Nie wiem czemu mi to umknęło czy może to świeża informacja, ale ja nie wieziałam, że Hilary jest mężatką. Ktoś może wie od kiedy i kim jest ten jej mężuś?
Nie wiem dokładnie of kiedy, ale już z ponad rok chyba. W każdym razie jej mężem jest Ian Prange, który pracuje na planie OTH.
A tu ich wspólne zdjęcie:
http://www.hilarie-burton.com/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=-515&pos =10
Ale facet ma szczęście ... :P
Oglądałem już kilka wywiadów z Hilarie i powiem, że jest inna niż te wszystkie aktorki - jest normalna :D. Dla mnie ideał :P.
O boże!!! Jej mąz jest okropny! mogłaby mieć każdego faceta z jest z takim brzydalem. Miłość jest jednak ślepa:/
To też rozumiem. Patrzy się na aktorów, wszystko jest takie "glamour", wydają się wyjątkowi spośród milionów i chce się, aby ich druga połówka była taka sama. No ale to przecież są ludzie tacy sami jak my, przeżywają podobne rozterki i życie czasami nieźle daje im w kośc. I lepiej, żeby wtedy ta druga osoba była przy nich, niźli miałoby to wszystko polegac to tylko na duecie dwóch wspaniałych gwiazd, które ładnie razem wyglądają. Zresztą Iana nie znam, a może to naprawdę super facet. Hilarie nie wyszłaby za niego bez powodu :) Mam nadzieję, że im się powiedzie.