Ja też jestem zdziwiony, że zajmuje 1 miejsce, to jest śmieszne żal mi tych ludzi co głosowali na nią
Hehe nie denerwuj się, ona teraz spadła i to mnie dziwi, że jeszcze dziwniejsza osoba jest Rani Mukherjee jakaś bollywoodzka gwiazda, nie musisz mnie odrazu wyzywać ale dla mnie Helena Bonham nie powinna mieć wtedy tego miejsca, są według mnie lepsze aktorki, Sandra Bullock, Meryl Streep czy nawet Krystyna Feldman, mi Helena nie leży. Jak jesteś jej fanem to nie moja sprawa ale nie wyzywaj ludzi, fakt ja też zdeka przesadziłem ale zdziwony byłem.
Meryl Streep, prawdopodobnie tak. Krystyna Feldman - nie. Sandra Bullock? Błagam cie!
Wg mnie 1. miejsce powinna mieć Meryl a 2. Helena.
A jakie to ma znaczenie kto na czym siedzi to znaczy ile ma punktów itd ? Przecież każdy aktor ma inny styl grania i inszy warsztat pracy.Jednym się podoba Meryl ( potrafi świetnie pracować) innym Helena a jeszcze innym Paris Hilton i z góry wiadomo ze raczej na aktorstwie się nie zna. To ze aktor ma Oskary ważne jest tylko dla jego zarobków bo liczy się nazwisko z nagrodą i nie ważne czy dany osobnik w ogóle umie grać .Większość i tak chodzi do kina dla znanych nazwisk. Helena potrafi stworzyć niepowtarzalne postaci pełne niesamowitego klimatu i uroku to jej styl pracy i jest w tym świetna.
hahaha jakie wyznanie .... no nie .....
A tak właściwie to każdy ma swój gust .
Zresztą było już wiele kłótni na temat rankingów na FW . No i wszyscy się kłócili a i tak nic to nie dało. Więc radzę dać sobie spokój :)
Dobrze mówisz ale co sądzicie o tym, że Krystyna Feldman jest na pierwszymy miejscu, mo jedynie jej rola w Mój nikifor mi się nie podobała
sądzimy że każdy ma inny gust i raczej każdy będzie bronił właśnego. ranking filmwebu to już dawno "rządzi swoimi prawami". nawet ja się już przestałam kłocić o miejscje HBC w rankingu bo to bezcelowe a chwastun- nie prowokuj bo to słąbe i żałosne
hehe najlepsza to jest praca bo wypoci sie, chociaż teraz w te upały to szybko puszcza, wody zasadniczo na kaca nie pije się bo człowiek pijany się robi uzasadnione naukowo, ja wole cytryne samą zjeć :p