Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone V

7,1
4 979 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackson Rathbone

Pierwsza, pierwsza! ^^
Nowy temat... i nie wiem co napisać xD
Bynajmniej, czujcie się jak u siebie ;)

Ave Siostry ^^

arisa_

A mnie to tu nie było i nie wiem xP.

W ogóle działo się coś w ciągu tych *liczy* jakiś 5 (?) miesięcy? xD

użytkownik usunięty
MyWorld

A Ty co się pytasz? ;D Przejrzyj ostatnie dwanaście stron i kilka tematów w dół! :D
I gorące uznanie dla Xeny, które jej się oczywiście słusznie należy. :)
Uprzedzam Was, bo powinnyście wiedzieć, że moderatorzy polują na tych, co zakładają tematy przeznaczone do towarzyskich rozmów o niczym. Więc, jeśli ten się wyczerpie, załóżcie coś, co by w tytule odnosiło się do Jacksona, ok? I tak nie powinni się czepiać, ale może się zdarzyć, że ten temat pewnego dnia zniknie. Chyba, że będziecie regularnie rozmawiać o Rathbonie. ;] Chociaż moim zdaniem nie można nazwać tego tematu offtopem.

arisa_

Xena my Cię doceniamy i cieszymy się, że tak nas na okrągło powwiadamiasz o tym wszyskim :)

Daughter_of_Lilith

Jackson... bla bla blaaa bla ^^.

To ja już wolę pozostać niedoinformowana xD.

MyWorld

W jakim sensie, MyWorld, bo nie bardzo rozumiem? Coś ci się nie spodobało?

xena_4

łEŁEE ja nie wiem co się z Wami dzieje?
ok, dzięki Bernee bedziemy pamiętać. ;]

użytkownik usunięty
arisa_

No, lepiej pamiętajcie! ;)
Xena, MyWorld nie miała raczej nic złego na myśli.

Żeby nie było, że o Jacksonie nie piszę xDD.

A to drugie wynika z mojego lenistwa XP.

MyWorld

Wszystko jasne :PP no to teraz wychodzi wszystko na wierzch z naszego "uwielbiania" Jaksona

użytkownik usunięty
goosssia15

Fakt, że teraz się tego nie pamięta, ale ja kiedyś byłam nim baaardzo zauroczona.
Potem trzeba było tylko utrzymać konwencję, bo lubiłam tu pisać. :P

Widzę, że wam już przechodzi a mi nadal nie. Oj niedobrze ze mną, bardzo niedobrze...

A tak przy okazji - kto chce taki kaledarz? http://jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=523&pos=1

xena_4

jak inaczej tam wygląda. ; D xena, ja tam nie uważam tego za coś złego. ja
osobiscie Jacksona nadal lubię, i mnie 'pociąga' ale to już nie to samo.
może dlatego, że szaleje za kimś z mojego 'otoczenia' . ; D

xena_4

hej, ja bym chciała taki kalendarzyk na przyszły rok (ciekawe ile kosztuje?) - mój syn znowu popuka sie w czoło i powie delikatnie ze jestem "niepoważna" tak jak to było w przypadku new moon - tak tak wiekowa ze mnie osóbka ale zupełnie niepoważna czasem :)

ateate

Etam, wy to jakieś niewytrwałe jesteście xD.

Ja tam nadal lubię sobie na niego popatrzyć ^^.
No w końcu ma to coś XD.
I ma cudne włosy!
Taa... Mam obsesję na punkcie włosów >wydało się<.

Ale akurat ten kalendarz jakoś mnie nie przyciąga...
Czyt. lipna fryzura xPP.

MyWorld

...uwielbiam go w ciemnych włosach ...
a najchętniej to utonęłabym w jego oczach bez względu w jakim kolorze soczewki założy

xena_4

i na dodatek zauroczona sparwcą całego tego zamieszania MJRV :)
swoją droga obejrzałam dopiero wczoraj odc.CriminalMinds w którym gra Jay i musiałam obejrzeć jeszcze raz on jest tam naprawde rewelacyjny - w dread ani w S.Darco nie był tak.... przekonujący? nie to złe określenie ... ale w CM zagrał takiego psychola że ciarki mnie przeszły- swietny jest w takich rolach

xena_4

zobaczymy jak będzie w eclipse tam będzie miał możliwość troszkę pograć bo w dotychczasowych zmierzchach to mało go raczej było na ekranie

ateate

Fakt, powinien w eclipse pokazać swoje umiejętności. Pod warunkiem, że nie podejdzie do tego, jak w New Moon (jakby robił łaskę, że tam gra). Wtedy będzie wszystko ok.

W którymś poście napisałaś, że trochę jesteś za wiekowa na manię na punkcie Jay'a. To co ja mam powiedzieć, gdy mam już prawie 29lat ( w czerwcu urodziny). E tam, ja się czuję z tym dobrze i to jest najważniejsze :)

xena_4

moja kochana mój syn ma już lat 16 więc sobie policz ile ja mam skoro byłam już pełnoletnia według prawa USA... no cóż więc jestem wiekowa ale Jay`a lubię i z przyjemnością wariuję na jego punkcie hi hi hi
...a w NM to raczej go niewiele było musiałam obejrzeć po raz kolejny żeby się przekonać że poza sceną na urodzinach Belli jeszcze raz się pokazał w filmie w scenie głosowania co do przemiany Belli

ateate

Spokojnie. CZasami nie wiadomo, z kim ma się do czynienia po drugiej stronie ekranu, dlatego zapytałam :)Swoją drogą, nie ma się co przejmować swoimi fascynacjami, bo dzięki temu człowiek czuje się o wiele młodszy ( i przy okazji ma lepsze samopoczucie), a to bardzo ważne.

Pozdrów ode mnie swojego synka :)

xena_4

nie ma sprawy po prostu udaję że nie jestem taką weteranką bo pewnie połowa dziewcząt jest w wieku mojego synka
no i cały czas się zastanawiam czy dojdzie do skutku projekt "Lord of haos" i jak wpisze się w rolę Burzuma nasz słodki Jay? - to także zainteresuje moje dziecię ale nic po za tym że taki projekt filmowy jest w planach nie wiem

xena_4

przepraszam miało być: "Lords of Chaos" troszkę mi się skróciło

xena_4

masz jakiś dostęp do takich kalendarzy czy pytałaś teoretyczne???

ateate

To było pytanie takie teorytyczne, oczywiście. Chociaż sama bez problemu znajduję je w pewnym sklepie w Hatfield, gdzie mieszkam. I właśnie zastanawiam się nad kupnem jednego z nich.

xena_4

a ja teraz skieruje pytanie do tych co znudził się Jackson ;)

Kto teraz? ; D

arisa_

heh... ;D swój osobisty chłopak :PP A kto by inny>>?? :D

goosssia15

mój facet jest więcej we Francji niż w Polsce (tu tydzień tam 4 miesiące) więc to tak jakby go nie było
Xena sprawdź proszę koszty wysyłki a ja się dowiem jak wysłac przelew z Polski do UK w funtach :)

xena_4

super a możesz się zorientować ile kosztuje i jak by to wyglądało gdybym poprosiła o zakup w moim imieniu i podesłanie do Polski? bo wiesz bilet na prom lub lotniczy pewnie drożej by wyszedł niż koszty przesyłki ew. możesz dać znać na email żeby nie było że na forum o Jay`u załatwiamy własne sprawki : ateate@o2.pl
dzięki

ateate

gosia, u mnie również. ; d

bananowaa

Ach, zazdroszczę wam, dziewczyny. Ja niestety nie mam faceta, więc właśnie tu leży problem.

Calendarz w UK kosztuje 7-11 funtów. Musiałabym jeszcze sprawdzić koszty wysłania. Ale jak tylko coś będę wiedziała, to się odezwę.

użytkownik usunięty
xena_4

chrzanić facetów.

Bernee co za negatywne nastawienie... heh ;p

goosssia15

Bernee ja tam się z Tobą w zupełności zgadzam. : D

bananowaa

aj weźcie no :PP przeciez to jest takie fajne jak się kogoś ma i w ogóle :P

goosssia15

no niby tak. ; D ale później i tak to się kończy.

bananowaa

No ey, weźcie Gośki nie dołujcie ^^.

Ale i tak zgadzam się z Bernee xDD.

użytkownik usunięty
MyWorld

Haha :D No to ja uczynię zadość Gosi stwierdzeniem, że niekoniecznie, o ile oboje ludzi wykazują dojrzałość, musi się to skończyć, tylko nie należy popadać w desperację.
A poza tym w tym momencie poważnie im zazdroszczę tego, że bzdurami nie muszą się przejmować. I mój uraz się powiększył. Z zazdrości. ;P

Ja też nie mam faceta.. smutno mi. Czuję się samotna. Ale cóż, nie ma, trudno. Kiedyś się znajdzie ; )
Ehh i przez to są moje głupie fascynacje aktorami. W czymś muszę się zatapiać ;p

arisa_

ojej... no i się posmuciły się dziewczynki no... mogłam nie zaczynać tego tematu... no ale :) Życzę wam, abyście miały takiegooo faceeta jak ja ;) życzę to wam z ręką na sercu :D bo to skarb ;D

goosssia15

kurczę. naszła mnie na prawdę głupia myśl. tak żeby nie odchodzić nazbyt od
tematów fw, to myślicie, że Jay zaliczył dużo dziewczyn? ; D mrahaha. zła
ja, zła ja.

goosssia15

ja Ci dziękuję bardzo :)) Przydadzą sie takie życzenia ;**

arisa_

buhahaa bananowa ^^
Myślę, ze trochę na pewno ;]

arisa_

będę szczera, tak też myślałam. ; D

bananowaa

Która oparłaby się tym oczom i boskiemu uśmiechowi ^^.

W sumie ja nie xP.

MyWorld

wiecie co... w sumie... to chyba miał ich sporo... tak mi się zdaje... tak jak juz napisala tu wczesniej... te jego oczy... i włoski \:P

normalnie mam jakąs manie na punkcie włosów chłopaków ;D

goosssia15

Łiii! Nie jestem jedyną dziewczyną z manią na punkcie włosów u facetów ^^.

MyWorld

o rany, ja też mam manię! ; D jak chłopak ma nieciekawy kolor i brzydko
ścięte, to u mnie jest skreślony. ; D

bananowaa

Ha!
Maniaczki włosów, łączmy się! ^^

MyWorld

Hmm...Mi się wydaje, że lista tych zaliczonych może być u niego baaardzo długa. Jak to bywa u faceta tak przystojnego, jak on. Ciekawe, czy na tej liście jest również panna Ashley?

xena_4

heh ;D ja to uwielbiam się bawić tymi włoskami ;D aaa tak żeby poczochrać Jacksona ;d marzenie ;d <rozpływam się>