Jacek Mikołajczak

9,0
3 805 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jacek Mikołajczak

czy może można sobie komputerowo zmienić głos na taki bas? On ma niesamowity głos - dał popis np. w polskiej wersji kreskówki X-men Ewolucja.

47Hitman

Jeżeli chodzi o reklamy to faktycznie często można Go usłyszeć w telewizji i nie jest to (na ile pamiętam reklamy z Jego udziałem) chyba głos zmieniony (bo i niby po co ? :) ) tylko naturalny aktora ? Kiedy po raz pierwszy obejrzałem w TV4 program (bodajże tak się on nazywa) 'Komenda' od razu przypadł mi do gustu jego głos :) Kiedy więc zobaczyłem Go po raz pierwszy w 'Plebanii' i skojarzyłem twarz z głosem stał się moim ulubionym bohaterem serialu (mimo, iż nie oglądam często, a Jacka zobaczyć można chyba jeszcze rzadziej, a szkoda).

47Hitman

Po raz kolejny napiszę tu, że słyszałam ten głos na żywo <rozmarzona>...

Czy może wie ktoś, czy pan Jacek gra obecnie w jakiejś sztuce?

Jorjan

A gdzie go słyszałaś, jeśli wolno spytać?
Bo rozumiem, że nie byłaś w teatrze, skoro pytasz czy obecnie gra?

47Hitman

tak podkłada on głos do reklamy Danio,Skody i piwa Dębowe Mocne(chyba, nie jestem pewny czy nazwa się zgadza)

sebogothic

Doszły jeszcze reklamy:masła Lurpark,Vobis.Poza tym zapowiada programy w Discovery World.

47Hitman

Podkładał również głos w grze komputerowej pt. "Gothika" czy jakoś tak.

lays19_91

konkretniej to Gothic;) a obecnie jest lektorem do praktycznie 70% reklam, więc nie może narzekać, zresztą my też nie:) Jest także lektorem w programie "Polak Potrafi" na TVN Turbo.