Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

za co ona ma 1 miejce ? bo naprawde nie rozumiem

bree12

za talent aktorski

bree12

aktorką nie jest złą, ale wg mnie też nie zasługuje na 1 czy 2 miejsce. wysoką ocenę nabiły jej dzieci "Harrego Pottera"...

Dexterfw

Nie zasługuje? "dzieci pottera"? Helena jest według mnie świetną aktorką, bo biorąc pod uwagę filmy gdzie gra drugoplanową role zapamiętuje jej kreacje bardziej niż głównego aktora, w każdym filmie jest kimś innym, że aż trudno stwierdzić, że to ona. Zasługuje na to miejsce ze względu na to, że osiągnęła go talentem, a nie tak jak większość kobiet w rankingu pupą i cyckami. amen

zkrucyfiksowana

zupełnie się z tobą zgadzam i to we wszystkim :)

miniblondi4

Ja również! To, co pisze Dexterfw jest idiotyczne!

zkrucyfiksowana

nie napinaj się, nie warto tracić nerwy większość hejterów na fw tak gada
Helena jest na podium za Harry'ego Pottera
Johnny Depp za Piratów z Karaibów
Al Pacino za Ojca Chrzestnego itd.
tylko że większość z nich nie rozumie że są to wspaniali aktorzy, którzy mieli wprost cudowne role

Dexterfw

podpisuję się pod tą wypowiedzią

Dexterfw

Po pierwsze : Ma wieeelki talent aktorski .
po drugie : większość ludzi tak uważa
Jeśli nie wierzysz obejrzyj sobie kilka filmów z nią .

bree12

Dla mnie zasługuje całkowicie na pierwsze miejsce. Moja ulubiona aktorka. Świetnie gra, ma prawdziwy talent w przeciwieństwie do niektórych osób na liście 100 najlepszych aktorek, które swoje pozycje zawdzięczają... Co tu dużo mówić: cyckom, albo urodzie (która oczywiście jest dziełem chirurgów plastycznych).

bree12

bree12 oglądałaś/łeś z nią jakiś film? bo z tego co prezentuje Twój profil wynika, że NIE więc nie trolluj mi tu.

zkrucyfiksowana

Oglądałam z nią Harrego Pottera , Alicje w Krainie Czarów ,Jak zostać królem i nie twierdze ,że jest złą aktorką ,ale jest kilka innych aktorek które zasługują na to miejsce bardziej niż ona ! Przynajmniej moim zdaniem ....

użytkownik usunięty
bree12

Sztuka latania, Podziemny krąg, Duża ryba, Sweeney Todd - cztery różne role, po tym chyba wypadałoby ją oceniać, a nie po 5-minutowym występie w Potterze.

Bez przesady, nie 5 minutowym. Były 4 części w których wystąpiła i świetnie zagrała Bellatrix :D

użytkownik usunięty
JacobFan

A w każdej części, poza Insygniami 1 miała może z 5 minut na ekranie:)

zkrucyfiksowana

kolejna ślepo w nią zapatrzona użytkowniczka, która szuka 'haków' na innych wchodząc na czyjś profil...

ShadowOfMyMemories

czekam na dzień kiedy to filmwebowicze będą szukać ludzi na portalach społecznościowych i tam będą szukać haków żeby kogoś ocenić/zjechać :P

Daroo_3

haha juz widze np. 'masz male cycki, nie zaslugujesz nawet na posiadania konta na FW'

bree12

Ja z kolei nie rozumiem jak to możliwe, że spadła na miejsce 2.

bree12

Też się zastanawiam, co prawda aktualnie jest druga, ale dla mnie jej popularność to zagadka. Żeby nie było to dobra aktorka, nawet bardzo dobra, ale nie wybitna. Według mnie nie jest nawet najlepszą aktorką swoich czasów czyli aktorek urodzonych w latach 60-tych.

bree12

Za wielki talent za który nie masz za grosz wdzięczności
Ona umi zagrć dosłownie wszystkie role
W Charlie i fabryka czekolady grała prostą biedną kobiete
W Harrym Potterze grała zło wrodzone
A W Planecie małp mogła nawet zagrać małpe
I wieeeele innych
I t sie pytasz za co ma 1 miejsce?!
Za talent DEBILU!

Ewciaax3

nie obrażaj mnie cieciu ! może być końec tego tematu ? przecież nie sądzę , że jest złą aktorką !!!!!!!

bree12

hmm jak by ci tu powiedzieć bo widzę że oceny tysięcy użytkowników są niezrozumiałe ma ona 2 miejsce za to że jest dobrą akorką

bree12

Nie ma się czym przejmować. Rankingi na fw to kpina, a już ranking aktorek, to kpina szczególna.

gowniarz_wyniosly

Kpina to mało powiedziane,a do tego filmweb już dawno powinien rozdzielić ocenę za reżyserie i aktorstwo a tak Quentin Tarantino który jest dobrym reżyserem ale żaden z niego aktor ma 20 miejsce w rankingu:)żenada.

użytkownik usunięty
bree12

Nie za dużo tych wykrzykników?
Za talent i osobowość.