Po pierwsze nie masz dowodów na to, że dalej go ma na dzień dzisiejszy. Po drugie, czy dobrze rozumiem, że transkobiety po waginoplastyce (z waginą ), uznajesz za kobiety? Bo przecież osoba z waginą= kobieta, czyż nie?
Myślisz że jak facet zrobi sobie waginę to już jest wszystko git??? A wzrost? mięśnie? Układ kostny? Tężyzna? Geny?? Myślisz że czemu bokserki płakały po przegranej walce z transami i później mówiły że takiego bólu od ciosów nigdy nie czuły??? Żyj dalej w swoich urojonych fantazjach. A Hunter to facet, nic tego nie zmieni, nawet wagina.
Jak skórkę od jabłka zawiniesz na pomarańczę to wyjdzie ci jabłko? Nie, to dalej bedzie pomarańcza. A Ellen Page to świetna aktorka. Juno, Incepcja czy Pułapka - super role. Niestety widać że cierpi na jakieś zaburzenia osobowości. Raz wyszła z szafy i mówi że jest lesbijką, po jakiś 10 latach mówi że jest mężczyzną... WTF?? I co potem za kolejne 10 lat? Że znów się czuje kobietą i to w dodatku hetero??? Szkoda mi jej, jak również jej żony. Nie wytrzymała z "Eliotem" mimo publicznych zapewnień że go wspiera. Przykre.
Raczej na odwrot. Jak skorke od pomaranczy zawiniedz w jablko to wyjdzie ci pomarancza? Trans osoby maja płeć mozgu biologicznej plci z jaka się identyfikuja.Jest to potwierdzone naukowo i żadna prawicowa ideologia tego nie zmieni. Wiec wyedukuj sie chamie
Co pokazuje Cuckoo? Oglądałam film nie wiedząc, że Hunter urodziła się facetem i nie zauważyłam nic co by to sugerowało. To był mój pierwszy film z nią.