Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Głupia Hilary, nie trawie jej. I jeszcze ostatnio obraziła Avril , ale i tak Avril jej tak docieła że Hil sie tylko zmarała ha ha ha .... to chodziło coś o fanów .....

malibu_girl

hmm moze jakis dowod ?:) co??
i czemu mowisz ze ktos jest głupi nie znajac tej osoby?:) czy inni tutaj zachowali sie tak jak Ty? pojezdzajac po Tobie ?:) ze sam ejstes glupi/a?:)
troszke kultury i wez przyklad z innych :) naprawde przyda Ci sie to w doroslym zyciu :)

ALUNO

nie znoszę Avril, jest rozkapryszona i nie szanuje swoich fanów.
Za to hilary lubię.
Chodziło to, że hil zwróciła uwagę avril, żeby bardziej sznowała swoich fanów (miała rację!), bo avril była zła z powodu tego, że fani kopiują jej styl.
A avril odpowiedziała chyba coś chamskiego (jak to ona)-co dokładnie nie wiem.

veritaserum

haha a wygladaja jakby nie mialy nic przeciwko sobie ;-)

http://www.oh-hilary.com/gallery/albums/candids/Aprils% [www.oh-hilary.com/galle...]

psychopatka

Ja też nie lubie Avril czy jak jej tam ale nie będe nic na nią mówić bo pochodze z kulturalnych osób co nie dotyczy Ciebie z pewnością !!!
Pozdro dla fanek Hilary Duff !!!
kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

menda hujlary to jest Avril sprawa jak traktuje swoich fanów, niech ta pokraka pilnuje swoich spraw

malibu_girl

Masz racje, Hilary powinna pilnowac swoich spraw a nie wtrącać sie w sprawy innych, moze popracowac np. nad swoim aktorstwem bo oprucz wyruznienia za Lizzie Mcguire to ma same "złote maliny" Avril jest bardzo fajna, i nie mowicie tu o tym ze on/ona ocenia Hilary ze jest brzydka i glupia bo to jego zdanie. a do tego wy tez nawet jej nie znacie "i czemu mowisz ze ktos jest głupi nie znajac tej osoby?:) " a sami mowicie ze ona jest fajna i inteligentna skoro nawet jej nie widzieliscie na oczy (po za TV) znacie ja z jakis dennych filmow i z tego ze robi siobie operacje plastyczne i wyglada na 30 a nie 18 lat, wiec zastanowicie sie nad soba bo sami jej pochlebiacie a nawet jej nie znacie

malibu_girl

Masz racje, Hilary powinna pilnowac swoich spraw a nie wtrącać sie w sprawy innych, moze popracowac np. nad swoim aktorstwem bo oprucz wyruznienia za Lizzie Mcguire to ma same "złote maliny" Avril jest bardzo fajna, i nie mowicie tu o tym ze on/ona ocenia Hilary ze jest brzydka i glupia bo to jego zdanie. a do tego wy tez nawet jej nie znacie "i czemu mowisz ze ktos jest głupi nie znajac tej osoby?:) " a sami mowicie ze ona jest fajna i inteligentna skoro nawet jej nie widzieliscie na oczy (po za TV) znacie ja z jakis dennych filmow i z tego ze robi siobie operacje plastyczne i wyglada na 30 a nie 18 lat, wiec zastanowicie sie nad soba bo sami jej pochlebiacie a nawet jej nie znacie

malibu_girl

Avril przynajmniej potrafi śpiewać. A Duff ani śpiewać, ani grać. Co kogo to obchodzi, co jedna powiedziała drugiej? Avril niech sobie nie szanuje fanów, ale jak umie śpiewać to jakoś nie dbam o to... a Duff może być słodka i cudowna, ale jak nie ma talentu, to co po niej?

Skylaria

ehh Twoja opinia :) Świata nie zbawisz :) Hilary jest fajna :D i z checia bym sie koloniej zakrecil :P:P:P i zawsze bede mial sentyment :) do jej muzyki bo dzieki niej jestem cały :P:P:P i z CHECIĄ bym jechał na koncert :) i jej koncert chyba bedzie 1 na ktory w zyciu pojde (gdzie trzeba kupic bilet za ponad 30$) powiem wiecej... bede sie bil by byc w 1 rzedzie :) to takie moje zdanie na ten temat :)

malibu_girl

lepsza hilary od avril.
za to druga nie przepadam.
i jesli rzeczywiscie hil jej tak powiedziala to tym lepiej^^

malibu_girl

Jak dla mnie to jest takie głupie gadanie... że ona leci tylko na kasę i nie szanuje fanów. My możemy sobie wyczytywać to wszystko w gazetach, ale 90% "informacji" tam zawartych to wyssane z palca bzdury. I ja tam nie wiem, czy ona leci na kasę czy nie. Nie mówcie tak, bo nawet nigdy z nią nie rozmawialiście, więc skąd macie wiedzieć jaka jest? Bez sensu. Może Duff robi z siebie wspaniałą, naturalną, a wspaniała dla wszystkich jest właśnie po to żeby mieć więcej fanów i więcej kasy zgarnąć? Nikt tego nie wie. Więc nie oceniajcie w ten sposób. Madziara się pyta "co z tego że Avril umie śpiewać"? Tym pytaniem naprawdę mnie rozwaliłaś i udowodniłaś że niestety nie masz rozumu . Nie no pewnie, nie ważne jest to, jaką jest artystką i jak wykonuje swoją pracę, tylko ważne jest to że robi z siebie dobrą i wspaniałą i mówi ludziom co chcą usłyszeć, a o śpiewaniu nie ma pojęcia. Genialna jesteś.

Skylaria

Ja uważam że ta rozmowa jest wogóle bezsensu. Czepiacie się do jakieś wyrwanego z kontekstu zdania które powiedziała Hilary o Avril! No ale jeśli już mam sie wypowiedzieć na ten temat to uważam że Hilary dobrze o niej powiedziała-że nie szanuje fanów. Może i to nie jej sprawa ale skoro Avril jest gwiazdą to powinna choć trochę interesować się własnymi fanami. A jeśli chodzi o Madziare to też się z nią nie zbyt zgadzam bo w końcu ważne jet to jak kto śpiewa. Ale z drugiej strony ma troche racji że nawet jeśli Avril ma głos to jest dziwną osobą. Nie rozumiem tego jej ciągłego buntu! No ale ostatnio słyszałam że Avril ma już dość buntowania się i chce urodzić nawet dziecko!

użytkownik usunięty
malibu_girl

A ja powiem tak, że obie to zidiociałe kretynki i to jest oczywiste, że żadna z nich nie ma talentu aktorskiego i wokalnego, więc o co cała ta kłótnia :)?
Ale z dwojga złego wolę Hillary, bo Awryj-wielka punkówa co ona nigdy nie miała się obnażać jak Britney (zaraz potem pojawiła się w czasopiśmie dla panów Maxime :)) i przenigdy zafarbować włosów na blond -jej cudowne blond loczki można podziwiać już od dobrego roku :) W sumie obie są żałosne, phi punkówy od siedmiu boleści. Ale niestety nadeszłs era pseudo-gwiazdeczek typu Tokio Motel...

moim zdaniem ważne jest to jak Avril śpiewa a nie jak wygląda itp jesli komus ma sie nie podobac zachowanie Avril to przedewszystkim fanom i jesli juz to własnie oni powinni zwracac uwage,że jest nie w pożądku w stosunku do nich a skoro nic nie gadają to znaczy ze wszystko im pasuje i jest ok wiec po co Hilary robi z siebie miłą i sympatyczną obronczynie fanów Avril skoro oni tego moze nie chcą i nie potrzebują

Poison_Girl

Napewno się nie zgodze z tym że obie nie umią śpiewać bo Hilary jak również Avril maja głos! I niewydaje mi się żeby fanów Avril nie obchodziło to że ich idolka ma ich w jednym miejscu. A tak wogóle to mam gdzieś fanów Avril no oczywiście ją, dziwna z niej istota. Raz taka z niej metalówaa teraz słodka blondyneczka! Hilary to chociaż od początku ma swój styl! Pozdro dla fanow Hill!