Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

Okropna

użytkownik usunięty

wygląda jak wiedźma skrzyżowana z żabą, gra tragicznie i nie dziwię się, że dają jej cały czas role samych dziwadeł, bo w prawdziwym życiu też nim jest, dać jej miotłe i na łysą górę niech wypiernicza

ty jej zwyczajnie zazdrościsz i nie masz gustu!!!11 sama leć na jasną gure :/

sally_storm

"gure"?

Powiem ci tak: pisz co chcesz, ale nie przeklinaj na forach, bo z tego wynika, że jesteś całkowitym zerem.

użytkownik usunięty
Raelag

naucz się czytać, bo wcale nie przeklnęłam stępniu

nie wypowiadaj się na JEJ temat jeśli nic o niej nie wiesz !
nie potrafisz docenić tego , że ktoś jest inny niż wszyscy , i wyróżnia się od tych zwyczajnych ludzi , jest ekscentrykiem co nie oznacza , że jest dziwny !
i każdy kto w pewnym stopniu lubi filmy i kino , nawet jeśli nie przepadał by za Heleną , nigdy nie powiedział by, że jest ona beznadziejna ! więc jeśli się nie znasz to się nie wypowiedaj !

frightened

Popieram. Odmienność jest zaletą, nie wadą.
Ribbon_bow - jeśli tak trudno jest Ci zrozumieć to, że każdy ma prawo do tego, żeby wyglądać jak tylko chce to już niczyja sprawa, to jest problem leżący gdzieś na twojej psychice ( widocznie jesteś zakompleksiony/na ). Nie musisz obrażać kogoś publicznie. A jeśli sądzisz, że Helena Bonham Carter jest beznadziejną aktorką to proszę Cię, włącz jakikolwiek dramat z jej udziałem i podszkol się trochę, bo z tego co widzę, to kiepsko u Ciebie z wiedzą filmową ;]
Wygląd to nie wszystko.

FanHelenyBonhamCarter

Dokładnie. Helena jest niesamowita, indywidualna i powala na kolana grą aktorską. Właśnie ta jej ekscentryczność sprawia, że jest ona moją ulubioną aktorką. Nietuzinkowe role, mimika, wygląd.
Dołączając do przedmówczyń - oglądnij filmy z nią albo po prostu nic nie mów

FanHelenyBonhamCarter

Zgadzam się, ale jeśli już Ją oceniać po wyglądzie to 10/10 :D

RavenCrow

Dokładnie :)
tak ogólnie to mogłabym patrzeć na jej piękne oczy całymi dniami :>

FanHelenyBonhamCarter

dokładnie , wygląd nie jest najważniejszy ,
dla mnie jest piękną kobietą, i co ważne zdolną, grała tyle różnych ról , i zawsze była rewelacyjna

osobiście uwielbiam jej styl ubierania , wyróżnia sie , jest jedyna w swoim rodzaju

zgzadzam się z resztą. urodę ma orginalną, nie mówiąc już o jej stylu grania. gra fantastycznie, orginalnie i po swojemu przez co filmy z jej udziałem są cudowne.

Widzę, że o Helenie za dużo nie wiesz. Wymień filmy które z nią oglądałaś to pogadamy ;).
Gra genialnie (jeszcze raz, obejrzyj z nią jakiś film poza HP) jest bardzo ładna a co do dziwadła to nie dziwne jest w końcu partnerką Burtona ( ta dziwność idealnie do niej pasuje)

panna_sekretnego_okna

zgadzam się, idealnie pasuję do Burtona , oni są stworzeni dla siebie

jest genialną i wszechstronną aktorką

Przyczepię się tylko do stwierdzenia, że "gra tragicznie". Aktorka, która otrzymuje ponad 20 nominacji do najróżniejszych nagród, z czego wygrywa 6 wydaje się z założenia przynajmniej poprawna, nawet jeżeli ktoś subiektywnie jej poprostu nie lubi. Dodam jeszcze, że w rankingu aktorek na Filmwebie zajmuje 1. (!!) miejsce. Wydaje mi się, że trochę się zapędziłaś z oceną gry aktorskiej, "tragicznie" to bardzo nietrafione słowo! Pozdrawiam serdecznie.

Eee...radze przejrzeć dorobek Pani Carter oraz galerie jej zdjęć. Wiele kobiet chciałoby wyglądać jak ona W JEJ WIEKU.J a osobiscie za nią nie przepadam ale lata leca i co tu ukrywać zmieniają twarze aktorów i aktorek a sama Carter grała role nie tylko wiedźm i zołz ale także role ciepłych,kochających kobiet w których była niezwykle przekonująca -patrz 'Charie i fabryka czekolady' i 'Jak zostać Królem'

użytkownik usunięty

Jeżeli nie jest w kostiumie jakiegoś dziwadła, to, twierdzę, urodę ma bardzo ciekawą(pozytywne znaczenie).

taa, bo ty jesteś ideałem

YYY ponoć to jedna z najlepszych aktorek filmowych O.O Nie wiem czemu tak ją źle oceniasz. Moim zdaniem gra bardzo dobże i potrafi wczuwać się w rolę :)

Ribbon_bow, to przecież troll. Więc nie rozumiem o co takie halo, właśnie zauważyłam podobnego typu komentarze o Kirsten Dunst, pięć minut temu od tego samego człowieka, czy też trolla

użytkownik usunięty

Nikt nie zabrania wyrażać własnych opinii, ale można to zrobić z kulturą, a nie wyrażać się tak, jak to uczyniłaś w tym poście...
Osobiście, uważam Helenę Bonham Carter za najwspanialszą aktorkę wszech czasów. Słusznie, że uplasowała się na 1. miejscu rankingu Filmwebu. Jej gra aktorska jest po prostu idealna, można stawiać ją za wzór wszystkim inny aktorkom z całego świata. Co więcej, Helena charakteryzuje się także niezwykłym talentem do (jak zostało to powiedziane) wczucia się w rolę- potrafi zagrać każdą bohaterkę, nieważne, z jakiego filmu, a postacie, w które się wciela, nabierają kolorów i robią niepowtarzalne wrażenie.
W skali 1 do 10 dałbym jej z czytsym sercem 11 ;D

użytkownik usunięty

mała edycja- *czystym

Przynajmniej grać potrafi i w każdej ze swych ról wypadła rewelacyjnie ;-)

A co dziwadeł... Widać miałaś przyjemność obejrzeć tylko kilka z nowszych filmów z udziałem tej aktorki...