Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Jak wiecie Hilary skonczyla juz jakis czas temu prace na planie filmu pt. "The Business of Falling in Love". Dlatego "The Story of Bonnie & Clyde" zaczynaja krecić juz w styczniu 2010roku!!! Nastepnie Hilary wystapi w filmie "A Great Education" - prawdopodobnie jest to musical.

XY007

HAHA ja myslałem że Bonnie & Clyde wyjdzie w 2010 a nie że zaczną go dopiero kręcić. Myślałem że jest już w produkcji;/ A co do The Business of Falling in Love wiesz co to za film, kiedy bedzie premiera czy coś?

masterek16

The Business of Falling in Love jest filmem zrobionym dla telewizji ABC na podstawi jakiejs tam ksiazki. jego premiera jest zapowidziana na kwiecien 2010. co do Bonnie & Clyde jezeli sie spreza film wejdzie do kin pod koniec roku 2010.

XY007

mimo wszystko wolę, żeby się nie sprężali i żeby zrobili naprawdę dobry film, nawet jeśli musielibyśmy czekać na niego do tego 2011... ;D

cherryfashion

ja takrze wolalabym gdyby sie bardziej postarali ;} a przeciez gdyby wyszedl w 2011 to jeszcze okey, bo koniec swiata bedzie dopiero pod koniec 2012tego ;P

fashionistka

Ty miałaś taki nick na epciu kiedyś, nie? Pamiętam cię z jakiegoś klubu. xD