Czasami aż przeaktarza! =| Jak dla mnie ma tez zbyt charakterystyczne rysy . Jakoś mnie irytuje swoim zaangażowaniem w role które odgrywa. To wszystko sprawia, że jej nie wierze gdy oglądam jej poczynania w filmach. Własciwie to myślałem, że ona tak na wszystkich działa! ;D Jakież było moje zdziwienie gdy ujrzałem ją na #1 top aktorek!! :D
Jej zaangażowanie sprawia, że jej nie wierzysz? Dziwne:) Może po prostu nie podchodzi ci jej wygląd i stąd to wrażenie, chociaż ja osobiście nie oceniam aktorów i aktorek po wyglądzie.
Ode mnie ma 10/10 za Sztukę latania, Dużą rybę, Sweeney Todda, Podziemny Krąg, Harrego Pottera i Jak zostać królem. Oraz większość innych filmów z jej udziałem, które widziałem.
Ja też filmy z nią oceniałem wysoko, choc nie zawsze na 10, ale 9 i 8 były w zasadzie zawsze, oczywiście te, które oglądałem, a oglądałem wiele
Okropnie mnie irytuje, gdy zobaczyłam ją w "Jak zostać królem" to pomyślałam "Jezu, znowu ona".
Jest raczej dobrą aktorką, wczuwa się w swoje role, ale ostatnio trochę jej za dużo i mi się chyba już przejadła.