Hugh GrantI

Hugh John Mungo Grant

8,1
49 950 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hugh Grant

paskudny jest

użytkownik usunięty

wyjątkowo asexualny nie ma w nim nic a stale słysze jaki o z niego amant przystojniak obłęd
po prostu

Paskudny?! Jest uroczy. Te oczy ,ten uśmiech,poprostu nie da się go nie kochać.

Pod amanta i przystojniaka podpadał w latach 90, teraz to faktycznie, jakiś dziwnie nieprzyjemny :D

foxmulder

nie da sie na niego patrzec... max 4 sekundy...

Dokładnie, brzydal ;////

owsik1

Drewniany aktor i tyle.

No jak tak można w ogóle? :( Właśnie o to chodzi. Nic w nim pięknego, a jednak ma w sobie coś takiego, że po prostu nie da się go nie kochać! <3

Nie każdemu Anglia się podoba, to i Anglicy tez nie muszą. Może i nie sa to przystojniacy ani misterzy, ale maja w sobie olbrzymia klasę bynajmniej Ci których poznalam osobiście. On jest typowym Anglikiem z typowa dla nich uroda ale sposób jego mówienia a w szczególności akcent ( jak ja kocham ich akcent) poruszania daje mu dużo charyzmy i nie wymuszonego uroku, a to może się podobać. Mi i owszem a może dlatego ze ja Lubie Anglików i podoba mi się ich typ urody.

bellezza1980

"bynajmniej" [*]

panna_aga

hahahaha krótkie cięcie :D

obleśny jest ten hju

może i nie jest przystojny w ten klasyczny sposób jak Brad Pitt np., ale nie powiedziałabym, że jest brzydki i paskudny. bynajmniej. miał urodę takiej nieporadnej, uroczej gapy i ma piękne niebieskie oczy. a poza tym ma cudowny brytyjski akcent który osobiście uwielbiam :)
zresztą za czasów swojej największej popularności podkochiwało się w nim mnóstwo fanek i ogółem był uważany za jednego z najprzystojniejszych mężczyzn na świecie.

za to sympatyczny, zabawny i śmieszny straszliwie, wspaniale gra rolę ciapy i życiowego nieudacznika :-)

użytkownik usunięty

Każdy ma prawo do opinii, ale z tą aseksualnością to trochę przesada... Brzydkich ludzi chyba nie wiedziałeś/aś. Według mnie jest piękny.

Zobacz dziennik bridget jones 2 a zmienisz zdanie. Ja tez myslalam ze jest paskudny ale po obejrzeniu tego filmu to... <3