czy ktoś byłby na tyle uprzejmy i powiedział mi, czy Giovanni grał w jakimkolwiek filmie mordercę? tudzież innego psychola? odkąd zobaczyłam go w "Między słowami", jestem pewna, że ma taką rolę w swoim dorobku. żaden film z jego filmografii zamieszczonej tutaj zdaje się nie pasować. pomocy, to naprawdę nie daje mi żyć. :P
W każdym filmie, w którym ma większą rolę, jego postać jest złożona. Więc głównie gra świrów i ludzi, którzy sobie ze sobą nie radzą itp... :D Największą "świrową" rolę miał chyba w "The Gift" :DDD
ale tego właśnie nie oglądałam, to był jakiś starszy film.
moja mama coś mgliście pamięta, że on tam udawał czyjegoś syna i wymordował całą rodzinę. :o aczkolwiek ja sobie nic takiego nie przypominam, więc to równie dobrze mógł być inny aktor. ;o
Może twoja mama pomyliła go z aktorem z "Amityville" z 2005 r.? Bo z tego co wiem, on nigdy nie grał mordercy. Ale mogę się mylić ;).
To musi chodzić o "Dotyk przeznaczenia", tam właśnie grał takiego mordercę, faceta z problemami. W innych filmach gra raczej ludzi bez skłonności do zabijania :)
Oooo...a pamiętasz może w jakim odcinku :)? Bo chciałabym sobie ściągnąć i obejrzeć :). Bardzo lubię tego aktora :)