Gerard ButlerI

Gerard James Butler

8,1
38 918 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gerard Butler

Aktor świetny. Jak ktoś obejrzy z nim choć jeden film to samo powie. Zastanawia mnie tylko jedno: CZy każda rola jaką gra musi być ale negatywna postacią, albo musi umrzeć/ odejść itp... ?? CZekamy na szczęśliwe zakończenie!!

babucha_2

Właśnie w poprzednim poście zastanawiałam się, że Gerard zawsze musi odejśc, umrzeć, zniknąć a ja choć raz chciałabym go zobaczyć może nie w komedii romantycznej ale chociaż w filmie który kończy się że żyli długo i szczęśliwie.

babucha_2

w The ugly truth na 100% będzie zakończenie ,,...i żyli długo i
szczęśliwie"

justyna_0804

już nie mogę się doczekać:)ciekawe czy to będzie taki dobry film czy zrobią coś w stylu "P.S. Kocham Cię". Książka była piękna, wzruszająca i pełna nadziei a film był bardzo nudny i zle zmontowany i gdyby nie Gerard Butler to bym nie oglądała go do końca. mam nadzieję że Ugly Truth będzie warte oglądania:)

użytkownik usunięty
babucha_2

Wiem!!! jestem pod tak wielkim wrażeniem jego gry, a w życiu oglądałam z nim tylko trzy filmy (ale zamierzam poszerzyć listę) ;) i to niecałe.Był niesamowity jako Upiór i nie mogłam uwierzyć, że to on grał Gerry'ego - Gerry'ego! - całkowicie odmiennego z charakteru i wyglądu. Zupełnie go nie poznałam i niezależnie, w jednym i drugim przypadku zawładnął moimi emocjami :) Co do "PS Kocham Cię" zakochałam się w tej książce i niepotrzebnie zmieniali tyle w filmie, ale Gerard jako Gerry zrekompensował mi braki. Jest super. :))

Kocham tego aktora najbardziej mi się podobał w Upiorze z Opery po prostu cudo!