... inaczej byś nie pisała takich bzdur

tak, tak :)

użytkownik usunięty
Tynka19

tak, tak..........

melody0111

nie zgodzę się. w mojej opinii jest bardzo ładna. uwielbiam ją i Black Eyed Peas, razem wymiatali. ale ubóstwiam ją najbardziej za piosenkę "Big Girls Don't Cry". posłuchaj, może zmienisz o niej zdanie :)

pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Widać od razu, że jesteś ograniczona/y umysłowo, że każdego nazywasz '' gimbazą''. Spójrz lepiej na siebie, bo zdaje mi się, że sam/a nie masz nawet 10 lat.

użytkownik usunięty
melody0111

taa.........

melody0111

mistrz.

melody0111

Fakt faktem, Fergie się strasznie ostatnimi czasy posypała. Za dużo wypełniaczy i operacji plastycznych. A szkoda, bo jeszcze w 2007 roku wyglądała dobrze i niewiele wpadek miała na swoim koncie. Teraz makijażyści muszą się nieźle napracować by doprowadzić ją do ładu. Aczkolwiek mimo wszystko i tak prezentuje się dość dobrze.

Co do śpiewania, to akurat tutaj zgodzić się nie mogę. Dziewczyna ma głos jak dzwon co nie raz udowodniła. Zdarzały jej się słabsze momenty, ale komu nie? Ma świetne góry i bardzo dobrze skacze po skali.

tomb2525

Fergie to wygląda źle przez liczne operacje plastyczna tak jak pisze Tomb2525 w 2007 wyglądała bardzo dobrze. Lecz jak ktoś nie ma umiaru to się źle kończy. A jeżeli chodzi o głos to uważam że potrafi śpiewać nie raz słuchałam jej live i naprawdę trzyma formę xD