Gary OldmanI

Gary Leonard Oldman

8,6
118 168 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gary Oldman

Uwaga!
Beautiful Day i MyWorld ogłaszają konkurs na nazwę fanklubu Gary'ego Oldmana. Najciekawszy pomysł zostanie nazwą klubu.
A więc zapraszamy do zabawy.

MyWorld

Co powiecie na Fanklub Gary'ego Zawodowca?

A tak w ogóle zamierzacie to forum założyć na filmwebie czy gdzieś indziej?

Nature_Girl

Nature Girl ty chyba czytasz w moich myślach;)

Właściwie jeszcze nie wiemy jak to będzie z tym fanklubem, ale chyba założymy go na filmwebie. Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
Pride

Cześć ^^ Już dawno wywęszyłam ten temat, tylko że jestem mało pomysłowa i niespecjalnie wiem, jak mógłby się fanklub nazywać, choć oczywiście sama się do ślepo zapisuję ;-)

oldwomen (tu by się jednak zakładało, że będą tu same dziewczyny...:)
oldmaniacy, old... sama już robię się ,,old" boże to beznadziejne, moja wyobraźnia nie obejmuje aż takiego zakresu.

My oldmaniacy klasyczny, habilitowani, kinomaniacy ze specjalizacją z oldmanoznawstwa ... myślimy intensywnie

GG - Gwardia Gary'ego

Hmm.....nazwa ciężko ciężko :D Ale ja proponuję :

Gary Oldman National Guard :)

Ale jak coś mi wpadnie do głowy to podsunę pomysł :)

Melody Jodie byłabym zaszczycona gdybyś tutaj zasiadła w tym naszym skromnym gronie ;D

użytkownik usunięty
Pride

Dzięki, ale to mnie zaszczyt kopnął ;-) Z takim towarzystwem zawsze i wszędzie.

Pride

ojeej:) ja tak samo jak Melodie Jodie nie mam wyobraźni do takich rzeczy..
może..
Kompania Gary'ego?
Gary's Force One?
wiem że bez sensu:p nie śmiejcie się, ostrzegałam że nie sie nie nadaje do czegoś takiego:D
mnie sie osobiscie podoba nazwa 'Oldwomen'
i bede zaszczycona jeśli znajde się w tym fanclubie;)
pozdrawiam:)

Deliciosa

Przepraszam, miało być 'MELODY Jodie' :)) to ze zmęczenia:p

użytkownik usunięty
Deliciosa

aaa tam mnie nie przeszkadza jak ktoś przekręca nick ;-)
Niezły pomysł z tym fanklubem, ale to będzie taki porządny fanklub: z siedzibą i w ogóle :D Zrobimy konkurencję tym naDEPPtanym fankom naDEPPtanego DEPPPPPPa i ciekawe czy nas zjedzą.. ale te forum (chyba) nigdy nie stanie się takim śmietniskiem jak tamte, więc możemy spokojnie rozpocząć działalność.

Ewentualnych kandydatów zapraszamy serdecznie, już my tu was... obejrzymy dokładnie :D

W imieniu /wpisać nazwę klubu/ Sp. z o.o. zapewniała Melody_Jodie

Dokładnie to powiedziałam MyWorld:) Pogadać to my sobie możemy na blogu:) Nie zmieniajmy "image'u" tego forum. Jest tu dość miło i przytulnie:) Melodie Jodie - jeśli znasz jakieś fanki Gary'ego Oldmana to możesz wysłać im zaproszenie;)

Pride

Cholera przekręciłam twój nick tak samo jak Deliciosa :D

MyWorld

proponuję krótko, a zwięźle:

Goldmania ewent. (G)Oldmania

MyWorld

O widzę, że nam się fanklub rozkręca ;D Problem: nazwa, ale nie ma problemu , którego by się nie dało rozwiązać. :)

MyWorld

No... to jest myśl Martin :)

<za krótki>

Pride

Nie wiem,czy mogłabym należeć bo za mało filmów z Gary'm widziałam( chyba tylko Batmana,Leona Zawodowca,Hannibala,Draculę,ale baaardzo dawno i Harry'ego Pottera) Co do nazwy owego fun clubu to oldwomen ,tzn. stare kobiety,czyli nie za bardzo,ale co tam się wymądrzam jak sama pomysłu nie mam.Także zapisuję się,jeśli mogę?obejrzę z nim więcej filmów bo moim zdaniem,świetnie zagrał w filmach ,które miałam okazję obejrzeć...Pozdrawiam Serdecznie!
PS.Ja także należę do fanów Deppa,więc proszę ich nie obrażać,to dobry aktor!!!

_Tanya_

Zapomniałam o Piątym elemencie...A i jestem za nazwą OLDMANIA=D

MyWorld

Głosuje za propozycją Martina: GOLDmania ;)

Deliciosa

Dziewczyna z Wyższych Szczebli - mogłabyś należeć do fanklubu nawet wtedy gdybyś widziała z Garym zaledwie jeden film;) Najważniejsze jest to, że go doceniasz. Również głosuję za propozycją Martina.

Pride

Aha jeszcze jedno. Dziewczyno z Wyższych Szczebli my tu nie obrażamy Johnny'ego Deppa. My się tylko trochę naśmiewamy z niektórych nicków naszych koleżanek;)

Deliciosa

Tak, propozycja Martina jest najlepsza ;) A inni co sądzą?
Pozdrawiam ;))

MyWorld

Super cieszę się:))) Ja dalej za OLDMANiakami!!!Ale propozycja Martina też fajna!

_Tanya_

Ja też jestem za ODLMANiakami...Ale Martin też ma niezlą propzejszin:D

Może:
waGARYowicze? (wiem ze głupie) albo Diabełki Gary'ego
Najlepsza jest OLDMANia:)

Bodysnatchers

''Niezły pomysł z tym fanklubem, ale to będzie taki porządny fanklub: z siedzibą i w ogóle :D Zrobimy konkurencję tym naDEPPtanym fankom naDEPPtanego DEPPPPPa'' To było chamskie! naDEPPtanego Deppa?
To jest obraza! Nie jego wina ze ma te głupie fanki (ja kiedys miałam nick poDEPPtana,ale to z własnej głupoty;D)
A to ze jjego forum jest smietniskiem to prykra wiadomosc ,,ANIOŁKI 4EVER'':D

Pozdrawiam

Bodysnatchers

Melody Jodie nie naśmiewała się tutaj z samego Deppa, ale z jego fanek, które mają śmieszne nicki ;D

Pride

I miała rację... Ja już nawet nie wchodzę na forum Deppa, żeby się nie załamywać. Współczuję facetowi ;)

MyWorld

Hmmm... Z chęcią zgłaszam się do fanklubu, z propozycjami gorzej :P Co prawda Oldmania brzmi fajnie, to jednak istnieje podobna strona (garyoldmania)...
Immortal Beloved Oldman? W każdym razie doliczcie mnie :]

morven

Zaliczamy, zaliczamy;)

<jeszcze raz będzie za krotki a...>

Pride

A więc kieruję tą prośbę do wszystkich : jeśli ktokolwiek z was zna fana lub fankę Gary'ego Oldmana to proszę was uprzejmie byście wysłali mu zaproszenie;) Pzdr.

Pride

Fanclub Gary'ego Zawodowca,dobre,dobre,mało kawy na klawiature nie wyplułam ;-) podobało mi się jeszcze Oldmania,tylko zmieniłabym to na Oldmani,bo mania to takie nieładne słowo ;-)
a moja propzycja to Uczniowie Księcia Ciemności

użytkownik usunięty
fenix

O Dżizaz... ja to się zawsze gdzieś wkopię. Jeśli poczułaś się urażona Bodynatchers vel poDEEptana fanko, to sorry - nie to miałam na myśli. Mnie po prostu strasznie śmieszy zaistniała na tamtym forum sytuacja i to wszystko :D Przyznaję Mea Culpa, Mea Culpa...
Czy samego zainteresowanego obraziłam - mało mnie to interesuje, przyszłam tu pisać o Garym *.* Myślę, że Depp sobie jakoś z tym poradzi.

Ja glosuję za.... sama nie wiem za czym, ale chyba za propozycją Martina. A zresztą, ja się dopiszę pod tym co wy wybierzecie.

Nie naywaj mnie poDEPPtana,bo sie załamie:*
Ale co powiecie na waGARYowicze?
Oldmania jest dobra,bdb:)

Bodysnatchers

To co zaproponowała fenix jest również niezłe, ale hm... myślę, że moglibyśmy tego używać jako dopisek np. "Fanklub Gary'ego Zawodowca - Uczniowie Księcia Ciemności" ;D

Pride

Hehe - Uczniowie Księcia Ciemności - dobree xD

MyWorld

ja konsekwentnie głosuje na Goldmanię;)
ale cokolwiek wybierzecie to i tak bedzie mi sie podobać;)
pozdrawiam fanklubowiczów;*

Deliciosa

Goldmania jest bardzo dobra!!!!!:)

ps. Móglby mi ktos polecic jakies dobre fimy z Garym,bo coprawdaz niektorych nie widziałam,achciałabym oglądnąc:)

użytkownik usunięty
Bodysnatchers

W ramach pojednania polecam Ci:
Zapomniany, choć niesłusznie ofkors bo świetny, mocny do bólu prawdziwy ,,Sid i Nancy". Ja zawsze miałam słabość do Sida Viciousa więc miałam duże obawy co do filmu ale nie zawiodłam się absolutnie. Nie wiem czy już mówiłam, ale kocham Sida :D Prawie tak jak Gary'ego :D No ale nie o tym miałam pisać.

,,Rosencrantz i Guildenstern nie żyją" widzialam go tylko raz i to dość dawno temu, bo bardzo trudno go dostać. Tzn. nie wiem czy tobie też będzie trudno, mam nadzieję, że nie. Komediodramat w stylu szekspirowskim, zabawny, ale i wzruszający. Szczególnie podobały mi się dialogi, a może raczej monologi Rosencrantz. Teraz przy czytaniu ,,Hamleta" zwracam większą uwagę na Rosa, wydawałoby się postać która pojawia się i znika. Poza tym ten film (jak zresztą każdy, ale to się wytnie..) ma te ,,drugie dno' :D
My jesteśmy jak Rosencrantz i Guildenstern - w naszym logicznie zbudowanym życiu snujemy się bez sensu, właściwie dopiero go szukając, potraktowani przez Boga po macoszemu. Gramy w fantastycznym filmie, zwanym życiem, a może raczej Życiem, gdzie źli kończą nieszczęśliwie, a dobrzy niefortunnie.

Co jeszcze polecacie?

Dzieki:*

Bodysnatchers

Od siebie jeszcze dorzucam "Prawdziwy Romans". Wprawdzie Gary występuje w tym filmie krótko, ale za to jak!

Pride

Albo możesz obejrzeć fragmenty z nim w roli głównej i samej ocenić, który warto zobaczyć http://video.google.pl/videoplay?docid=-4942272617322116800&q=Gary+Oldman&total= 1801&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=2&hl=pl

Pozdrawiam:)

Pride

Dzięki ,,bjutiful'' jak to mowi Zawshe Zacus:D
Leon Zawodowiec ściąga się (pragne go obejrzec jescze raz),teraz postaram sie sciagnac to co poleciła...Melody:D
A jeśli tego nie bedzie wezme się za ten film który poleciłaś ,,dej'':)

MyWorld

Uwaga dla wszystkich, którzy nie wiedzą fanklub już funkcjonuje. Pod tym adresem: http://www.filmweb.pl/blog/entry/481771/Goldmania+-++Forum+Uczni%C3%B3w+Ksi%C4%9 9cia+Ciemno%C5%9Bci.html
Zapraszamy ;)