Wiesz, na pewno zwróciłabyś na swoją prośbę o wiele większą uwagę, gdybyś pisała wszystko w jednym temacie, a nie za każdym razem zakładała kolejny temat... Poza tym myślę, że ludzie zaglądają tu na tyle rzadko, że nie ma sensu zakładać kolejnego tematu, w którym, jak sama piszesz, tylko o sobie przypominasz...
hm..w pewnym sensie masz rację... tyle że nie do końca..bo jednak odpisałaś..i zwróciłaś szczególną uwagę na ilośc moich tematów...przekonana jestem że gdyby był tylko jeden to pewnie byś tego nie skomentowała... mam rację?a to przypominanie o sobie ma swój cel...
No, w sumie to masz rację ;) Ale następnym razem lepiej nie przesadzaj z ilością tematów - chyba że nie chcesz zostać na tej stronce przez jeszcze długi czas...
spoko!.. ja osobiscie też nie znoszę zbytniej przesady..powiedzmy więc ze nie dodam narazie więcej tematów..o.k? zmieniając temat..kim jesteś jesli wolno zapytać?..widzę że też często zaglądasz na tę stronę..z góry dzieki za odp.
Tak trochę późno odpowiadam, ale lepiej późno niż później... Zajrzałam na tą stronkę, bo założyłaś temat o Filipie B. na forum właściwym, więc po prostu chciałam sprawdzić, co za kolo może wywoływać w ludziach takie emocje...
i to jak bardzo śliczny!...aż żal że nie mam do Niego jakiegoś kontaktu:(...pomóżcie...ja swój kontakt podałam, więc jakby co to czekam;)..dzieki
hmmm...ten talent się marnuje!!! dajcie ludzie mu zagrac w jakimś porządnym filmie!nie powiem...te reklamy z jego udziałem są naprawdę spoko:)p.s.ponawiam swoją prośbę..jeśli to mozliwe to podajcie mi jakis kontakt do niego.dziekuje.ewentualnie przekażcie mu że istnieje taka stronka internetowa z jego udziałem na którą mógłby zajrzeć..choć nie wątpię że jest inteligentną osobą i o tym sam wie;) ja swojego maila podałam więc można do mnie pisać z każdą o nim informacją.papatki.
siemka! hm..ogólnie filip to fajny chłopak...aczkolwiek jego wystąpienie w "na wspólnej" tak sobie mi sie podobało :(...ale prawda jest taka że ja poprostu się nie znam!....;)
cześć Dzidzia z Marcepanu! a może Ty pomozesz mi się dowiedzieć troszkę o filipie? w którymś z tematów podalam maila a nawet tel.kom.dziekuję!
w "na wspólnej" zagrał całkiem niedawno i faktycznie tylko w jednym odcinku..szkoda:(...scen tez nie było wiele bo praktycznie bylo pokazane tylko jak bawi sie na imprezie na ktorej byl m.in. Igor i jego paczka...
hm...jak dawno nikt tu nic nie pisał :(....p.s. moja znajoma zna bardzo podobnego chlopaka do Filipa! ma 21 lat i mieszka w Krakowie.