Bardzo dziwne Jak dodałem jego datę urodzenia i miejsce o dziwo nie zaakceptował jakiś (cenzura) robi sobie jaja czy co nawet uzasadnienia nie dostałem, kto to kasuje, jaki c***
Powoli mam dosyć FW człowiek godzinami szpera po necie, aby dodać info a tu kapa zero poszanowania czyjeś pracy i straconego czasu.
Dodam to ca wyszperałem na necie tutaj może któryś weźmie się za aktualizację profilu Filipa Garbacza
Ur. 3 marca 1994 w Zgierzu
ciekawostki:
Zadebiutował w filmie "ŚWINKI" Roberta Glińskiego w 2009 roku. Za tę rolę otrzymał Specjalne Wyróżnienie na 44. Miedzynarodowym Festiwalu w Karlowych Warach oraz nagrodę indywidualną za Debiut Aktorski Na 34. Festialu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni.
Zagra też w filmie „Maraton Tańca” w reżyserii Magdaleny Łazarkiewicz, gdzie wcieli sie w postać Michasia. W dalszym ciągu angażuje się w inne projekty, myśląc o kontynuacji pracy w filmie.
źródło:
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=38694&sekcja=4
poprawiony opis filmu też komuś się nie chciało go zakceptować bo jak widać z daty ur. Filipa i wogóle na filmie nie ma on 16 lat jak jest w starym opisie do filmu pt.Świnki
Tomek ma 14 lat i dobrze się uczy. Interesuje się astronomią, a żeby sprawić przyjemność ojcu, gra również w piłkę. Problem w tym, że mieszka w małej, biednej mieścinie o wysokim bezrobociu, podczas gdy tuż za rzeką leżą pławiące się w dostatku Niemcy. Na dyskotece poznaje Martę i zakochuje się. Zaczyna szukać zarobku, by zainteresować sobą dziewczynę. Nawiązuje kontakt z alfonsem, który wynajduje miejscowych chłopców dla niemieckich klientów. Tomek nie ma pojęcia, jak tragiczny los go czeka.
Reżyser postrzega emocjonalny cynizm i brutalność młodzieży jako zjawisko napędzane niszczycielską siłą skrajnego ubóstwa, która potrafi nie tylko zniszczyć relacje rodzinne i elementarne wartości, ale powoduje też, że postępowanie wbrew prawu przestaje być postrzegane jako grzech. W przygranicznym slangu "świnki" oznaczają prostytuującą się młodzież.
źródło
http://www.filmbox.pl/filmy_show,2114.html
Ja mam to samo, ile razy chciałam coś dodać (obojętnie czy to była ciekawostka, plakat, biografia) jacyś "eksperci" z fw to odrzucają i to niejednokrotnie z chamskim komentarzem typu: "mało kogo to interesuje" albo "bardzo mało ciekawe" ... bogowie, no zero szacunku po prostu... sorry za ten lekki off topic...
nic nie szkodzi
FILMWEB schodzi powoli do lamusa nie wiem, kto tym kieruje, ale chyba ma złą obsadę i trzeba wyplewić kilka chwastów a jak nikt się tym nie zajmie to spadnie na psy i prawdopodobnie już się nie podniesie
ps. pzr
Jakby ktos chcial uzupelnic strone o mnie to smialo kontakt i chetnie odpowiem na pare pytan; )'
( filip garbacz here :) )
ciekawe czemu do tej pory nikt nie uzupełnił tego profilu ja dwa razy próbowałem i za każdym razem jakis pacjent to wyciepywał poprostu dałem sobie spokój
ps. pozdrawiam
a ja myśle że brakuje wam cierpliwości po prostu. Teraz znacznie więcej ludzi dodaje niż np. pół roku temu. Też miałem okres że lawinowo odrzucano mi np. plakaty. Co do dodawania ... to zawsze jest coś takiego jak kolejka ... możliwe że ktoś dodał ciut wcześniej i dlatego nie było żadnego uzasadnienia.
Moim zdaniem FW nie schodzi na lamusa ... chociaż osobiście stary pod wieloma względami bardziej mi sie podobał ... chociaż nie do końca.
Moja rada ... nie zniechęcajcie się.
Pozdrawiam
wiesz nie zniechęcam się ale dzięki
ps. co do cierpliwosci to się nie zgodzę bo jak długo można czekać ponad miesiąc . co do dodawani to ja dodawałem ponad pół roku temu kiedy pisałem powiedzmy oficjalne zarzalenie czyli 30 czerwca 2010r a nie w obecnej chwili.
ps. od pewnego czasu nie mam (jak narazie) problemów z dodawanie pozdrawiam :)
Filip Garbacz Ur. 3 marca 1994 w Zgierzu. Zadebiutował w filmie "ŚWINKI" Roberta Glińskiego w 2009 roku. Za tę rolę otrzymał Specjalne Wyróżnienie na 44. Miedzynarodowym Festiwalu w Karlowych Warach oraz nagrodę indywidualną za Debiut Aktorski Na 34. Festialu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni. Zagra też w filmie ?Maraton Tańca? w reżyserii Magdaleny Łazarkiewicz, gdzie wcieli sie w postać Michasia. W dalszym ciągu angażuje się w inne projekty, myśląc o kontynuacji pracy w filmie.
"Szesnastoletni Tomek mieszka w małym miasteczku na polsko-niemieckim pograniczu. Wyrasta w szarej rzeczywistości typowego blokowiska, w rodzinie, w której od zawsze brakuje pieniędzy. Tomek jednak, w odróżnieniu od swojej starszej siostry, nie przywiązuje szczególnej wagi do spraw materialnych. Bardziej zajmuje go nauka, a szczególnie astronomia, której poświęca każdą wolną chwilę. Wydaje się, że Tomek ma przed sobą dobrą przyszłość. Zda maturę i wyruszy do wielkiego miasta na studia. Jednak wszystko komplikuje się, gdy w jego życiu pojawia się dziewczyna."
zrodlo: swinki.monolith.pl U mad?
Bohater filmu ma 16 lat natomiast sam Filip Garbacz w momencie kręcenia zdjęć do filmu miał lat 15.