Gaby Espino

María Gabriela Espino Rugero

8,2
120 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gaby Espino

Jest najpięknieszą Latynoską aktorką a akorek jest bardzo dużo równie pięknych ale Gaby jest zdecydowanie najpiękniejsza

Franco_2

Gaby Espino jest naprawde ładna podoba mi sie jak zagrala w dziedzictwo luny i w rebece pokazala w tych filmach wie inne twarze piszcie cos o niej pozdrawiam;*

Franco_2

Zgadzam się :D:D Kocham ja za grę w "Sin Verguenza"!!! :P:P Strasznie ja lubięęę..... Tylko powiedzcie mi, czemu dali takie zdjęcie?? Nie wyszła na nim zbyt ładnie.. Ona potrafi wygladac BOSKOOOOOOOOOOOOOO!!! Jestem pewna, ze ma wiele cudownych zdjec !!

Franco_2

Zgadza sie. Jest zdecyowanie moja ulubiona aktorka latino.
Najlepsza, najpiekniejsza, ma ogromny talent, piekny usmiech Arriba Gaby\
Prawdziwa DIVA

Aishwaryaaa

Też się zgadzam. W "Twarzy Analiji" ma zajebiste włosy.Bardziej wyprostowane jak miała to ładnie wygadała.Takie czarne i długie..

Piratka16_2

śliczna ;*
zgadzam się z tobą ( ;
w Twarzy Analiji wygląda naprawdę cudownie , ale szkoda , że tak krótko tam
grała , ale cóż <3 .

Lucrecia

Podobno w ERDA miała grać główną rolę, ale zaszła w ciążę i jej rolę przejęła Elizabeth Guttierez, a ona zagrała mniejszą rolę, którą miała grać Eli.

Franco_2

Uwielbiam! Zdecydowanie moja ulubiona aktorka

Franco_2

Moim zdaniem Danna Garcia jest ładniejsza jakby ktoś nie wiedział to Norma Elizondo z Gorzkiej Zemsty. Ale Gaby jest na2m-cu na 3 m-cu Paola Rey czyli Jimena z Gorzkiej Zemsty lub Lucia z Miłości na Sprzedaż.

martaksp_87

Danna Garcia była ładna, dopóki nie zaczęła używać botoksu. W Algien Te Mira jej widok mnie niemal przeraził - twarz bez mimiki i usta jak po ukąszeniu. No i słabą stroną Danny jest figura.

marjo

ktoś Cię obserwuje widziałam tylko 1szy odc nie widze tam botoksu ale postarzała się od gorzkiej zemsty Danna jest niższa od Gabi i ma mniejszy biust ale figure ma fajną jest szczupła