Hilarie Burton Morgan

Hilarie Ros Burton

7,1
1 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilarie Burton Morgan

Nie wiem czemu mi to umknęło czy może to świeża informacja, ale ja nie wieziałam, że Hilary jest mężatką. Ktoś może wie od kiedy i kim jest ten jej mężuś?

Magdalenka

Nie wiem dokładnie of kiedy, ale już z ponad rok chyba. W każdym razie jej mężem jest Ian Prange, który pracuje na planie OTH.

A tu ich wspólne zdjęcie:

http://www.hilarie-burton.com/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=-515&pos =10

They_Are_Not_You

Ale facet ma szczęście ... :P

Oglądałem już kilka wywiadów z Hilarie i powiem, że jest inna niż te wszystkie aktorki - jest normalna :D. Dla mnie ideał :P.

donnie_d

O boże!!! Jej mąz jest okropny! mogłaby mieć każdego faceta z jest z takim brzydalem. Miłość jest jednak ślepa:/

Mitrosia

Sophia wyszła za idealnego Chada i co z tego wynikło? ;)

justyssia

Niby masz racje... Ale jak to typowa dziewczna chcialabym, zeby byla z idealem.

Mitrosia

To też rozumiem. Patrzy się na aktorów, wszystko jest takie "glamour", wydają się wyjątkowi spośród milionów i chce się, aby ich druga połówka była taka sama. No ale to przecież są ludzie tacy sami jak my, przeżywają podobne rozterki i życie czasami nieźle daje im w kośc. I lepiej, żeby wtedy ta druga osoba była przy nich, niźli miałoby to wszystko polegac to tylko na duecie dwóch wspaniałych gwiazd, które ładnie razem wyglądają. Zresztą Iana nie znam, a może to naprawdę super facet. Hilarie nie wyszłaby za niego bez powodu :) Mam nadzieję, że im się powiedzie.