Błagam, jeśli ktoś się interesuje Galem Haroldem to niech się odezwie na tym forum!!!! Gale jest najsłodszy na świecie, kocham go!
no hyba ze tak ;] ale co sie dziwisz z takim nickem to tylko 12-letnia dziewczynka by sie pokazala;] wiec sie nie dziw.
Co do Galea to ze nies jest gejem mnie zdziwilo bo gra seny w serialu extremalne jak dla hetero ;]
To sie nazywa profesjonalne aktorstwo. Z aktorów grajacych w tym serialu głowne role tylko Peter Paige, Randy Harrison i Robert Gant są gejami.
Taki mały bonus:
http://i38.photobucket.com/albums/e116/RTORRES01/hot%20celebs/Gale1.gif [i38.photobucket.com/alb...]
Ładne zdjęcie... :) Ale wolę Randy'ego Harrisona. :)))))
Randy jest gejem??!! Nie wiedziałem ale to fajnie z calej obsady najbardziej on mi się podobał jest idealny:)
Tez sie zaliczam do GALE-owej manii :) a Briana w QSF zagral tak...ze wywoluje porządanie w obu plciach :D i to pokazuje ze zagrał rewelacyjnie...
jeszcze nigdy ogladajac filmy o gejach nie czulam...az tak realnego podniecenia :D a wystarczy ze sie pojawil na ekranie...i miekłam :D serial jest swietny wlasnie przez te ekstremalne sceny ;) a Gale...coz...wiele bym dała zeby w Polsce pojawil sie taki aktor ;)
Witam, i podpisuje sie pod tym co napisała wyżej ENTIENDO...... :o)
DOKŁADNIE!!!!!!!!!!
Serial ubóstwiam, Brian Kinney jest H.O.T. a Gale B.O.S.K.I !!!! oglądając go na ekranie aż miałam motylki w brzuchu.
w niemczech 8-10 czerwca 2012 roku odbędzie się spotkanie obsady (w tym gale'a i Rande'go)z fanami - kto jedzie na spotkanie?? ;) ja... no pewnie! ale ktoś jeszcze ;P ? piszcie! :)
jaki bilet? skąd jesteś? może napisz na julia1007@vp.pl to pogadamy chętnie bym się zgadała z kimś kto też się tam chce wybrać ;)