wyjątkowo asexualny nie ma w nim nic a stale słysze jaki o z niego amant przystojniak obłęd
po prostu
No jak tak można w ogóle? :( Właśnie o to chodzi. Nic w nim pięknego, a jednak ma w sobie coś takiego, że po prostu nie da się go nie kochać! <3
Nie każdemu Anglia się podoba, to i Anglicy tez nie muszą. Może i nie sa to przystojniacy ani misterzy, ale maja w sobie olbrzymia klasę bynajmniej Ci których poznalam osobiście. On jest typowym Anglikiem z typowa dla nich uroda ale sposób jego mówienia a w szczególności akcent ( jak ja kocham ich akcent) poruszania daje mu dużo charyzmy i nie wymuszonego uroku, a to może się podobać. Mi i owszem a może dlatego ze ja Lubie Anglików i podoba mi się ich typ urody.
może i nie jest przystojny w ten klasyczny sposób jak Brad Pitt np., ale nie powiedziałabym, że jest brzydki i paskudny. bynajmniej. miał urodę takiej nieporadnej, uroczej gapy i ma piękne niebieskie oczy. a poza tym ma cudowny brytyjski akcent który osobiście uwielbiam :)
zresztą za czasów swojej największej popularności podkochiwało się w nim mnóstwo fanek i ogółem był uważany za jednego z najprzystojniejszych mężczyzn na świecie.
za to sympatyczny, zabawny i śmieszny straszliwie, wspaniale gra rolę ciapy i życiowego nieudacznika :-)
Każdy ma prawo do opinii, ale z tą aseksualnością to trochę przesada... Brzydkich ludzi chyba nie wiedziałeś/aś. Według mnie jest piękny.