Gale Harold

Gale Morgan Harold

7,0
772 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gale Harold

Już na jesieni ruszy nowy serial z Gale'm pt. "Secret Circle". Sam Kevin Williamson (ten od Pamiętników Wampirów") wziął się za kolejną serię LJ Smith (też od Pamiętników...). Akcja skupia się wokół młodej Cassie, która po śmierci matki przenosi się do Salem, aby zamieszkać z babcią. Na miejscu poznaje grupę nastolatków, którzy lubią bawić się magią: przystojnego Adama, jego uroczą dziewczynę Dianę, przebiegłą Faye i bad boya Nicka. Gale zagra ojca Diany, leaderki covenu. Sądząc po 6-minutowym zwiastunie, możemy stwierdzić, że NIE BĘDZIE tam aniołkiem :) Może to nie Brian Kinney ale na pewno będzie miał pole do popisu. Zawsze podobają mi się czarne charaktery. Nie mogę się już doczekać.

zgadnij_kto

Dokładniej i oficjalnie :)
"The Secret Circle" – serial fantasy o młodej dziewczynie (Brittany Robertson – "Nieoczekiwana szansa"), która po przeprowadzce do nowego miasta odkrywa nie tylko to, że jest czarownicą i należy do kręgu wtajemniczonych, ale również że jest "kluczem" który rozpocznie odwieczną walkę dobra ze złem. W pozostałych rolach Thomas Dekker ("Terminator: Kroniki Sary Connor") oraz Gale Harold ("Hellcats").