Hunter Schafer

8,0
7 077 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hunter Schafer

Natury nie oszukasz. Cuckoo dobitnie to pokazuje.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Tomashi_2

Po pierwsze nie masz dowodów na to, że dalej go ma na dzień dzisiejszy. Po drugie, czy dobrze rozumiem, że transkobiety po waginoplastyce (z waginą ), uznajesz za kobiety? Bo przecież osoba z waginą= kobieta, czyż nie?

Voltix33

Myślisz że jak facet zrobi sobie waginę to już jest wszystko git??? A wzrost? mięśnie? Układ kostny? Tężyzna? Geny?? Myślisz że czemu bokserki płakały po przegranej walce z transami i później mówiły że takiego bólu od ciosów nigdy nie czuły??? Żyj dalej w swoich urojonych fantazjach. A Hunter to facet, nic tego nie zmieni, nawet wagina.

Tomashi_2

Jeszcze dopytam, Elliot Page to dla ciebie nadal kobieta, czy to działa tylko w jedną stronę?

Voltix33

Jak skórkę od jabłka zawiniesz na pomarańczę to wyjdzie ci jabłko? Nie, to dalej bedzie pomarańcza. A Ellen Page to świetna aktorka. Juno, Incepcja czy Pułapka - super role. Niestety widać że cierpi na jakieś zaburzenia osobowości. Raz wyszła z szafy i mówi że jest lesbijką, po jakiś 10 latach mówi że jest mężczyzną... WTF?? I co potem za kolejne 10 lat? Że znów się czuje kobietą i  to w dodatku hetero??? Szkoda mi jej, jak również jej żony. Nie wytrzymała z "Eliotem" mimo publicznych zapewnień że go wspiera. Przykre.

Tomashi_2

Raczej na odwrot. Jak skorke od pomaranczy zawiniedz w jablko to wyjdzie ci pomarancza? Trans osoby maja płeć mozgu biologicznej plci z jaka się identyfikuja.Jest to potwierdzone naukowo i żadna prawicowa ideologia tego nie zmieni. Wiec wyedukuj sie chamie

Tomashi_2

Co pokazuje Cuckoo? Oglądałam film nie wiedząc, że Hunter urodziła się facetem i nie zauważyłam nic co by to sugerowało. To był mój pierwszy film z nią.

PatkaKratka

Ruch ciała i wygląd. Nawet jakbym wcześniej nic o nim nie wiedział , to i tak zauważyłbym ze coś jest nie tak. Zresztą już kilku aktorskich transów tak wyłapałem np. Tyler DiChiara czy Zoe Terakes.