Jake MichaelsI

7,5
59 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Michaels

Czy ktoś wie skąd on tak dobrze mówi po Polsku? (w "Na dobre i na złe" ).

Hanka_fw

W filmie było tylko powiedziane, że w jego rodzinnym domu mówili dużo po polsku :P

FallingAngel

a co ktoś z jego rodziny był polakiem ? ;)

RozaOleszczuk

jego rodzice są z polski

FallingAngel

a ciekawe ile ma on lat

RozaOleszczuk

Tego nie wiem, wiem tylko tyle, że ojciec Hany jest polakiem no bo to też ojciec Przemka, więc wychodzi na to że mama Hany też umie mówić po polsku, no i wiesz może Hana uczyła swojego męża polskiego, może też ma polskie korzenie, no ale na 100% nie jestem pewna. Także nie wiem ile ma lat. :) W filmie tak naprawde to nic o nim nie wiadomo..

FallingAngel

Tak, to wszystko prawda, ale mi chodzi o samego aktora. Przecież to nie Polak. Gra w filmach kanadyjskich i amerykańskich. Nie mogę nigdzie znaleźć o nim żadnych wiadomości.

Hanka_fw

O samym aktorze to nic nie wiem, a tak na marginesie to przystojny :D

FallingAngel

hm ciekawe z jakiej przyczyny w życiu prywatnym( a nie w serialu ;) ) nauczył się polskiego . wogóle nie ma o nim nic w internecie ... w filmie wiadomo ze miał 37 lat jak ' zmarł' . A może zapytam swoją ciotkę ( polkę )czy słyszała coś o nim , bo mieszka w Kanadzie ;)

RozaOleszczuk

Dobra myśl. Nie wiadomo ani ile ma lat, ani jakie korzenie. Może matka Polka?

Hanka_fw

oboje rodziców ma polaków a urodził sie w afryce ale jest bardzo przystojny

RozaOleszczuk

1981 rocznik, wiec 31.

madziaj_filmweb

a skąd wiesz że Jake jest z rocznika 1981 ? ;)

RozaOleszczuk

Ma się swoje źródła. ;-)

Hanka_fw

http://www.teletydzien.pl/seriale/na-dobre-i-na-zle-728/news-jake-michaels-obywa tel-swiata,nId,725120

:)

Hanka_fw

Rodzice są Polakami, On urodził się w Libii, gdzie rodzice pracowali na kontrakcie, jako inżynierowie. Potem wyjechali do Kanady... Ma w Polsce swoją agentkę i stąd znalazł się w polskim serialu...

pietronanino

http://www.swiatseriali.pl/seriale/na-dobre-i-na-zle-384/news-jake-michaels-slad ami-mickeya-rourke,nId,725657

pietronanino

Dzięki. Będę śledzić jego karierę.

pietronanino

Dokładnie =)