Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Czy jest aż tak dużo użytkowników FW bez gustu,że ta słodka laska jest na 340 miejscu?Wszystkim się podoba?Ostatnio oglądałam z nią jakiś denny(a jakżeby inaczej) film ,który robił z widza debila.Słodziutkie teksty, śpiewanki o niczym....niesamowicie się wynudziłam,a jej gra aktorska sprawiła,iż byłam tylko zniesmaczona:/Urody brak,talentu też,osobowości również....Jednym słowem BEZTALENCIE!1/10

_Tanya_

widze ze znowu jest pochopna ocena !!!
obejrzalas 1 film z nia i juz twierdzisz ze jest beztalenciem !!
jak mozna oceniac aktora po jednym filmie !!

_Tanya_

Każda ocena jest subiektywna , też twierdze , że dużo ludzi nie ma gustu . Ale jak im się podoba to trudno .Może ta ja nie mam gustu . Na pewno odbiega on od norm :P Więc i tak nie przekonasz ludzi oni wiedzą swoje. Trzeba się przyzwyczaić że tu się nie ocenia na podstawie wyrafinowanych kryteriów . Tu sie ocenia jak się podoba.

Keira Knightley 133 i o czym tu mowa .

Fazii

Chcialabym stwierdzić że nie ma ludzi, którzy nie mają gustu (i nie kłóćcie sie ze mna bo to prawda), każdy lubi co innego, jeden lubi komedie drugi dramaty, jeden rock'a drugi techno, jeden mielone drugi schabowe, jeden czerwony drugi zielony itd itd.

co do głównego tematu...
Hilary grała w filmach Disney'a, które przeważne ogladają osoby w wieku 10-13 lat i starsi. Wiadomo, że 10-latki nie dostrzegają talentu i nie zwracaja uwagi na gre aktorską. Użycie słowa beztalencie w stosunku do Hilary jest nie na miejscu. np kiedy grała w 'szansie na sukces' jej zadaniem było udawac słodka dzieczynę,ktora po stracie brata rozpaczała, moim zdaniem zagrała całkiem nieżle.
Denerwuje mnie to ze ktos mówi, ze jest brzydka (jak to sie mówi nie ma ludzi brzydkich sa tylko niezadbani, czego nie mozna powiedziec o Hilary, bo nie jest niezadbana)

dobra, napisalabym wiecej ale nie mam siły.. i tak mało kto to przeczczyta.

p.s.Dodam,że filmy typu 'historia kopciuszka' poprawiaja mi humor, nie dlatego ze sa smieszne, tylko dla tego ze kiedy mam jakis problem ogladam taki film i utwierdzam sie w przekonaniu ze marzenia sie spełnają ;))

użytkownik usunięty
HDNatalia

"Chcialabym stwierdzić że nie ma ludzi, którzy nie mają gustu "
Ale gusta bywaja gorsze lub lepsze...

"Wiadomo, że 10-latki nie dostrzegają talentu i nie zwracaja uwagi na gre aktorską."
A szkoda... bo gdyby od malego nie karmiloby sie ich czesto bezsennsowna papka nie wyrastaloby pokolenie ktoremu mozna wszystko wmowic jak to sie mowi "grunt to dobry PR"

"jej zadaniem było udawac słodka dzieczynę,ktora po stracie brata rozpaczała, moim zdaniem zagrała całkiem nieżle. "
To Oscara jej bo ta jej slodycz w kazdym filmie jest osiagana do granic mozliwosci... a przeciez w kazdym ma byc slodka...

"Denerwuje mnie to ze ktos mówi, ze jest brzydka (jak to sie mówi nie ma ludzi brzydkich sa tylko niezadbani, czego nie mozna powiedziec o Hilary, bo nie jest niezadbana) "

Tu sie nie zgodze... Jest wiele pieknych osob/kobiet mimo ze nie sa "zadbane" (poddane obrobce stylistow, wizazystow itd).. czy jest piekna czy brzydka... coz na poczatku pisalas ze jednemu moze sie podobac rock drugiemu techno-kwestia gustu... Tak samo tutaj-kwestia gustu wiec to lekko hipokrytyczne.. Dla mnie osobiscie do pieknosci nie nalezy (patrze na twarz) zdecydowanie wole inny tym urody...a to czy jest zadbana nie zbytniej roznicy...

"utwierdzam sie w przekonaniu ze marzenia sie spełnają "
Po obejrzeniu schematycznych cukierkowych amerykanskich filmow?:D Wybacz ale nie ma nic bardziej sztucznego...

_Tanya_

No cóż... Każdy ma inny gust. Nie będe nic mówiła, chociaż jestem jej wielką fanką. Dajmy przykład: ja nienawidze avril lavigne i dody. Ty możesz nie lubić Hil. Rozumiem Cię.

Ale mam pytanie: jaki film oglądałaś? "śpiewanki o niczym" ? Zapewne jeśli Hilary tam śpiewała to mozliwe, że szansa na sukces. No tak... tylko, że tam Hil śpiewa jedną z najlepszych, najpiękniejszych piosenek. Ma bardzo ładny tekst... No ale jaki oglądałaś?

Lorraine

Noo Keira to jeszcze jeszcze, ale Hilary?! Ech... :)

Stacy

LaDiDa, zaraz się zlecą fanki i będą Cię chciały u kamieniować:]

iMeshQa

Gdzieś to mam piszę co myślę.A widziałam takie filmy(nie myślcie,iż je pamiętałam,zajrzałam do filmografii i przypomniały mi się te durne tytuły):"Historia Kopciuszka"(połowa,ponieważ wytrzymać nie mogłam),"Szansa na sukces"(całe:/),"Fałszywa dwunastka I"(na dwójkę jakoś nie miałam ochoty)...a no i oczywiście najgorsza z tych wszystkich pozycji-"Lizzie McGuire",pare razy się na to niechcący natknełam....:/ Jaka z tych ról najlepsza,a może gdzieś zagrała przeciętnie(wątpię szczerze)???Pozdrawiam

_Tanya_

Ja sie calkowicie zgadzam!! Hilary to JEST beztalencie ;/ widzialam wiele filmow z nia w roli glownej i az mi momentami wstyd bylo, ze ogladam takie badziewie (dlatego tez rezygnowalam z ogladania po pol godzinie filmu). Dziedziczki, Historia Kopciuszka, Szansa na sukces iii jeszcze pare innych, dzieki baaardzo za takie gnioty.

aktorka/piosenkarka phi! <lol> posmiac mozna ;D

_Tanya_

Ja oglądałam wiele filmów gdzie grała i uważam że jest kiepską (prawie jak Olsenki)aktorką (nie oszukujmy się). Ludzie ją lubią bo gra w filmach Disneya.

użytkownik usunięty
_Tanya_

Zgadzam się z autorką postu.

A ja się nie zgadzam ... Hilary Duff jest świetna i nic i nikt tego nie zmieni :) Pzdr

użytkownik usunięty
Czekoladova_Czekolada_

A w czym tak ambitnym zagrała, że pokazała swój talent?

_Tanya_

hmmm ciekawe jakbyś ty wyglądał a takich filmach... Najpierw zobacz jak to jest a potem oceniaj prostaku

wiertaraaa

Szczerze powiedziawszy Hilary nie ma zbyt wielkiego talentu aktorskiego i to jest fakt. Jej umiejętności zupełnie jednak wystarczają, by grała w komediach romantycznych, więc w takich gra i nie widzę problemu. Gdyby np.: na siłę pchała się do dramatów czy thrillerów i tam nie dała rady grać, a pomimo to by to robiła zasługiwałaby na krytykę. A tak ludzie oceniają ją na podst. filmów, w których nie liczą się wielkie umiejętności aktorskie. Liczy się ładna oprawa, czasami dobry głos i prosta fabuła. I Hilary sprawdza się, więc ma często wysokie noty. Według mnie nie trzeba zaczynać aż tak ostro i wyzywać ją od beztalenci. Po prostu- gra tak jak umie i w tym w czym czuje się najlepiej.
Ale- żeby nie było- ja jej nie lubię i ma ode mnie 2/10. Po prostu niepotrzebne kłótnie na forach to najgorsze co może być.

Lady_From_Burton_World

Jak dla mnie jest świetna ... wystarczy że ja to wiem i kilka osób jeszcze by się znalazło które by się ze mną zgodziły ...

Czekoladova_Czekolada_

Powiem tak...Hilary świetną aktorką nie była. Jednak bardzo się rozwinęła i w nowym filmie 'War In' zagrała świetnie, oczywiście nie widziałam całego filmu tylko urywki, ale naprawdę wygląda to fajnie:))
Piszesz o jej urodzie, wiesz każdy ma inny gust jak dla mnie jest ona piękna, może spójrz na jej obecne zdjęcia.
Osobowoście jej brak? Na jakiej podstawie to oceniasz...na podstawie jej ról. No wiesz LiLo ma osobowość bo wiecznie wokół niej są jakieś skandale tak? Bo jeśli chpdzi o taką osobowość no to wiesz. Hilary według mnie jest świetna, udziela się charytatywnie i nie robi wokół siędużo szumu skandalami.
Rozpisałam się troszkę, ale to moje zdanie:)
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Nugathy

Jesli chodzi o War Inc. powiem tak : Jej gra (z calym szacunkiem dla Cusack'a ale film nudny i ogolnie troche debilny) nie rozni sie zbytnio od poprzednich, te same miny, te same usmieszki, ta sama sztucznosc. Jedynym plusem jest to, ze byla mniej sztywna niz zawsze jednak to nadal mierna gra.

_Tanya_

Hehe śmieszna jesteś .. może zacznę od samego początku bo nie zgadzam się kompletnie z twoją opinią ...

Czy jeśli ktoś lubi Hilary Duff[lub kogoś kogo również tak oceniasz] to zaraz nie ma gustu ? Gdyby się wszystkim podobała byłaby zapewne na 1 miejscu :)"Słodziutkie teksty, śpiewanki o niczym" hmm o jakim konkretnie filmie tu mowa ?
Taa urody brak a może pokaż swoje zdjęcie co ? Skoro nie ma urody to dlaczego zaliczana jest do 50 najpiękniejszych ludzi na Świecie ?
Talent ? Jeśli ktoś gra tylko i wyłącznie w komediach nie pokazuje go zbyt wiele. A osobowość ona ma tylko nie potrafisz jej dostrzec.

Może i się nie znam ale ja lubię jej piosenki i filmy z jej udziałem, a czyjegoś gustu się raczej nie krytykuję...

kasia093

Uroda to troche osobna kwestia. Ponieważ dzisiaj każda żeńska osobowość filmowa jest pokryta cm tapety więc trudno tutaj cokolwiek powiedzieć, jak widzimy efekt stylistów, a nie "dary w naturze".

Jak na miejsce w 300-tce to śmiało nie mam nic przeciwko. Jej filmy mają posmak banału więc trudno by szukać ich w wieczornej ramówce telewizji dla koneserów kina. Może to i lepiej, odstawmy banalne kino na swoją półkę, a oblizujmy się ambitnym kinem z wyższej półki i szafa gra.

Jedyne co może dziwić to pewne zestawienia z doświadczonymi gwiazdami, które mają czasem miejsce. Porównanie panny Duff do aktorek starszego pokolenia jest na nie miejscu. Bo po prostu nie da się porownać.

Więc niech Hilary gra w swoich lekkich filmidłach, tylko niech potem nie lecą teksty że jest najlepszą aktorką na świecie. Bo w komediach romantcyznych są aktorki lepsze od niej.

akira894

Hahahaha! Totalne beztalencie!!! Głupie jesteście, jeśli dajecie jej 10... Ile złotych malin!!! Wiedziałam, że nie jest dobrą aktorką! Czym tu się zachwycać?

I_am_a_Bad_Girl

"Jej umiejętności zupełnie jednak wystarczają, by grała w komediach romantycznych, więc w takich gra i nie widzę problemu".
Wow wow!!! Więc uważasz, że ktoś, kto nie ma talentu i gra w komediach romantycznych, to jest ok? Komedia romantyczna to jakiś mniej wymagający gatunek filmowy? STOP! Przecież nie wszystkie k.r. są udane. No i trochę nagmatwam, ale Reese Witherspoon za rolę w Legalnej blondynce (czyli komedii romantycznej!!!) była nominowana do Złotego GLOBU, a nie złotej maliny, więc nawet do takiego typu filmów trzeba mieć choć odrobinę talentu...
Podobnie Jane Fonda. Siedem razy nominowana do Oscara i dwie wygrane, a zagrała w filmie Sposób na teściową, gdzie fenomenalnie odegrała zaborczą i despotyczną Violę. I to po kilkunastoletniej przerwie.
Więc nie przyrównujcie Hillary choćby do w/w. Oceniajcie to JAK gra, a nie W JAKICH cukierkowych filmach o szczęśliwym zakończeniu...

użytkownik usunięty
I_am_a_Bad_Girl

komedie zazwyczaj maja latwiejsze role (choc nie zawsze, czasem bywaja wymajagace i charakterystyczne), w filmach bardziej "wartosciowych" ze sie tak wyraze na gre zwraca sie wieksza uwage wiec poniekad sa trudniejsze
natomiast jesli ktos nie radzi sobie z glupia komedia (bo zazwyczaj w takich gra Duff) to o czyms swiadczy...

_Tanya_

Uwielbiam Hilary. I ma talent. Piszecie że nie grała w ambitnych filmach itp itd.. Ale ona jest aktorką komediową i może nie chce grać np. w jakimś dramacie czy ,,ambitnym" filmie wojennym xD??? Bo co... Jak nie zagra w dramacie to już talentu nie ma. Ja gdybym chciała być aktorką, to bym chciała grać w komediach albo tam komediach romantycznych. Z resztą... może niektóre osoby które uważają że Hilary Duff nie ma talentu, uwielbiają Lindsay Lohan??? <lol2> Nie no, bo ta to ma talent!!! Skandale wokół niej nie wybuchają.. woguleee!!! :/
Oceniacie źle Hilary chociaż pewnie nic o niej nie wiecie... żall. ;/

Soulja_Boy_x3

A ty W OGÓLE, to co o niej wiesz?
Wypowiada się (zgaduje) pewnie kolejna fanka trylogii Zmierzchu... ;/

Stacy

Czy nazwanie kogoś beztalenciem nie jest czasem obraźliwe. Bo dla mnie jest. Może dla niej też. Jak już to lepiej brzmi "nie ma talentu" Choć nie wiem czy można to powiedzieć o Duff. Gdyby wygrała program mam talent to by znaczyło, że ma bardzo duży talent. A przecież każdy ma tam jakiś talent.

pawel_murdock

Faktycznie ma talent do wzbudzania zachwytu w nastolatkach. Ma bardzo ładny głos i świetnie śpiewa (o tym jakie ścierwo tworzy, już się nie wypowiadam). Ale widać akurat do aktorstwa nie ma talentu.

Stacy

Mam jedno pytanie. Czy ona jest jakoś spokrewniona z Damienem Duff??

_Tanya_

Sory...ale Cie zupełnie nie rozumiem.!? Jak możesz oceniać kogoś po 1 obejrzanym filmie? Zresztą jak możesz mówić, że Hilary nie ma osobowości!? To Ona własnie nikogo nie udaje, zawsze jest sobą. Nie zmienia sie przed kamerą w kogos kim nie jest. Jest naturalną dziewczyną, której sława nie uderza do głowy.! Sory ale jeśli nie umiesz paterzec obiektywnie to moze wogole nie patrz... Kto według Ciebie w takim razie ma osobowość.? MOże....Doda? Osoba mądra, która robi dużo rzeczy na pokaz?
Hilary ma wiele talentu. Oprócz aktorstwa zajmuje się śpiewem i tworzeniem muzyki. Wychodzi jej to naprawde dobrze. O wyglądzie nie dyskutujemy, bo wiadomo- każdy ma swoje upodobania, choć swą dziewczęcością i naturalnością sprawia, że jest naprawde łądną kobietą. 7/10

użytkownik usunięty
agniecha14_93

"Nie zmienia sie przed kamerą w kogos kim nie jest."

ekhm, no właśnie! A nie sądzisz, że powinna? A ciągle jest taka sama, sztywna, drętwa, sztuczna przeslodzona. Nie na tym aktorswto chyba polega.

Co do Dody to jak najbardziej ma silną osobowosc.

Dobrze powiedziane ;)
Wracając do wcześniejszego posta:
kto wymyślił takie pokemonowe pismo np. ślicznie.! Po co stawiać kropkę i wykrzyknik... Nie rozumiem xD
Taki niepokojący przejaw zauważyłam tez u mojej trzynastoletniej siostry... xD

użytkownik usunięty
Stacy

Kurcze faktycznie. Osobiscie wczesnej tego nie zauwazyłam. Tez ciekawa jestem w jakim celu.

Silną osobowośc Doda ma ok zgadzam sie... tylko robi wiele rzeczy na pokaz i to nie jest fajne.

użytkownik usunięty
agniecha14_93

Gdyż na tym polega jej sukces. Chyba nie sadzicie ze ona jest taka glupia na jaka pozuje. Gdyby byla soba, a nie kontrowersyjna, wulgarna glupiutka rozowa kobieta ze sztucznym biustem nie zrobilaby takiej kariery jaka zrobila i nie dostawalaby (wg Pudelka) 200 tysiecy zlotych za wystep sylwestrowy. Kto nie dostrzega oprawy PR'owej i odbiera wizerunek Dody jako Dorote Rab.. jakas tam no to nie wiem gdzie ma oczy. Ona jest w Polsce swoistym "fenomenem" i naprawde ciekawym przypadkiem.

Nie ja tak nie mysle... czytałam wiele o Dodzie i nawet nie mysle ze ona jest taka naprawde, ale wlasnie to mnie boli, że niektórzy nie umieja poradzic sobie w showbiznesie bedąc soba.
Z reszta.... skonczmy o Dodzie.... tu się mówi o Hilary.

O Brudne Skarpetki :-) widzę, że się znowu spotykamy.
Bardzi miło mi Cię widzieć ponownie na tym forum.
I widze, że twoje upodobania co do Hilary też się
nie zmieniły ;-). Przeczytałam kilka poprzednich wypowiedzi.
I masz racje aktor powinien się porządnie wcielać w swoje role, jednak nie mówie,że Hilary tego nie robi. Przeciez poprzednio grała w samych komediach romantycznych, więc za bardzo nie mogła pokazać swojego talentu. Więc znów odsyłam Cie do jej ostatniego filmu, w którym zagrała to jest "war inc" tam gra całkiem inną postać.

A co do Dodzi to też uważam, że ona posiada dużo mądrości, którą świetnie wykorzystuje w show-biznesie, jednak mi takiego typu zagrywki się nie podobają. Tak więc za nią nie przepadam.

Pozdrawiam

....Tymczasem......

użytkownik usunięty
aga92

Równiez mi miło..

Jesli chodzi o "War Inc." to własnie miałam okazje ogladac niedawno. Powiem szczerze-nie zachwyciła mnie. Owszem musze przyznac, ze byla mniej sztywna niz zawsze jednak to ciagle ta sama sztuczna Duff.
Ogolnie mowiac film dosc kiepski,wieje nuda(z calym szacynkiem dla Cusacka ale...) i nie zgodze sie ze rola inna niz wszystkie. Ja zbytniej roznicy nie widzialam miedzy ta a poprzednimi (oprocz tego ze to nie typowy film dla nastokow).

Co do zagrywek a la Doda- coz tym sie rzadzi dzisiejszy swiat. Jesli sie nie dostosujesz jest malo prawdopodobne ze odniesiesz sukces komercyjny. Ja osobiscie wole taka dode (jako osobe-tworczosci nie znam) niz taka rutowicz czy inne gwiazdki ktore sa znane bo sa i zarabiaja kase dzieki temu ze-w sumie nie wiem dzieki czemu.

hmm... to masz dziwny gust hahaha;P pewnie wolisz hm... Vanesse, Miley i zaca Efrona????:)

użytkownik usunięty
devil_18

eee do mnie to było? Jesli tak to odpowiedz brzmi nie? Ba! Stawiam ich na tej samej polce co Duff (choc ta przynajmniej jest "stabilna" w zyciu prywatnym), Nie lubie gwiazdek Disnaya co soba nic nie reprezentuja a sikaja na ich widok tlumy.
Jesli chcesz wiedziec kogo wole zobacz w moich ulubionych.

PS. Dlaczego mam dziwny gust?

Tak. Duff moze nie gra najlepiej , ale masz problem z tym ze "sikaja na jej widk". Sory ale co maja ogladac dziewczyny w wieku 12 lat??? moim zadaniem tylko bajeszczki Disneya...... Zle sie okreslilam piszac"dziwny gust" :)

devil_18

aaaa... i jeszcze jedno Pani "Brudne Skarpetki':D spojrz mniej krytycznym wzrokiem na te "gwiazdki". jak by byli tylko "idealni" aktorzy, nie bylo by tyk luznych filmików;)

użytkownik usunięty
devil_18

Po 1 nie mam problemu z tym ze sikaja na ich widok,
po 2 ja nie zabraniam im istnienia, natomiast sprzeciwstawiam sie nazwyaniu ich dobrymi aktorami bo takimi nie sa a stawia sie ich na rowni tych naprawde dobrych, ba! nie tyle na rowni co ponad...
Po 3 co maja ogladac 12 latki? coz nie wiem ale napewno seriale typu Hannah Montana czy filmy HSM nie sa zbyt dobre dla nich
Po 4 a czy luzny film musi byc obsadzany kiepskimi aktorami? nie sadze... wieec w czym problem

a niby czemu hannah montana, hsm czy lizzie mcguire mialyby byc niedpowiednie dla 12-latków?? poki ktos ma12 lat niech oglada takie filmy. Ja mam troche wiecej ale lubie ogladac filmy o rowieśnikach i poznawac ich problemy...

użytkownik usunięty
HDNatalia

Bo WG MNIE (specjalnie pisze to duzymi literami) wypaczaja gust... -bez urazy ale dla mnie to gnioty zle pod zgledem wykoniania, jakosci, fabuly czy aktorskim...

użytkownik usunięty

Ok, ale przeciętny 12-latek nie zwróci na to uwagi. Będąc w tym wieku oglądałam wiele głupot i wcale nie wypaczyły mi gustu a wręcz przeciwnie, mam porównanie i teraz wiem co to dobry aktor/dobry film :)

devil_18

Moze ty masz taki problem... sory ale nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz... nie umiesz patrzec obiektywnie to moze wogole sie nie udzielaj co.?

devil_18

Ej to do mnie.???
Sory ale nie rozumiem o co Ci chodzi wiec jak możesz to wytłumacz...

użytkownik usunięty
agniecha14_93

do kogo to piszesz bo sie nie moge polapac

Cóż widzę, że jednak raczej nigdy nie dogadamy się
co do kwestii Hilary. Nie myśl czasem, że ja jestem
jej jakąś obsesyjną fanką, iż wszędzie tylko widzę
Hilary, Hilary i jeszcze raz Hilary. Lubie dowiadywać się
o niej newsów, po prostu lubię ją za osobę taką jaką jest.
Choć też twierdze, że w niektórych filmach mogła zagrać
lepiej... Ale proszę oceniaj ją trochę mniej sceptycznie.
I bardzo się cieszę, że choć troszkę inaczej odebrałaś jej gre
aktorską w "war inc" ;-). Choć nadal wiem, że według Ciebie nie
zasługuje ona na miano aktorki. Cóż każdy ma inne spojrzenie na
świat a ja nie patrze tylko przez pryzmat gry aktorskiej, choć
wiem, że tutaj mówimy właśnie o tym. Ale żeby od razu nazwać beztalenciem???
Co do "war inc" to naprawdę ciężka satyra polityczna. Na pewno nie
jest to film normalny ;-).

A co do Dodzi, hm.... talent do śpiewu naprawde ma, ale poza tym
to co robi z sobą, jak się kreuje.. tragedia. Wolę jeżeli człwoiek
jest sobą lecz i tak nie wiem nic o niej. Wydaję mi się jednak, że
ona robi wszytsko na pokaz tylko żeby zrobić trochę szumu, a za takimi ludźmi nie przepadam.

Nie przepadam także za obecnymi gwiazdami disneya np. vanessa hudgens
czy zac efron oraz ashley tisdale o i jescze amanda bynes. Choć Amanda
jeszce ujdzie jako osobistośc, ale jako aktorka to hm..

Na tym będę kończyć ;-) Przejrzałam aktorów i aktorki w
twoich ulubionych ;) i widze, że co do wielu się zgadzamy ;)

Pozdrawiam

.....Tymczasem....

użytkownik usunięty
aga92

Nie odbieram cie jako obsesyjna fanke:D a wiele na filwebie takich widzialam:D
Beztalenciem zupelnym nie jest-widzialam gorsze (patrz Cyrus) i dla mnie na jej korzysc dziala to ze nie pcha sie do skanalow... no ale jednak dla mnie jest sztuczna,, a jej filmografia nie za ciekawa.. wiec jesli mam do wyboru film z nia a np z Philipem S. Hoffmanem to wybieram zdecydowanie jego bez mrugniecia okiem...

Ja Dode odbieram inaczej bo tak naprawde w show biznesie nikt nie jest soba... a ona w sumie w polsce byla takim przelomem jesli chodzi wlasnie o show biznes.. wymyslila sobie wizerunek i skrupulatnie dazyla do wyznaczonego celu...Ja w niej widze jedynie bardzo dobry produkt marketingowy i PRowy