Niech wam będzie że jest wspaniałą aktorką bo zagrała w Harym Potterze, ale na pewno nie zasłużyła na królowanie w top 10! Wcale nie jest lepsza od Nicole Kidman czy innych aktorek które dobrze grają w wielu filmach.
No właśnie bo ja ją znam od paru ładnych lat a jakoś nie kojarzyłam jej z Harrym Potterem.Owszem widziałam ja w ostatniej części i faktyczn9e jest świetna. Natomiast znam ja z zupełnie innych filmów w których była rewelacyjna.
Nie widziałem jej w Harrym Potterze, ale jest znakomitą aktorką i w pełni zasługuje na pierwsze miejsce.
Bo użytkownik, który założył ten temat nie oglądał z nią nic tylko HP i myśli, że Helenka tylko tam grała :/
Szkoda, że znasz ją tylko z Pottera. Chociaż i tam zagrała znakomicie. Z ręką na sercu mówię, że zasługuje na 1 miejsce.
Helena jest naprawdę świetna aktorką a także moją ulubioną lecz muszę
powiedzieć iż pierwsze miejsce powinno należeć do Meryl, bo jej fenomenu na
razie nikt nie pobił.
Jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej o dorobku tej aktorki to obejrzyj koniecznie "Sztukę Latania", "Pokój z Widokiem" no i oczywiście "Fight Club", jeszcze wiele filmów z jej udziałem ale te są z całą pewnością najbardziej znane i najwięcej jej w nich. Podałam tutaj trzy diametralnie różniące się role i ze wszystkich wywiązała się znakomicie, dodając jeszcze nieszczęsnego Harry'ego Pottera i równie znanego Sweeneya Todda będziesz mógł wyrobić sobie o niej opinię, dla mnie jest to świetna i przede wszystkim wszechstronna aktorka o niemałym talencie, grająca swobodnie i z wdziękiem i posiadająca oryginalną urodę. No i dodatkowo ma cudownego męża- Tima Burtona, mam nadzieję, że są szczęśliwi.
Szkoda tylko, że tak świetna aktorka staje się znana szerszej grupie widzów dopiero po występie w HP (do którego nic nie mam).
Acha, małe sprostowanie - Tim Burton jest jej narzeczonym, nie mężem;)
wikipedia przemówiła: "Obecnie jest zaręczona i ma syna Billy'ego Ray'a urodzonego 4 października 2003 r. oraz córkę Nell urodzoną 15 grudnia 2007 r. z reżyserem i scenarzystą Timem Burtonem." faktycznie to jej narzeczony, co nie zmienia faktu, że uwielbiam tę parę :D
Zdecydowanie zasługuje na 1 miejsce. Znakomite role w Frankenstainie czy Henryku VIII, w każdym filmie w jakim gra jest niesamowita:)
Tylko kogo obchodzi, czy wzięli ślub czy nie? A Helena jest dla mnie rewelacyjną aktorką i to nie z HP, bo zachwyciłam się nią dużo wcześniej, zanim dowiedziałam się, że tam gra. Chociaż i tam pojawiając się jest świetna, ale jednak wolę inne filmy z jej udziałem ;)
Wiem, że mają i wcale nie zabraniam im się tym interesować, ale wydaje mi się dziwne, że to takie ważne dla niektórych, czy wzięła ślub czy nie.
A mnie się wydaje dziwne, że dla Ciebie jest takie ważne, czy dla niektórych jest to ważne czy nieważne.
Tak tylko napisałam, nie jest to wcale dla mnie takie ważne. A dla ciebie jest takie ważne, czy dla mnie jest ważne, czy dla niektórych jest to ważne czy nieważne? Bo bez sensu jest ta rozmowa.
Nie napisałaś, że dla Ciebie to nieważne, tylko, że dziwi Cię, że dla innych to jest ważne. A to różnica. Ale i tak sądzę, że ciągnięcie tej rozmowy nie ma sensu ;) Ale śmiesznie było.
Pozdro ;]
Boże, ignorancie! To, że oglądasz tylko i wyłącznie fimy pokroju Harrego Pottera to twój problem, a Helena Bonham Carter to naprawde wspaniała i wszecgstronnie utalentowana aktorka, która w pełni zasługuje na miejsce w TOP 10... (Ja Ci dam What the fuck!)