Jest najpięknieszą Latynoską aktorką a akorek jest bardzo dużo równie pięknych ale Gaby jest zdecydowanie najpiękniejsza
Gaby Espino jest naprawde ładna podoba mi sie jak zagrala w dziedzictwo luny i w rebece pokazala w tych filmach wie inne twarze piszcie cos o niej pozdrawiam;*
Zgadzam się :D:D Kocham ja za grę w "Sin Verguenza"!!! :P:P Strasznie ja lubięęę..... Tylko powiedzcie mi, czemu dali takie zdjęcie?? Nie wyszła na nim zbyt ładnie.. Ona potrafi wygladac BOSKOOOOOOOOOOOOOO!!! Jestem pewna, ze ma wiele cudownych zdjec !!
Zgadza sie. Jest zdecyowanie moja ulubiona aktorka latino.
Najlepsza, najpiekniejsza, ma ogromny talent, piekny usmiech Arriba Gaby\
Prawdziwa DIVA
Też się zgadzam. W "Twarzy Analiji" ma zajebiste włosy.Bardziej wyprostowane jak miała to ładnie wygadała.Takie czarne i długie..
śliczna ;*
zgadzam się z tobą ( ;
w Twarzy Analiji wygląda naprawdę cudownie , ale szkoda , że tak krótko tam
grała , ale cóż <3 .
Podobno w ERDA miała grać główną rolę, ale zaszła w ciążę i jej rolę przejęła Elizabeth Guttierez, a ona zagrała mniejszą rolę, którą miała grać Eli.
Moim zdaniem Danna Garcia jest ładniejsza jakby ktoś nie wiedział to Norma Elizondo z Gorzkiej Zemsty. Ale Gaby jest na2m-cu na 3 m-cu Paola Rey czyli Jimena z Gorzkiej Zemsty lub Lucia z Miłości na Sprzedaż.
Danna Garcia była ładna, dopóki nie zaczęła używać botoksu. W Algien Te Mira jej widok mnie niemal przeraził - twarz bez mimiki i usta jak po ukąszeniu. No i słabą stroną Danny jest figura.