Gemma Arterton

Gemma Christina Arterton

7,6
14 447 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gemma Arterton

Nigdy nie widziałem tak pięknej kobiety.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
LarryTheNinja

to fakt, podsumowując - sam sex . Widzialem ja w jakims show telewizyjnym i robila niesamowite wrazenie, nie wiedzialem wtedy kto to jest. Ale ma pewna klasę, jest piekna. Chyba obejze sobie jakis film z nią :)

Robson293

Również chciałem z nią coś obejrzeć, ale nie zagrała w niczym sensownym. To trochę przykre. Mimo, iż jest piękna, aktorką jest żadną ;/ Podobno nie można mieć wszystkiego ;P

LarryTheNinja

dlatego wybierając film z nią ustawiłem sobie żeby wyswietlalo wedlug oceny. Nie chcialem ogladac slabego filmu. No i padlo na Song for Marion który ma ocene 7,3 a wiec pewnie calkiem fajny film. Jeszcze nie oglądałęm, ale obejżę niedługo.

Robson293

Ja również ;P Trzymaj się ;)

LarryTheNinja

Zatem mało w życiu widziałeś..

berni_

Mejbi.

LarryTheNinja

Zobaczyłem ją pierwszy raz w filmie "Głosy" i byłem pod wrażeniem już do końca, oczywiście jej urody, bo za długo się nie nagrała:-) Ale w scenach, w których występowała dała radę.

tom_evans

W ogóle Brytyjki mają coś w sobie, ich uroda ma charakter. Sprawia to, że nawet jeśli kobieta nie jest szczególnie urodziwa, to jej twarz wydaje się interesująca, a nawet urzekająca. Amerykańskie aktorki to trochę dziewczyny z taśmy, z wyjątkami oczywiście, nie chcę dosadnie generalizować. Ale np. taka Jessica Alba czy Megan Fox swoją urodą nic reprezentują według mnie. Ot, ładne manekiny:-)

tom_evans

Nic NIE reprezentują*

tom_evans

Myślę, że nie ma ładnych Brytyjek ;) Wszystkie piękne kobiety urodzone w UK, mają wielonarodowościowe pochodzenie, ich protoplaści mają zazwyczaj egzotyczny rodowód :) Treściwie: Piękne "Brytyjki" to produkt internacjonalnej miłości ;)

LarryTheNinja

Dokładnie,najśliczniejsze są "mieszańce".