... z tego co mi wiadomo to hilary nie byla nominowana do zlotych malin za film dziedziczki tylko jej siostra haylie zreszta sami sprawdzcie (przeczytajcie dokladnie czy tam jest hilary czy haylie duff napisane)http://www.imdb.com/name/nm0240381/awards -oto strona. poza tym tam sa inne nagrody ktore dostala hilary duff i gdy chce je dodac do nagrod to dostaje odmowe i nie rozumiem dlaczego, przeciez tam jest wszystko dokladnie napisane, chyba ze problem tkwi w tym ze ktos kto sprawdza i ocenia nowe konstrybucje nie zna angielskiego i nic nie rozumie :(
Ale odmienna wypowiedź :] Najczęściej piszą tu osoby, które ją wychwalają i są nią zachwycone. Ale pamiętajmy że nie każdy jest ideałem, by być dobrym aktorem, uważanym przez wszystkich za IDEAŁ - każdy z osobna musi się sam o to postarać. Tak jak w przypadku Hilary, duża ilość filmów młodzieżowych na koncie, nie zawsze jest uważana za coś szczególnego. W nich dużo łatwiej załapać słabą notę u innych - jak i nominację do złotych malin :)
Rzeczywiście w tym coś jest :P ALe zauważmy, że UTALENTOWANI aktorzy nie grają w filmach młodzieżowych, lub tylko jakieś epizody (bruce willis w filmie z emmą roberts w roli nancy drew). Jeśli o mnie chodzi, to uważam, że Duff najmniejszego talentu nie ma, jednak jej uroda to naprawdę coś, jest śliczna :)
widac ze nie ogladalas filmu "War, Inc." bo zmienilabys zdanie na temat jej talentu. zreszta sami kryty widzac Hilary w tym filmie byli zszokowani i powiedzieli ze dobrze gra. teraz Duff dostaje powazniejsze role [patrz "Stay Cool" z Wionah Ryder, dostala te role gdy gosc od obsadzania rol zobaczyl Hilary w "War, Inc."!].
fakt, w tych mlodzierzowych filmikach nie grala za dobrze.... Hilary powibnna dostawac wiecej rol czarnych charakterow i perwrsyjnych, bezpruderyjnych i wyzywajacych dziewczynek!!!
Jak dla mnie do roli czarnego charakterku się nie nadaje, spójrz na jej "dobrotliwy" wyraz twarzy :PP a co do filmu "War, Inc", to rzeczywiście go nie oglądałam, ale nie spodziewam się żadnym fajerwerków... Wystąpienie u boku jakiegoś dobrego aktora nie sprawi, że Hilary stanie się nagle jakoś niezwykle utalentowana. No, ale nie uprzedzam się, może rzezcywiście dojrzała :)
naprawde polecam ci obejrzec war inc
co prawda sam film moze nie ma za ciekawego scenariusza
ale hilary zagrala w nim swietnie :)
naprawde polecam
Uwielbiam Hilary, nie wiem dlaczego. Jej filmy oceniam na 9 ale jeśli dodać to jak śpiewa jest moją ulubioną osobą w świecie show. Widziałam ją we wszystkich filmach a w 'War inc' super wypadła. Całkiem inna rola. Jeśli chodzi o film tylko końcówka fajna jak się wydało że Yonica... Czekam na jej nowe filmy. Podziwiam ją że tyle osiągnęła, mimo że nie jest pełnoletnie (21 dopiero za miesiąc) Jest jedną z (niewielu) najpopularniejszych i najbogatszych młodych ludzi na całym świecie i sama sobie na to zapracowała. Nie potrafię sobie wyobrazić co będzie za 10 lat. Mam nadzieję że będzie równie popularna i zyska sympatię również starszych osób. Jak widać wkracza w świat dorosłości i zaczyna grać w dojrzalszych filmach. Odcięła się też od Disneya. Świat jeszcze o niej usłyszy :D