bo jesteś małym onanistą ;] jak można się zakochać w tak brzydkim babsztylu.w tym serialu nie ma ani jednej ładnej "aktorki". z resztą ona nie jest nawet aktorką tylko pseudo modeleczką.
O czym Ty mówisz człowieku? Jaką modeleczką? Jaki brzydki babsztyl?
Zazdrość bierze?
PS. Dobry słownik ortograficzny polecam :-)
no widzisz jak Ty mało o niej wiesz hahaha. no sory ale aktorka z niej żadna :) dostała tą rolę nie będę wnikał za co, pewnie z łapanki. jest niestety brzydka i gruba dość. zazdrość? chyba nie :D
P.S. a po co niby słownik?:D
O gustach się nie dyskutuję. Zamykam dyskusję :)
PS. Coś by się tam znalazło w tym pierwszym poście, co byś śmiało mógł(a)
"skonsultować" ze słownikiem.
Hahahaha bo spadnę z krzesła. Widać, kto się do nauki nie przykładał. 'Skonsultować' występuje jak najbardziej . Nawet w czasie reklamy medykamentów czasami jest napis: Przed użyciem(...) bądź skonsultuj się (...)
-.-"
nie musisz się jej podlizywać bo ona nawet by na Ciebie nie spojrzała :D z resztą o gustach się nie dyskutuje i dla mnie jest tłusta i brzydka. dziękuję i dobranoc :D
to ją zobacz na zywo:) wtedy pogadamy czy jest po 1.tłusta po 2 brzydka... no ja w kazdym razie sie z toba nie zgadzam piodzi86
naprawde ładna, tylko parę kg mogła by zrzucić (choć sama nie jestem chudziną) troszkę nie za dużo, żeby nie wyglądała jak ''Majka''-Chodząca śmierć
ale Ty jesteś burak, nie znasz jej i wypowiadasz się na temat tego jaka jest i w jaki sposób dostała rolę. a tak się składa, że Gracja skończyła krakowską PWST i aktorką jest z wykształcenia, więc rolę dostała jak najbardziej zasłużenie. a propos wyglądu to sam musisz być niezłym kaszalotem skoro takie skoro takie głupoty pieprzysz, wystarczyło napisać, że Ci się nie podoba. tyle w tym temacie.
Po pierwsze śliczna a po drugie ma kobiece kształty wreszcie prawdziwa kobieta a nie kościotrup Zazdroszczę jej
bosh, czlowieku, jakimi ty kategoriami myslisz!?!?
rabczewska zwana doda jest brzydka, ale gracja jest jak najbardziej ladna dziewczyna, a ze ma troche tluszczyku, to dodaje jej tylko uroku! :) w ogole w "majce" jest wiele ladnych polskich dzioluch!
tytulowa majka jest ladna, sabinka jest fajna dupa, majki mama tez jest ladna i nawet babcia jest ladna, michala mama- zajebista tez jest, no i w sumie olunia tez niczego sobie. dagmarka tez mi sie podoba. sa same ladne dziewczyny, a ty niewiem co wydziwiasz!!!
słońce, ale doda nie ma nic do zaoferowania prócz cycków. To,że ma silikon i jest blondyną nie świadczy o tym,że ma sobą coś do zaprezentowania. Nawet fakt jej rzekomego wysokiego IQ nie wpływa na jakość zdań wypowiadanych przez nią to po 1. Po Gracja nie ma trochę tłuszczyku tylko ma go w pizdu. I w majce tak samo jak w brzyduli brak ładnych kobiet. Kobiety tam są promowane na siłę a Osyda bynajmniej nie jest ładną kobietą:D i to nie jedna osoba mi potwierdzała. Może w niemczech się podniecają nimi ale dla Polaków nadal są one brzydulami.
cukiereczku, przesadzasz!!!
myslisz jakimis wygorowanymi kryteriami. ok. kazdy ma swoj gust, ale ze te kobiety sa brzydkie to lekka przesada. i wiem nie tylko ty tak myslisz, ale co z tego! nie sa krzywe, garbate, nie maja syfow na calym ryju! nie wiem o co ci chodzi. moze mylisz pojecia. chcialbys pewnie, zeby w kazdym serialu graly kobiety piekne, co? a takich w polsce akurat jest malo. bo stereotyp pieknych polek jest bardzo przesadzony. a aktorki z "majki" akurat sa ladne i nie ma im nic do zarzucenia! a w niemczech nikt sie nimi nie podnieca, bo jest tutaj akurat masa ladniejszych a nawet pieknych kobiet! moja opinia jest jak najbardziej obiektywna.