Giovanni Ribisi

Antonino Giovanni Ribisi

7,4
16 587 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Giovanni Ribisi

czy ktoś byłby na tyle uprzejmy i powiedział mi, czy Giovanni grał w jakimkolwiek filmie mordercę? tudzież innego psychola? odkąd zobaczyłam go w "Między słowami", jestem pewna, że ma taką rolę w swoim dorobku. żaden film z jego filmografii zamieszczonej tutaj zdaje się nie pasować. pomocy, to naprawdę nie daje mi żyć. :P

użytkownik usunięty
tris

W każdym filmie, w którym ma większą rolę, jego postać jest złożona. Więc głównie gra świrów i ludzi, którzy sobie ze sobą nie radzą itp... :D Największą "świrową" rolę miał chyba w "The Gift" :DDD

ale tego właśnie nie oglądałam, to był jakiś starszy film.
moja mama coś mgliście pamięta, że on tam udawał czyjegoś syna i wymordował całą rodzinę. :o aczkolwiek ja sobie nic takiego nie przypominam, więc to równie dobrze mógł być inny aktor. ;o

tris

Może twoja mama pomyliła go z aktorem z "Amityville" z 2005 r.? Bo z tego co wiem, on nigdy nie grał mordercy. Ale mogę się mylić ;).

tris

chyba Ci chodzi o rolę w "Dotyk przeznaczenia".

tris

To musi chodzić o "Dotyk przeznaczenia", tam właśnie grał takiego mordercę, faceta z problemami. W innych filmach gra raczej ludzi bez skłonności do zabijania :)

mala_aga88

On tam nie grał mordercy

tris

W "Z archiwum X" grał mordercę. Zabijał prądem czy ogniem czy jakoś tak...

Sighma

Oooo...a pamiętasz może w jakim odcinku :)? Bo chciałabym sobie ściągnąć i obejrzeć :). Bardzo lubię tego aktora :)

Lady_of_the_Rings

Chyba udało mi się znaleźć samej odpowiedź ;) - w 3 odcinku 3 sezonu :) z 1995 roku :)