Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 122 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Wczoraj oglądałam film z nią "Randki na zlecenie" i jak chciałam go znaleźć na filmweb to go nie ma.. Dla pewności weszłam na profil Hilary Duff na portalu, ale tu też go nie ma. Nie żebym tego bardzo potrzebowała, ale zawsze zaznaczam filmy, które oglądałam.

użytkownik usunięty
viss

"Beauty & the Briefcase"- Chodzi Ci najprawdopodobniej o ten film. Nie sugeruj się polskimi tłumaczeniami, bo zazwyczaj są nieadekwatne do oryginalnych odpowiedników. Co do tego typu filmów, to nie wiem jak bardzo trzeba się nudzić, żeby to oglądać. To filmidło jest tak banalne, przewidywalne, typowe, że aż odpychające. Nie oceniam tego nawet, bo musiałabym postawić 1. Nie mogę się doszukać niczego dobrego w tego typu produkcjach. W sumie to nie powinnam się wypowiadać, bo nie obejrzałam go do końca, ale dam sobie pazur obciąć, że głupiutka główna bohaterka pod koniec "zmądrzała" i zapewne znalazła swego księcia z bajki. Pozdrawiam.

:D ja też nie obejrzałam do końca, bo w tym samym czasie leciał Sweeney Todd, ale po prostu tak jakoś mnie wzięło żeby go poszukać. Dzięki mimo wszystko :)

viss

http://www.filmweb.pl/film/Piękna+i+Teczka-2010-545083

użytkownik usunięty
Jutynka

Po co ten link? Chyba już napisałam tytuł, nie?

Jutynka

Dzięki za link. :)