Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Jak wam sie podoba film "Szansa na sukces"???Mi bardzo a wam???

sweetgirl107

Jest to mój ulubiony film z Hil!!! Jest super!!!

sweetgirl107

jest poprostu super... Zasluguje na oscara za ta role nieprawdaz:PPPPPPPPPP zenada...........

lucas_2007

Super filmik też mój ulubiony Pzdr ..............

sweetgirl107

jest przezarombisty!! moj ulubiony z Hil:) zwlaszcza ze gra tam moje zlotko : Oliver James<zakochany> piosenki, fabuła, dialogi... wszytsko bylo wspaniale!!

prisoner_of_love

Ten film jest do dupy...Denny,bezsensowny,robi z widza żółtko z jajka...cóż dodać zaraz na niego wejdę i dam należytą ocenę-1/10

_Tanya_

Ehhhh są gusta i guściki . Nie wiem jak ci ale mi nie zrobił "żółtka z jajka " cokolwiek ma to znaczyć . Nie obchodzi mnie to że oh zaraz wejdziesz na ten film i dasz jedynkę , mam płakać z tego powodu czy coś ??? Twoja opinia mi lata wystarczy, że ja wiem jaki jest ten film , i tego się trzymam ;)

Czekoladova_Czekolada_

przyznaje racjęZ:):) yyy... wlasnie... co oznacza zwrot "zóltko w jajka"??

prisoner_of_love

"żółtko z jajka",taki zwrot bliskoznaczny do zwrotu:dołuje swoją głupotą(w tym przypadku chodzi mi o ten bezwartościowy film-"Szansa na sukces").Pozdrawiam

_Tanya_

POPRAWKA Ten film jest do dupy...Denny,bezsensowny,robi z widza debila...cóż dodać zaraz na niego wejdę i dam należytą ocenę-1/10
Teraz każdy wie o co chodzi=)

sweetgirl107

moim zdaniem najlepszy film z Hilary to 'Perfect man', no ale każdy ma swój gust