Gemma Arterton

Gemma Christina Arterton

7,6
14 095 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gemma Arterton

... jest ideałem! Mimo, że sama jestem kobietą, to ona jest dla mnie w tym filmie idealna. Dużo bym oddała, żeby wyglądać tak jak Gemma w `Prince(...)`. Chodzi mi o facjatę. Dla mnie ideał kobiety to ciemne włosy, piegi i ciemnjesza karnacja, a ona właśnie tak tam wygląda ; )) PERFEKCYJNIE. ; )))

użytkownik usunięty
joannagabixd

Gemba rządzi ;) Odkąd obejrzałem ten film więcej osób nazywa się Gemma wcześniej takiego imienia nie słyszałem ???

joannagabixd

http://wallpaperson.net/_ph/27/218724938.jpg

Echhh... wiem, że to tylko stylizacja, makijaż albo i photoshop na potrzeby tego filmu, że trochę inaczej wygląda na żywo i w innych filmach - ale naprawdę w jej kreacji w Piaskach Czasu można by się zakochać bez zastanowienia :)

Jest śliczna, z tymi koralikami w kruczo czarnych włosach szczególnie :)

joannagabixd

bardzo atrakcyjna, zmysłowa, a jako Tamina to właśnie przeszła samą siebie :) z utęsknieniem czekałem scen, w których się pojawiała :]

Lurtz

W Starciu Tytanów też była zjawiskowa ;]

miszko6

nie widziałem jeszcze :/ ale przez wzgląd na nią obejrzę jak tylko wpadnie mi ten film w szpony :)

joannagabixd

Aż się zdziwiłem że kobieta oceniła tak wspaniale aktorkę ;p
Myślałem że będzie jakiś pretekst zazdrości< nie bić! tak tylko sobie pomyślałem > a tu szok... pozytywnie ! :)
Przyznam że wyglądała genialnie w Prince of Persia, Jakoś w Quantum of Solace jej nie poznałem ^^. Nie ma to jak moje celne oko.

joannagabixd

W "Prince of Persia" szczególnie podobało mi się jej zachowanie w pierwszej połowie filmu (oprócz urody na przestrzeni całego filmu) - taka uroczo złośliwa dziewczyna ;).

użytkownik usunięty
rapecqx_E3QX

Zagrała Świetnie w filmie

joannagabixd

nie będę się z wami spierał:D piękna kobieta

joannagabixd

Genialna aktorka, przepiękna i zdolna :) Ma fantastyczny głos no i świetnie zagrała rolę księżniczki ;] Teraz ona jest również i moim ideałem :D pozdrawiam :*