Pewnie dlatego że kręci inne filmy, które będą miały swoją premiere w 2009 roku.
Od kilku porządnych miesięcy są też zdjęcia itp. do filmu "Prince of Persia" : )
Niestety, mylisz się. Jake ostatnio narzekał, że mu strzyka w krzyżu, dlatego zrobił sobie... ekhm, mały urlop...
Spoko, Jake regularnie smaruje się żelem, Fastum. Więc pomału dochodzi do siebie... Kto wie może, nawet kiedyś Tele-Kamerę dostanie..?
"Szybko..."
Zastanawiam się czy potraktować to jako żart czy denna ironia .
Bądźmy poważni gdy wymaga od nas tego sytuacja .
Ale, przepraszam. Czy ironia nie jest przypadkiem formą żartu ? Co prawda ironia ma wiele twarzy, ale traktuj to jak chcesz, może być "denna ironia". A, pozatym... Dlaczego mam być poważny. bo moim zdaniem, nie zaistniała żadna sytuacja, przez którą miałbym stać sie poważny... (?)
Prince of Persia :D:D o taaaak. Dobrze że on zagra pasuje mi do roli księcia. Ma to soć w sobie co ma książę.
Chodzi mi o to że w temacie gdzie oczekuje się jakiejś odpowiedzi należałoby ją udzielić w miarę racjonalnie i zgodnie z prawdą.
Niektórzy fani byli słonni uwierzyć że Jake ma kłopoty zdrowotne, a tu pada tekst o Telekamerach . Totalny absurd .
Nie było to śmieszne, zdecydowanie .
Zresztą nieważne, wiadomo że Twoja wypowiedź nie wniosła nic do tematu i nie udzieliła odpowiedzi na pytanie .
Tyle z mojej strony.
"Niektórzy fani byli słonni uwierzyć że Jake ma kłopoty zdrowotne" - Haha, wszyscy z wyjątkiem ciebie, nie wzieli by tego na serio.
Dobra, skoro w temacie o zdrowiu Jake'a nie możemy się dogadać, to w takimn razie, może porozmawiamy o jego oczoach, są niebieskie. Nieprawdaż ?
ale jesteście świadomi bezcelowości i nonsensowności tej konkluzji, po za tym jeśli ktoś się o coś pyta to ma prawo żądać rzetelnej odpowiedzi a nie infantylnych żartów w dodatku, tu się zgodzę, nie śmiesznych
PS. strzyka to tobie w głowie od wciągania nosem tego twojego fastum monotematyczny żartownisiu
a nie ma go w 2008 roku gdyż pochłonięty jest wielkimi projektami miedzy innymi rola księcia Persji a wiadomą rzeczą jest że Jake do każdej roli bardzo się przykłada
Dokładnie o to mi chodzi , ciesze się że ktoś rozumie .
Nie mówie że nie chce o jego zdrowiu rozmawiać, ale informuje że to nie ma sensu , by dyskutować o takich sprawach , tym bardziej że Ty nie masz nic do przekazania w tej sprawie .
'po za tym jeśli ktoś się o coś pyta to ma prawo żądać rzetelnej odpowiedzi a nie infantylnych żartów w dodatku, tu się zgodzę, nie śmiesznych'
no dokładnie, filmweb nie ma być śmietniskiem bezsensowanych postów . Jeśli pyta to trzeba odpowiedzieć . Jeśli się nie zna odpowiedzi to się jej nie udziela .
'a nie ma go w 2008 roku gdyż pochłonięty jest wielkimi projektami miedzy innymi rola księcia Persji a wiadomą rzeczą jest że Jake do każdej roli bardzo się przykłada'
No to też napisałam w pierwszy poscie, myśle że to jest właściwa przyczyna tego że w 2008 nie było żadnego filmu z jego udziałem. Teraz będzie "wysyp" filmów, nie mówiąc juz o bezapelacyjnym sukcesie ' Prince of Persia', o którym już dziś mówi się sporo .