Freida Pinto

Freida Selena Pinto

7,2
5 535 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Freida Pinto

Super dziewczyna !

użytkownik usunięty

Wygląd to nie wszystko ! Fakt tapeta robi swoje, ale gorzej jak obudzimy się z taką dziewczyną rano ... W każdym razie ciekawy debiut ! Życzę Jej sukcesów ! Hinduski są śliczne

Zakładam, że Ciebie dziewczyna nie musi się wstydzić rano?;D
No tak, Hinduski piękne są... ;)

użytkownik usunięty
_Eve_

Nie musi bo nie mam , a zresztą i tak ma dopiero 17 lat ;-) Piszę się pod tym ,że Hinduski są ładne ;-)

dziewica

użytkownik usunięty
PL4Y3R

orleańska ... A swoją drogą to o co biega z tą dziewcią ?

użytkownik usunięty
PL4Y3R

kurde, ale mam zapłon ;]
...... tyle można powiedzieć ;]

użytkownik usunięty

Głupi jesteś i nie znasz się. Z tapetą może i wygląda równie piękne, co hollywoodzkie gwiazdy, ale gdy razem są bez makijażu wygląda od nich o niebo lepiej, za co mogę Ci zaręczyć. To taki typ urody, cieniasie

użytkownik usunięty

Sam jesteś głupi , o czym świadczy ten komentarz /// Jak dla mnie to ona jest piękna z makijażem ... Może i jest równie piękna bez ... A może nie ?

użytkownik usunięty

Chodzi mi o to, że ten rodzaj urody jest najbardziej wyrazisty - po wstaniu z łóżka, w porównaniu z Europejkami, wyglądają jakby JUŻ miały makijaż. Także argumenty typu "to tylko tapeta" są nie na miejscu.

użytkownik usunięty

Dobra weź ! Mówisz jakbyś był ekspertem ... Cieniasie xD

użytkownik usunięty

Bo mam przyjaciółkę, która jest indyjskiego pochodzenia i się nie maluje. Nie musi. Kilka razy nawet się jej pytałam, czy to zrobiła, mówiła, żę nie. A gdy się jej przyjrzałam, zawsze stwierdzałam, że nie kłamie. Powinna nawet z tym uważać, bo nieostrożny makijaż tylko ją postarza...
A wy komentujecie, że aż strach zobaczyć Freidę bez makijażu...
I teraz to TY wypadasz jako samozwańczy ekspert. I każdy, kto używa tego argumentu

użytkownik usunięty

Dobra ... W takim razie szacun, ale chamsko, że nazwałeś mnie cieniasem ... Dlatego odreagowałem odpowiadając tym samym... Chociaż tak naprawdę tak nie myślę... Dlatego przepraszam ... Nie powinniśmy się kłócić o takie sprawy. W każdym razie Hinduski są śliczne ! Karnacja robi wiele ;] Badź co bądź

użytkownik usunięty

Chociaż powiem , że chętnie zobaczyłbym Freidę bez makijażu ! Pewnie wiele nie różniłaby się ... ;] Przepraszam jeszcze raz i mam nadzieję, że między nami jest pokój ;-) Pozdrawiam serdecznie szczęściarzu ( iż mogłeś poznać Hinduskę )

użytkownik usunięty

No wiesz - jestem dziewczyną i z tej racji pozwoliłam sobie na wiele. Ale OK. To był też ogólny apel

użytkownik usunięty

Najmocniej przepraszam ;) Pozdraiwm serdecznie

użytkownik usunięty

Najmocniej przepraszam ;) I oczywiście pozdrawiam gorąco ;-)