Gale Harold

Gale Morgan Harold

7,0
774 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gale Harold

Błagam, jeśli ktoś się interesuje Galem Haroldem to niech się odezwie na tym forum!!!! Gale jest najsłodszy na świecie, kocham go!

BRIAN

Super aktor ale on jest gejem ;] i raczej go nie poczujesz w miłosnym uścisku.

Lukas_26

Chyba, że ktoś jest gejem.
A tak nawiasem mówiąc, to Gale nie jest gejem i to wielka szkoda!

BRIAN

no hyba ze tak ;] ale co sie dziwisz z takim nickem to tylko 12-letnia dziewczynka by sie pokazala;] wiec sie nie dziw.
Co do Galea to ze nies jest gejem mnie zdziwilo bo gra seny w serialu extremalne jak dla hetero ;]

Lukas_26

To sie nazywa profesjonalne aktorstwo. Z aktorów grajacych w tym serialu głowne role tylko Peter Paige, Randy Harrison i Robert Gant są gejami.

Colin

Taki mały bonus:

http://i38.photobucket.com/albums/e116/RTORRES01/hot%20celebs/Gale1.gif [i38.photobucket.com/alb...]

Ładne zdjęcie... :) Ale wolę Randy'ego Harrisona. :)))))

Colin

Randy jest gejem??!! Nie wiedziałem ale to fajnie z calej obsady najbardziej on mi się podobał jest idealny:)

BRIAN

Tez sie zaliczam do GALE-owej manii :) a Briana w QSF zagral tak...ze wywoluje porządanie w obu plciach :D i to pokazuje ze zagrał rewelacyjnie...
jeszcze nigdy ogladajac filmy o gejach nie czulam...az tak realnego podniecenia :D a wystarczy ze sie pojawil na ekranie...i miekłam :D serial jest swietny wlasnie przez te ekstremalne sceny ;) a Gale...coz...wiele bym dała zeby w Polsce pojawil sie taki aktor ;)

Entiendo

Witam, i podpisuje sie pod tym co napisała wyżej ENTIENDO...... :o)

DOKŁADNIE!!!!!!!!!!

Serial ubóstwiam, Brian Kinney jest H.O.T. a Gale B.O.S.K.I !!!! oglądając go na ekranie aż miałam motylki w brzuchu.

BRIAN

w niemczech 8-10 czerwca 2012 roku odbędzie się spotkanie obsady (w tym gale'a i Rande'go)z fanami - kto jedzie na spotkanie?? ;) ja... no pewnie! ale ktoś jeszcze ;P ? piszcie! :)

julia1007

Wczoraj kupiłam bilet : )

sowa_internetowa

jaki bilet? skąd jesteś? może napisz na julia1007@vp.pl to pogadamy chętnie bym się zgadała z kimś kto też się tam chce wybrać ;)

julia1007

ja też chcę!!!!!!!!!!! gdzie można kupić????????????????????????????????????

julia1007

Musicie mu szepnąć, żeby wpadł do nas xD Ja bym się nie obraziła, gdyby Gale odwiedził naszą wdzięczną wioskę zwaną Polską.