Glenn Close

Glenda Veronica Close

8,4
33 421 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Glenn Close

czy kobieta ma prawo tak wyglądać?..............

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
chrismoltisanti

A "Fatalne zauroczenie widziałeś? Albo Niebezpieczne Zwiazki? Widac nie.... no comments.

Ma prawo. Nie jest piękna, ale za to ma talent.

chrismoltisanti

a czy każdy musi być dlugonogą piękną ale mdłą i bez wyrazu blondynką? ona jest nietypowa i b. dobrze gra

chrismoltisanti

Czy robingood ma prawo tak mówić? ;)
T oczywiste, że Glenn Close wymiata.

użytkownik usunięty
chrismoltisanti

Jak ktoś napisał już wyżej, gdyby wszystkie kobiety były blond lalami z pięcioma drobnymi szczegółami odróżniającymi je od gumowych lal, świat byłby do ****, a niemowlętom w woli miłosierdzia wręczano by rewolwer.

Glenn Closet to piękna kobieta, która ma 61 lat z klasą. Nic dodać nic ująć.

kingabor95

Jak czytam cos takiego to mi sie slabo robi...

chrismoltisanti

wszytko ok, ale zalożyciel tematu ma rację, przynależność do naszej płci do czegoś zobowiązuje

Wiedzma_15

Wypieram się niniejszym autorstwa tej wiadomości i informuję że ktoś buchnął mi konto. Czego darować nie zamierzam.

EineHexe

Glenn Close szczęsliwie pochodzi jeszcze z tej epoki kinematografii gdzie zgrabne nogi i ładna buzia nie były gwarantem sukcesu, a przynajmniej nie w takim stopniu jak teraz. Z drugiej strony gdyby wziąć te wszystkie gwiazdeczki ekrany i pooglądać bez makijażu i operacji plastycznych wyglądałyby niewiele lepiej. Ona jest wspaniałą aktorką, a uroda to kwestia gustu.

chrismoltisanti

Po pierwsze nie pisze się Glenn Closet tylko Glenn Close a po drugie nie wiem czego chcesz od jej wyglądu, bo jest bardzo ładną kobietą i świetnie gra w filmach. Przecież nie każda kobieta musi być sztuczną blondynką, spaloną w solarium i po 50 operacjach plastycznych!

ray91

Glenn Close wcale nie jest taka brzydka jak widać to na tym zdjęciu, a pozatym jest świetną aktorką.

chrismoltisanti

Przeciez ona jest piekna kobieta. Nie mowie o jej wnetrzu czy aktorstwie. Ona jest naprawde piekna kobieta.