Gerard ButlerI

Gerard James Butler

8,1
38 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gerard Butler

Niedawno przeczytałam, że Gerard jest żonaty. Podobno jego fanclub a także on sam może to potwierdzić, ale nie wiem na ile moge w to wierzyć. Czy ktoś wie coś na ten temat ???

ithil

Gerry żonaty? Fanclub to potwierdza? Bardzo wątpię w to jego małżeństwo, a nawet jeśli życzę mu wszystkiego najlepszego.

ithil

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć :p Przejrzałam z 50 stron i wszędzie jest ta sama informacja, iż Gerard nie jest żonaty.... co prawda na palcu nosi coś obrączkopodobnego, ale nosi to od lat i raczej nie oznacza to 'posiadania' żony :) Poza tym teraz to połowa wolnych facetów nosi coś takiego na palcu :p
On jest za przystojny na małżeństwo ;) Szkoda faceta :D Co się będzie w tak młodym wieku 'marnować' u boku jednej kobiety :p Na ustatkowanie się i założenie rodziny ma jeszcze z 15 lat :p

Chantal_21

Nie jest żonaty.

Żonaty czy nie zawsze będzie świetnym człowiekiem -wesoły pełen życia niesamowity aktor.
Więc nie ma się czym martwić.

http://i139.photobucket.com/albums/q286/ANET10/OCZY.jpg

Rainbow_2

Mysle, ze gdyby tak bylo, to informacja ta rozeszlaby sie dosc szybko. Papparazzi nie spia, a Gerry jest teraz coraz bardziej na topie. Nie jest zonaty. Zreszta taka wypowiedz mozna znalezc na jego oficjalnej stronie. A w wywiadach podkresla, ze zonaty nie jest, bo nie ma po prostu czasu dla kobiety. Postawil kariere na pierwszym miejscu