Grzegorz Braun

Grzegorz Michał Braun

6,4
1 337 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Grzegorz Braun

Cokolwiek mówić o jego warsztacie filmowym, jedno jest pewno, ostatnio coś mocno
ucierpiał :)

I bardzo dobrze,takie oceny mają ludzie z zapędami bandyckimi.Ja nikogo zabijać nie chcę,a jeśli chodzi o zdradę to raczej Braun i jemu podobni są zdrajcami,bo pomylili krzyż z godłem.Zaprzaństwo watykańskie.Niech sobie robi film o sowietach,ja fanem Rosji nie jestem.Problem tylko w tym,że ten człowiek uważa za agentów sowieckich wszystkich tych,którzy nie są za PiSem i to jest smutne.

Carlito78

Zapędy bandyckie to ma raczej UE, a zdrajcą interesów polskich jest komisaryczny rząd warszawski, prowadząc politykę podporządkowania Brukseli. Reszty bełkotu nie będę prostował.

Bo on ostatnio mocno odjechał. Miał kiedyś świetny wykład o Powstaniu Listopadowym, oglądałem jego kilka świetnych dokumentów. Pan Braun jest niesamowicie mądry i ma dużą wiedzę z historii. Niestety widziałem jego kilka ostatnich wywiadów i niepodoba mi się to, co w nich mówił i nie zgadzam się z jego poglądami. Nie podoba mi się to, że ma się za zagorzałego katolika a jest np za przywróceniem kary śmierci. Kłoci mi się to z jego Szczęść Boże i z np. Gierzwałdem. Jest przeciwnikiem WOŚP a i niepochlebnie się wypowiada o ludziach wspierających inicjatywę pana Owsiaka określił to popłuczynami PRL-owskimi. Sam żebrze na FB o datki na swoje filmy. Trochę szkoda, że tak się stało...