... za wysoko... lubię ją, ale sam szczyt to za dużo kapkę. Jest tylko jedna aktorka która zasługuje na to miejsce...
A jest nią...
no niby kto?! Helena zasłużyła na 1 miejsce w 100 procentach.Kogo byś wstawił/a na jej miejcse, Kristen Stewart?! no chyba nie co?
Zgadzam się 1 miejsce to za wysoko Zreszta caly ranking jest jakiś dziwny. Krystyna Feldman wysoko ,ale dlaczego ? bo umarła? Bo grala w durnym serialu i glownie z niego jest znana?
Ja uważam Helenę za jedną z najlepszych aktorek. Tworzy niezapomniane i nietuzinkowe kreacje. W pełni zasługuje na 1 miejsce, a jedyną aktorką, która mogła by być przed nią jest dla mnie jedynie i ewentualnie Audrey Hepburn
Uwielbiam czytać takie kretyńskie tematy... jak wam coś nie pasuje, załóżcie sobie własny "Filmweb" i tam wylewajcie żale. Ja też nie zgadzam się co do wielu ocen, ale co mogę zrobić? To nie koncert życzeń i muszę się z tym pogodzić. "Krystyna Feldman wysoko bo umarła" Masz coś za przeproszeniem z głową? Chyba tylko dzieci jak Ty kojarzą ją jedynie ze serialem.
W taki rankingu Helena może być nawet pierwsza, tak samo jak filmowy top 100 ranking aktorek jest po prostu słaby. Najwyraźniej wielu na FW nie dojrzało do tego, aby docenić takich aktorek, jak B.Davis. K.Hepburn, czy Olivia de Havilland.