Ona To takie malutkie dziecko!! Taka niedojrzała dziecinna. A jaki Ma głosik nie dziwię się że Chad Murray czuł się trochę dziwie jak się z nią całował na planie "Historia Kopciuszka" Ona miała wtedy 16 lat a on 20 coś.... Może kiedyś wydorośleje.
Nie powiedziałabym, że ona jest dziecinna. ;/ A wogóle co głos ma do dorastania. To że faceci mają mutacje nie znaczy, że dziewczyny mają -.-'
Żegnam Pana ^.^
Ona już wydoroslała.Bardzo sie zmieniła.Zapewne nie wiesz jak teraz wygląda ale mnie własnie wtedy sie bardziej podobała,jak grała w Cinderella Story,była taka naturana,dziewczęca.Była super,teraz sie strasznie postarzyła ale nie wygląda źle.Zawsze była ładna.
hmmm... ostatnio jak widziałam Hilary w klipie "Stranger" to jej nie poznałam. wydoroślała, zrobiła się bardziej kobieca.
Wolałam ją jako 18- latke np w filmie Fałszywa 12 cz2 oraz w Material girls. Teraz ma zbyt mocny mkijaż a czasem wyglada jak by miała "maskę" lub "tapete". Nie za bardzo też lubie jej stylu. A nawet nie lubie wogłule.
Zgadzam się wszystkie Aktorki Lindsay Lohan Hilary Duff i Amanda Bynes nigdy nie będą profesjonalne bo grają w di dupy filmach przecież on są w wieku Emmy Watson a Emma w jakim filmie gra super dobrym albo Keria (parci z Karaibów) Tez jest w wieku Lindsay a już była nominowana do Oscara!! A te cioty u Oscar jedynie maliny!!