Pierwsza, pierwsza! ^^
Nowy temat... i nie wiem co napisać xD
Bynajmniej, czujcie się jak u siebie ;)
Ave Siostry ^^
A mnie to tu nie było i nie wiem xP.
W ogóle działo się coś w ciągu tych *liczy* jakiś 5 (?) miesięcy? xD
A Ty co się pytasz? ;D Przejrzyj ostatnie dwanaście stron i kilka tematów w dół! :D
I gorące uznanie dla Xeny, które jej się oczywiście słusznie należy. :)
Uprzedzam Was, bo powinnyście wiedzieć, że moderatorzy polują na tych, co zakładają tematy przeznaczone do towarzyskich rozmów o niczym. Więc, jeśli ten się wyczerpie, załóżcie coś, co by w tytule odnosiło się do Jacksona, ok? I tak nie powinni się czepiać, ale może się zdarzyć, że ten temat pewnego dnia zniknie. Chyba, że będziecie regularnie rozmawiać o Rathbonie. ;] Chociaż moim zdaniem nie można nazwać tego tematu offtopem.
Fakt, że teraz się tego nie pamięta, ale ja kiedyś byłam nim baaardzo zauroczona.
Potem trzeba było tylko utrzymać konwencję, bo lubiłam tu pisać. :P
Widzę, że wam już przechodzi a mi nadal nie. Oj niedobrze ze mną, bardzo niedobrze...
A tak przy okazji - kto chce taki kaledarz? http://jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=523&pos=1
jak inaczej tam wygląda. ; D xena, ja tam nie uważam tego za coś złego. ja
osobiscie Jacksona nadal lubię, i mnie 'pociąga' ale to już nie to samo.
może dlatego, że szaleje za kimś z mojego 'otoczenia' . ; D
hej, ja bym chciała taki kalendarzyk na przyszły rok (ciekawe ile kosztuje?) - mój syn znowu popuka sie w czoło i powie delikatnie ze jestem "niepoważna" tak jak to było w przypadku new moon - tak tak wiekowa ze mnie osóbka ale zupełnie niepoważna czasem :)
Etam, wy to jakieś niewytrwałe jesteście xD.
Ja tam nadal lubię sobie na niego popatrzyć ^^.
No w końcu ma to coś XD.
I ma cudne włosy!
Taa... Mam obsesję na punkcie włosów >wydało się<.
Ale akurat ten kalendarz jakoś mnie nie przyciąga...
Czyt. lipna fryzura xPP.
...uwielbiam go w ciemnych włosach ...
a najchętniej to utonęłabym w jego oczach bez względu w jakim kolorze soczewki założy
i na dodatek zauroczona sparwcą całego tego zamieszania MJRV :)
swoją droga obejrzałam dopiero wczoraj odc.CriminalMinds w którym gra Jay i musiałam obejrzeć jeszcze raz on jest tam naprawde rewelacyjny - w dread ani w S.Darco nie był tak.... przekonujący? nie to złe określenie ... ale w CM zagrał takiego psychola że ciarki mnie przeszły- swietny jest w takich rolach
zobaczymy jak będzie w eclipse tam będzie miał możliwość troszkę pograć bo w dotychczasowych zmierzchach to mało go raczej było na ekranie
Fakt, powinien w eclipse pokazać swoje umiejętności. Pod warunkiem, że nie podejdzie do tego, jak w New Moon (jakby robił łaskę, że tam gra). Wtedy będzie wszystko ok.
W którymś poście napisałaś, że trochę jesteś za wiekowa na manię na punkcie Jay'a. To co ja mam powiedzieć, gdy mam już prawie 29lat ( w czerwcu urodziny). E tam, ja się czuję z tym dobrze i to jest najważniejsze :)
moja kochana mój syn ma już lat 16 więc sobie policz ile ja mam skoro byłam już pełnoletnia według prawa USA... no cóż więc jestem wiekowa ale Jay`a lubię i z przyjemnością wariuję na jego punkcie hi hi hi
...a w NM to raczej go niewiele było musiałam obejrzeć po raz kolejny żeby się przekonać że poza sceną na urodzinach Belli jeszcze raz się pokazał w filmie w scenie głosowania co do przemiany Belli
Spokojnie. CZasami nie wiadomo, z kim ma się do czynienia po drugiej stronie ekranu, dlatego zapytałam :)Swoją drogą, nie ma się co przejmować swoimi fascynacjami, bo dzięki temu człowiek czuje się o wiele młodszy ( i przy okazji ma lepsze samopoczucie), a to bardzo ważne.
Pozdrów ode mnie swojego synka :)
nie ma sprawy po prostu udaję że nie jestem taką weteranką bo pewnie połowa dziewcząt jest w wieku mojego synka
no i cały czas się zastanawiam czy dojdzie do skutku projekt "Lord of haos" i jak wpisze się w rolę Burzuma nasz słodki Jay? - to także zainteresuje moje dziecię ale nic po za tym że taki projekt filmowy jest w planach nie wiem
To było pytanie takie teorytyczne, oczywiście. Chociaż sama bez problemu znajduję je w pewnym sklepie w Hatfield, gdzie mieszkam. I właśnie zastanawiam się nad kupnem jednego z nich.
mój facet jest więcej we Francji niż w Polsce (tu tydzień tam 4 miesiące) więc to tak jakby go nie było
Xena sprawdź proszę koszty wysyłki a ja się dowiem jak wysłac przelew z Polski do UK w funtach :)
super a możesz się zorientować ile kosztuje i jak by to wyglądało gdybym poprosiła o zakup w moim imieniu i podesłanie do Polski? bo wiesz bilet na prom lub lotniczy pewnie drożej by wyszedł niż koszty przesyłki ew. możesz dać znać na email żeby nie było że na forum o Jay`u załatwiamy własne sprawki : ateate@o2.pl
dzięki
Ach, zazdroszczę wam, dziewczyny. Ja niestety nie mam faceta, więc właśnie tu leży problem.
Calendarz w UK kosztuje 7-11 funtów. Musiałabym jeszcze sprawdzić koszty wysłania. Ale jak tylko coś będę wiedziała, to się odezwę.
Haha :D No to ja uczynię zadość Gosi stwierdzeniem, że niekoniecznie, o ile oboje ludzi wykazują dojrzałość, musi się to skończyć, tylko nie należy popadać w desperację.
A poza tym w tym momencie poważnie im zazdroszczę tego, że bzdurami nie muszą się przejmować. I mój uraz się powiększył. Z zazdrości. ;P
Ja też nie mam faceta.. smutno mi. Czuję się samotna. Ale cóż, nie ma, trudno. Kiedyś się znajdzie ; )
Ehh i przez to są moje głupie fascynacje aktorami. W czymś muszę się zatapiać ;p
ojej... no i się posmuciły się dziewczynki no... mogłam nie zaczynać tego tematu... no ale :) Życzę wam, abyście miały takiegooo faceeta jak ja ;) życzę to wam z ręką na sercu :D bo to skarb ;D
kurczę. naszła mnie na prawdę głupia myśl. tak żeby nie odchodzić nazbyt od
tematów fw, to myślicie, że Jay zaliczył dużo dziewczyn? ; D mrahaha. zła
ja, zła ja.
wiecie co... w sumie... to chyba miał ich sporo... tak mi się zdaje... tak jak juz napisala tu wczesniej... te jego oczy... i włoski \:P
normalnie mam jakąs manie na punkcie włosów chłopaków ;D
o rany, ja też mam manię! ; D jak chłopak ma nieciekawy kolor i brzydko
ścięte, to u mnie jest skreślony. ; D
Hmm...Mi się wydaje, że lista tych zaliczonych może być u niego baaardzo długa. Jak to bywa u faceta tak przystojnego, jak on. Ciekawe, czy na tej liście jest również panna Ashley?