Green Day

9,7
3 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Green Day

co sądzicie o nowej piosence Green Day`u - Know Your Enemy ?

yoll

Jestem ich wielkim fanem jednak spodziewałem się niestety czegoś lepszego...
Piosenka jest świetna jednak polubiłem ich przy płycie "american idiot", z kąd pochodzą zajeb*iste kawałki "Boulevard of broken dreams", "american idiot", "holiday" oraz jak dla najlepszy kawałek "wake me up when september ends".

"Know Your Enemy" - jest świetną piosenką, mam jednak nadzieje ze pozostałe numery z nowej płyty będą jeszcze lepsze ;))

Enemie

Przesłuchałam nową płytę jakieś 10 razy.
Stwierdzam,że jako całość prezentuje się świetnie,jednak osobno jako single nie zrobią jakiejś wielkiej furory ale czy to ważne...
KYE jest fajny jednak na płycie są lepsze utwory:).

21Guns musi być singlem!

Enemie

nie powala, szczerze mówiąc...
ale nie będę się na razie wypowiadać, czekam, aż świeża płytka wpadnie mi w łapska :)

yoll

najlepsza tej nowej płyty
kocham tą piosenke

liverpool11

Ogólnie rzecz biorąc nigdy jakoś Green day nie sluchalam aż pewnego dnia...
usłyszałam Know your enemy. Że tak powiem spodobało mi się, zczaiłam, że to Green day i od jakichś kilku dni mam pełnoetatową zajawkę na ten zespół.
Jak na razie zauroczyły mnie kawałki Holiday, Boulevard of broken dreams, American idiot, i właśnie Know your enemy- genialne ;D

taCoryje

Polecam "Wake me up when september ends" dla mnie to najlepsza ich piosenka ;-)

yoll

Jak dla mnie Know Your Enemy to najsłabsza pozycja na ich nowym rewelacyjnym albumie ;]

Purpule_Stain

bardzo słaba piosenka Green Day ale niestety a może na szczęście mają kilka gorszych :)

W_B_B__Beaver

również uważam tą piosenkę za nie najlepszą ;D
ale maję na szczęście wiele lepszych utworów .

yoll

Eee? Co się czepiacie, piosenka nie jest zła. Może nie najlepsza tego zespołu, ale i tak super :D

yoll

Piosenka średnia, jak cała płyta, ale co sądzicie o piosence "Disappearing Boy"?

Vlad_The_Impaler

coś mi się wydaję że połowa ludzi nawet nie będzie jej znać xD. Ja lubię oczywiście, aczkolwiek z 1 płyty wolę "16", "At The Library" czy "Road To Acceptance" :D
Co do KYE - piosenka idealna na koncerty :)

Brenda_89

Co do "16", "At The Library" i "Road To Acceptance" to się zgodzę - piosenki przednie:D

yoll

Mi się bardzo ta piosenka podoba... nie jestem wielkim fanem Green Day .. ale przez tą piosenkę zacząłem słuchać.. muszę przyznać że zespół jest nawet SPOKO