Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

A ja tam ją bardzo lubie nio może zmieniła się teraz wyglądem kiedyś jak była grubsza była ładniejsza bo to jej pasowało i dodawało jej to uroku !!!!!!
Ale kiedy chodzi o filmy i piosenki to są super wszystkie filmy mi się z nią podobają a naj najbardziej Szansa na sukces i Cinderella story a z piosenek Someone wating ower me, fly , whos ...... są super polecam wszystkim kto jeszcze nie słyszał warto posłuchać :-)
Pozdro dla wszystkich fanów Hilary Duff - kinomanka 15 :-)

Kinomanka_18

Zgadzam sie z tobą! Ona gra w świetnych filmach i pieknie spiewa. Nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że ona nie ma głosu i piszczy! Przecież to nieprawda-dowiodła że umie spiewać w ,raise your voice,. No ale w końcu każdy może mieć swoje zdanie- tylko ja tego nie rozumiem. A zresztą to ona na koncertach śpiewa na żywo jeśli ktoś słuchał to naprawde wie że Hill am głos!!!

Kinomanka_18

Zgadzam sie z tobą! Ona gra w świetnych filmach i pieknie spiewa. Nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że ona nie ma głosu i piszczy! Przecież to nieprawda-dowiodła że umie spiewać w ,raise your voice,. No ale w końcu każdy może mieć swoje zdanie- tylko ja tego nie rozumiem. A zresztą to ona na koncertach śpiewa na żywo jeśli ktoś słuchał to naprawde wie że Hill am głos!!!

Kinomanka_18

Zgadzam sie z tobą! Ona gra w świetnych filmach i pieknie spiewa. Nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że ona nie ma głosu i piszczy! Przecież to nieprawda-dowiodła że umie spiewać w ,raise your voice,. No ale w końcu każdy może mieć swoje zdanie- tylko ja tego nie rozumiem. A zresztą to ona na koncertach śpiewa na żywo jeśli ktoś słuchał to naprawde wie że Hill ma głos!!!

Kinomanka_18

Zgadzam sie z tobą! Ona gra w świetnych filmach i pieknie spiewa. Nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że ona nie ma głosu i piszczy! Przecież to nieprawda-dowiodła że umie spiewać w ,raise your voice,. No ale w końcu każdy może mieć swoje zdanie- tylko ja tego nie rozumiem. A zresztą to ona na koncertach śpiewa na żywo jeśli ktoś słuchał to naprawde wie że Hill ma głos!!!

AimeR

O sorka ale przez to że ten serwer się zawiesił wysłałam pare razy=) Upsss....

AimeR

no ja bym sie wlasnie wybral na koncert bo widzialem filmiki z amsterdamu jak grala to sie nakrecilem :D ladnie zabawia publicznosc wszyscy skacza i spiewaja jak na akzdym koncercie pewnie najbardziej mnie rozsmieszylo to ze jak podeszla na krawedz sceny to wszyscy przed osoba kamerujca odrazu wyciagnely aparaty i telefony :P no i jak juz napisalem potafi ona zadbac by publicznosc sie nie nudzila :P spiewac, ladnie spiewa chociaz tez nie jest najlepsza :) chociaz w mojej playliscie przewazaja jej piosenki :P

Kinomanka_18

Ja też ją bardzo lubię i zgadzam się z KINOMANKĄ 15. Pozdro dla jej fanów. :)