Gary Oldman

Gary Leonard Oldman

8,6
115 126 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gary Oldman

To moja ulubiona postać z Harry'ego. A to jego odtwóca! 10/10!

Bloo

moja tez z Harry'ego, a Gary spoko gosc tez 10, ale sa tez lepsi od niego...

użytkownik usunięty
Bohun_7

Też mam słabość do Syriusza.....
A właściwie do jego odtwórcy....;)

Dużo lepszy był w Leonie i Darculi

sam jesteś za krótki

Bloo

Co prawda to nie moja ulubiona postać ale lubię go za grę aktorska i humor.Dobrze zagrał Syriusz w Harrym Potterze 10/10

Pif_Paf

Również mam słabość do Syriusza-Gary'ego. Świetny aktor. Najlepsza kreacja - w Leonie.

Bloo

oo tak.... Syriusz , Lupic i w ogole zakon feniksa! swietni!
straszne ze zginal!

Bloo

oo tak.... Syriusz , Lupin i w ogole zakon feniksa! swietni!
straszne ze zginal!

Bloo

oo tak.... Syriusz , Lupin i w ogole zakon feniksa! swietni!
straszne ze zginal!

Bloo

nom... szkoda że on zginął a nie ta zaraza snape, która w następnej części zabija dumbledora:(

Bloo

nom... szkoda że on zginął a nie ta zaraza snape, która w następnej części zabija dumbledora:(

użytkownik usunięty
Dama_Kameliowa_2

Snape nie jest zadna zaraza! To jeden z najlepszych bohaterów jacy mogli goscic na stronicach Rowling! Pozatym w woli wyjasnienia wszystkich niejasnosci co do moralnosci Severuska... Polecam ostatni tom Pottera, tylko ze wzgledu na ciekawosc w rozwiazaniu watków, bron boze jesli chodzi o styl i tresc....

Syriusz!!!! moja ulubiona postać z serii Pani Rowling, w filmach było go zdecydowanie za mało.
Co do Snapea... uwielbiam to jego poczucie humoru, zachowania, gesty ( nie tylko w filmach, moja wyobraźnia czasami mnie przeaża:) )
Pozdrawiam Potteromaniaków i fanów genialnego Pana Oldmana.

użytkownik usunięty
HekateV

Eohwina nie ciebie jedna przeraza własna wyobraznia ;)

Bloo

nienawidzę snpe'a. jakoś tak denerwuje mnie ta postać
mnie też czasami przeraża moja wyobraźnia:)

Dama_Kameliowa_2

Uwielbiam aktora, który gra Snape'a.
Ale może wrócimy do rozmowy o panu Oldmanie - Syriuszu :)

Naley

A ja ubóstwiam Snapea i Syriusza.. ahhhh Nie wiem czemu ludzie uważają ze Oldman ma twarz świra xD Jak dla mnie to jest super. Poza tym... zawsze miałam spaczony gust :)

Ashen

Moje ulubione postacie to Syriusz i Snape! Nic nie poradzę, że przeważnie lubię tych 'złych'...

Kasia9292

Mamy to samo :) U mnie Syriusz, Snape, i L.Malfoy. :)

Kasia9292

Złych? Przeczytaj ostatni tom Harrego i wtedy zrób edita w swoim komentarzu.Serdecznie pozdrawiam wszytskich Potteromaniaków;-)

chloe111

Heh. Jak z czytaniem poczekam do polskiej premiery. Taki sobie postawiłam warunek. Jeszcze udało mi się niczego nie dowiedzieć z treści 7 tomu.

Bloo

http://members.lycos.co.uk/matmalfoy/index.php? - Harry Potter i śmiertelne relikwie

Dama_Kameliowa_2

Hm... Ja oddzielnie lubie Syriusza w książce i oddzielnie w filmie :P
To może wydawać się troche głupie, ale...
Syriusz jest moją ukochaną postacią w Potterze a Oldman (mimo, że bardzo go lubię) nie do końca mi do tej roli pasuje.
Aczkolwiek po obejrzeniu HP 5 polubiłam Blacka filmowego. I teraz każdego lubię oddzielnie. Ot, taka fanaberia xD

Pozdrawiam