Hollywood niema żadnego szacunku do legendarnej historii Bonnie i Clyde'a. Jak można takiej 'aktorce' powierzyć taką rolę? Załamałem się, kiedy to zobaczyłem :/
3/4 młodego pokolenia nie ma pojęcia, kto to w ogóle Bonnie&Clyde ;)
A wiadomo, że Hilary przyciągnie nastolatki do kin.
Też uważam że to zły wybór, chociaż kiedyś tam oglądałam z nią film i był całkiem niezły.
Nie, ona zdecydowanie nie pasuje do tej roli.
Film powinien promować się swoim wykonaniem, a nie nazwiskiem. Zresztą jest wiele naprawdę świetnych, młodych aktorek.
Wszyscy wiemy jakimi priorytetami kierują się teraz w hollywood. ;)
U nas zatrudniliby nawet jolkę rutowicz, żeby przyciągnęła głupie nastolaty do kin.
Nomen omen, masz w 100% rację. ale kogo to obchodzi? ;)
A ja wrzucę ci kamyk do ogródka, gdyż uważam że Hilary Duff jest bardzo podobna do Faye Dunaway z lat sześćdziesiątych ubiegłego wieku (w 1967 zagrała ona słynną Bonnie Parker w głośnym filmie Arthura Penna "Bonnie i Clyde" opartym na historii słynnego gangu. Widziałem raz ten film kilkanaście lat temu, kiedy byłem jeszcze w podstawówce. Arcydzieło starego kina!)!!!
A ja wrzucę ci kamyk do ogródka, gdyż uważam, że Hilary Duff jest bardzo podobna do Faye Dunaway z lat sześćdziesiątych ubiegłego wieku (w 1967 zagrała ona słynną Bonnie Parker w głośnym filmie Arthura Penna "Bonnie i Clyde" opartym na historii słynnego gangu. Widziałem raz ten film kilkanaście lat temu, kiedy byłem jeszcze w podstawówce. Arcydzieło starego kina)!!!
Dunaway miała przed tamtym filmem co prawda tylko 1 głośniejszą rolę, ale była za nią nominowana do Złotego Globu. Duff ma już kilka filmów, ale same komedie i same Maliny.
Faye tez byla nominowana do zlotych malin i to az 8 razy w tym 2 wygrane. Hilary jek do tej pory byla tylko nominowana.
Ok, ale po swoim "złotym okresie", kiedy to dostała Oscara za "Sieć" i była nominowana za "Chinatown" i właśnie za "Bonnie i Clyde". 2 miejsca na liście 100 największych bohaterów i złoczyńców, Złote Globy no i w końcu ciężki okres, kiedy to rzeczywiście maliniarze się na nią uwzięli.
To będzie tragedia. Duff Kompletnie się rozloży na tej roli i znowu powróci do swoich przeslodzonych komedii romantycznych..
Porównanie Faye Dunaway z Duff .. po prostu smieszy :)
Zdjęcia do filmu rozpoczną się niebawem i wątpie żeby jej umiejętności wybitnie wzrosly. W dodatku zmierzy się z legendą stworzoną przez Dunaway i prawdopodobnie Duff skończy jak titanic :)
Jestem zrozpaczona... "Bonnie i Clyde" to nie tylko jeden z najważniejszych gangsterskich filmów, ale i najważniejszy i najlepszy duet w dziejach świata. Legenda! To coś, ta plastikowa aktoreczka bez talentu ma zagrać Bonnie... B O N N I E. To jest normalna profanacja. Niech sobie gra, niech sobie śpiewa i robi szpagaty ale w tych różowych filmach z cyklu Cinderella. Cholerne dzieci Disney Channel... Zbiera mi się na płacz.
Wiecie co zobaczymy za rok w kinie? Najlepszą historię świata tylko że w różowej ramce i polaną lukrem. Ale za to tysiące nastolatek walące do kin nie mając pojęcia o co chodzi z tymi Bonnie&Clyde ale za to znające na pamięć teksty piosenek Hilary Duff.
Obrzydza mnie to.