Gaby Espino w super serii telemundo señora acero 3 la coyote... W ogole wynikly z tego niezle cyrki bo telemundo postawilo jej ultimatum ze albo przyjmie role w jednej z ich serii/telenovel albo pozegna sie z ich wytwornia ( i ekskluzywnym lukratywnym kontrakcikiem ktory gwarantowal kupe kasy). Poza tym Espino, wcale nie byla zadowolona ze nie przypadla jej glowna rola (Vicenta Acero la coyote), a musiala sie pocieszyc rola Indira Cárdenas wlasciwie malo znaczaca w calej serii.. Nie bylo Gaby wcale do smiechu tym bardziej, ze glowna role w Sra Acero 3 La Coyote dostala malo znana meksykanska aktorka z tv Azteca.. caro miranda a nie ona ta ktora wiecej uwagi ostatnimi czasy poswieca na wszystkich swoich portalach spolecznosciowych swoim produktom kosmetykom jak i srodkom odchudzajacym..
I osobiscie nie mam nic przeciwko Gaby, ale obejrzalam cala serie señora acero 3 la coyote wlacznie sceny odcinki z gaby espino i nie przekonala mnie ani mnie ani wielu fanow sra acero.
A ostatnio gaby espino powiedzmy delikatnie to ujmujac "podle potraktowala swego managera... " kokietujac plotkujac z innymi managerami co wiecej po przeczytaniu na fb pan gabrielito czul sie oszukany i zdradzony prez Miss Espino.. Bo ta wyskoczyla na niego, ze nie potrafi zalatwic jej rol w dobrej telenoveli/serii ktora by miala mega superowa ogladalnosc..no co jak co ale to nie w managera gestii i mocy aby serie czy telenovela miala swietna ogladalnosc. To widzowie telewidzowie i fani decyduja kategorycznie o ogladalnosci.. I tym samym pokazala brak profesjonalizmu, kolejny argument przemawiajacy na gaby niekorzysc.